Teyzemin kocasi

sen resmi davran
yanınızda biri olsun yada olmasın sogukdur ona karşı...
tek yapabilecegin şey budur ..
bişey söylersen daha çok ilgi gösterir,''hımm demekki anlamış gibisinden''''

Mini etek giydim kıskandı ama eteğim mini değildi diyorsun.
Etek mini olsa bile ona ne !!!
Bu kadar şerefsizlk olmaz ya.!
DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI !

valla kımse kusura bakmasın teyze kocasımı neyse ıste guzelsın kıskanıyorum dedgı an agzının ustune bır cakacaksın.neye ugradıgını sasıracak.yok annem duymasın teyzem uzulur ıyı madem tacıze ugrayın durun.cok sınırlendım cok boyle soyu sopu belırsızlere tovbe boylesı yuzunden gunaha gırmeyede degmez.konusturma karsında canım bu tur konustugunu bıraz sonra aıleme herkese acıklıyorum senı sapık de gıtsın.bız kadınlar sustukca aılemız ıcın basımıza gelmeyen kalmıyor.susmayın konusunkı bunlarda layıgını bulsun.ben kız annesıyım boyle bısey kızım buyuyunce bana dese allahhh neler yaparım bılemıyorum.kımsenın basına vermesın allah zor bı durum

Yok artık...telefonunun ses kaydını kullan bencede.. Kaydet dursun.. Sonra uzak dur uzun dönem gözükme o na... Baktın durulmuyor ses kaydını ortaya çıkar annene dinlet...

Çok çirkin bişey. :26:

Umarım bu olay dahada çirkinleşmeden kurtulursunuz
Uzak ve mesafeli olun, annene söylemeni pek tavsiye etmiyorum nedense. Gitmemek için bahaneler üretin, yada bu hareketlerınden rahatsız olduğunuzu ima edin.
Allah yardımcınız olsun.

bu arada dikkatimi çekti girip bakıp çıkıyosunuz ve çokda tedirgin oldugunuzu göremiyorum ...
.bikaç yorum dışında öle yorumda yapmıyosun.....
inş aklımdan geçenler deyildir...

keske konum gelcek olmasa ama malesefki gelcek vakit bulupta cevap yazamadim yoksa aklim burda sizden gelicek bi oneriyle belkide kurtulurum bu isten beynim sadece bu konuyla dolu su anda bir an once kurtulmak istiyorum...allah razi olsun sizden dusuncelerinizi paylasip yardimci olmaya calistiginiz icin..

valla canım sana tek diyecegimiz şey önerimiz resmi durman
sen tavrını koyarsan hiç bir şekilde yaklaşamaz sana
tavrını resmiyetini belli et....

cnm sen kac yasındasın teyzen kac kocası kac yasında
sapık ya bu ınsanlar kafayı yemıssssss

TEYZE KOCASIDA NEYMİŞ???? lise yıllarımda ÖZ babası tarafından sürekli taciz gören ve birkaç defa öz babası tarafından tecavüz edilmekten son anda kurtulmuş bir kız tanımıştım... ve annesi haricinde kimse bilmeden evdende sülalesindekiler anlamasınlar diye ayrılamadan o adamla aynı evde yaşamaya çalışıyordu aklını oynatmadan,namusunu herşeyini korumaya evde yalnız kalmamaya yattığında kapısını kitlemeden uyuyamayan, öp babanın elini kızım ters cevap verme diyen cahil bir annesi olan bir kız...evlenmiş kurtulmuş o evden tek kurtuluşu evlilik görüyordu zaten o evden kaçabilmek için... hala anlattıkları aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlarım... arada arar sorarım çok samimi değildik normalde ama kimseyle iletişimi olamadığı için birgün onu ağlarken gördüğümde tüm samimiyetiyle anlatmış ve sonra sır arkadaşı olmuştum hergün okula geldiğinde bana anlatır rahatlardı...

senin yazını okuduğumda o kızcağız aklıma geldi ama senin derdin, onun yaşantısının çaresizliğinin yanında bir hiç farkettin dimi... sen kaç yaşındasın evde yalnız kalamıyormusun? annenler seni kulağından zorla tutup teyzene götürcek halleri yok heralde gitmek istemiyorum evde durucam diye ısrar et ve gitme artık ama bir,iki kez değil uzun süre böyle yap sonra karşılaşırsanızda görüşmediğiniz için arada birmesafe oluşmuş olur... size geldiklerindede kulak asma annene,babana dersim var de bir bahane uydur gelcekleri anı kadar annene herşeye yardım et geldiklerinde hoşgeldiniz de en kötü kıyafetlerinle karşıla ve odana kapan YÜZ VERME haddini bilsin...

