sen dersin zaten..
aferin kız sana..iyi yapmışsın..
milletin tafrasını mı çekicem evimde..![]()

neyine demiyecem. anası var, babası var. sanki hayır kurumuyuz:2:
bende çekemem valla

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen dersin zaten..
aferin kız sana..iyi yapmışsın..
milletin tafrasını mı çekicem evimde..![]()
kendi evinizde resmen hatunun cariyeleri gibi olmuşsunuz..
bi de yüzüne bakıcam sinirli mi değil mi diye..olduu...
ananenizde teyzenizde bu laflardan anlamıyorsa, kötü olun daha iyi..
eski sevgilisi yizinden sinirliyse, psikolojisi bozuksa size ne?
teyzen ,ananen tutsunlar size yakın bir ev..kız kalsın orada, arada bir kontrol edersiniz..
çekilir çile değil,evin hakimiyetini ele almış haspam..![]()
2 sene nasıl dayandınız?kimse evinde böyle misafir istemez herhalde.o görgüsüz belki ama annesi söylemeli ona bazı şeyleri.ve annesi ya size mesela erzak göndericek ya da belli bir miktar para.bu bedavadan çocuk okutmak oluyor.
benim halamın kızı 1 sene kalmıştı bizde.ama olmuyor ya akrabada olsa bir yabancı gibi oluyor yine de evin içinde.
evliymişsiniz heralde niye o evde kalıyosunuzki anlamadım
sabır diyin herkes kendi kaderini yaşar biyerde,bunlar geçip gittiğinde ilerde bu düşüncelerden pişmanlık duymayın,ne var yani bir genç kız para biriktirebilir öğrenci sonuçta,belkide size göründüğü kadar mükemmel değildir onun için o evde kalmak,belki oda rahatsızdır ama insan insana herdaim lazım birlik beraberlik negüzel şey,uygun bir dille kuzeni karşınıza alıp konuşun rahatsılıklarınızı dile getirin,orta yolu bulmaya çalışın derim insan kaybetmek kolay kazanmak zordur,birbirinizin kıymetini bilin
sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Biz de yaşadık öyle bir durum, hatta kişileri değiştirirsek aynısını, önüne yemek koyup bir teşekkür bile duymadıkDefalarca evimizden git dedik bahanelerle gitmedi. Sonunda kalacak yer bulduk üstüne de para verdik, zorlaya zorlaya çıkardık da sizin öyle bir lüksünüz de yok. Yemekte önüne kirli tabak bardak koyun laf ederse yıka deyin, sürekli bakkala falan gönderin(biz ev işi yapıyoruz sen git deyin), diş fırçasını yere falan düşürün sürekli yanlışlıkla(!), en sevdiği kazağını 90 derecede çamaşır suyuyla yıkayın. Sanırım bıkar bir süre sonra
![]()
zaten parayı sen veriyorsun. 1 ekmek 1 yoğurt alacaksa teker teker gönder bakkala unutmuş gibi. Zorlayın işte o kaçsın gitsin evden
2 sene sabretmişsniz bilmem daha ne kadar okuyacak ama bırakın bu iş güzel bitsin iler de ne olacağını asla bilemezsiniz.Hem bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum öğretisiyle yetişmiz bizler bir kızın okumasın da destek olmak bunun mükafatı asla ölçülemez güzelce uyarın .Kardeşler arasın da bile sorun oluyor kuzen ile olmayacak mı sanki .Samimi bir şekilde kızın kuzeniniz değil mi o sizin neden el gibi sakınıyorsunuz ki kendinizi .. Bu devirde sizin bu yaptığınız iyiliği kim yapar? Sakın ola kalbinizi bozmayın inanın bu size verilmiş sevap kazanmanız için nimet nimet..