Son düzenleme:
aranizin normalde cok iyi oldugunu abi, baba gibi oldugunu söylemissin.
üzgünüm ama basta sen onu cok yakinin gibi kbul ederek hata yapmissin,
o da yüz bulup astarini istiyor.
ne bekliyordun ki?!
enisteyle okadar samimi olunmaz.
baban, abin, amcan ve dayin haricinde samimi olmaya karsiyim ben.
hatta saydiklarimla bile bir yere kadar samimi olabilirsin ki enisteyle samimi olmakta ne demek.

bence daha ileri gidip sözle tacizden sonra elle tacize ugramadan daha yüzüne bakma o adamin.
evlerine gitme, onlar geldgnde hic sohbetine girme.

umarim samimiyette ne kötülük var diyenlere bu konu ders olur.

Yahu kızın ne suçu var ?

Sanki sokaktan çevirdiği adamla samimi olmuş. Enişte yani bu tabi ki samimi olunacak. Adam ş... ise kız ne yapsın??

Çok sayıda, amca, eniştem, eniştemin abisi, dıdısının dıdısıyla samimi oldum, benim için baba yarısı sayılırlar. Asla ve asla bundan kötü bir sonuç çıkmasını bırak bunun düşüncesi bile iğrenç.

Babana, ağabeyine bile bir yere kadar samimi ol ne demek ya ? :44: Oldu herkes ailesine potansiyel sapık gözüyle baksın o zaman..

İnsan karaktersizse yapacak hiç bir şey yok. Kaç yaşında adam bunu yapıyorsa bu onun ş...dir kimse kusura bakmasın, kıza suç bulanları da anlayamıyorum.

Son düzenleme:
insanlar o kadar iğrençleştiki herkese sapık gözüyle bakmaya basladık artık..

kızım var korkuyorum en yakınım bile yaklassa bu olaylar aklıma gelip ürküyorum..

yıllar önce çocukluk arkadasımın basına gelmişti babasının arkadası kızı sevme bahanesiyle sürekli taciz ediyordu..

kızda şüpheleniyor ama konduramıyordu bir gn kız evde yalnızken kucağına alıp saçma bir hareket yapınca kaçarak bize gelmişti..

ailesi gelince söyledik..ne oldu hiç bişey kıza tüm sülale o adam hoca asla yapmaz sen yanlış anlamışın demişti..

yani kıza kimse inanmadı oluyor yani imkan olsada böyle pislikleri şeyinden assak

Dünya o kadar iğrenç ki.. insanın midesi kaldırmıyor.. Ama o duymasın bu duymasın falan la olmaz bu iş!!! En doğrusu annene söylemen yada güvendiğin yardımcı olabilecek bir aile ferdine..

Yine bir laf mı söyledi eteğine falan! ukala davran kaşlarını çatarak,"fikrinizi sormadım" de! siz'li biz'li konuş,mesafedir bu.. güzelsin mi dedi! yüzünü as,kaşlarını çatarak "biliyorum"de "bundan size ne" de dön arkanı git! cevap hakkı verme!!

veya teyzem benden on kat daha güzel bu sözleri ona söyle de!!! Açıkça tersle!! ve UNUTMA sessiz kalmak kabullenmektir!!!!

Son düzenleme:
dünyanın çivisi çıktı böylelerine hafif ceza verip serberst bırakılırsalar yine yaparlar kökten bir çözüm lazım. bide toplumda hep kadınlar suçlu görülüyor nedense yok kuyruk sallamıştır ümit vermiştir.allah bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.annenize anlatın bu durumu bilsin adam size birşey yapmaya filan kalkabilir bilirse sizi aynı ortamlara sokmaz heralde.

Evet bende '' sessiz kalmanın kabullenmek '' olduğunu düşünenlerdenim.

Bu kabul illa ki durumdan hoşnut olmak değildir ; ya karşı taraf sizin de şikayetçi olmadığınızı düşünür ya da '' nasıl olsa korkuyor belli '' diyerek sapık oyunları ile kendini tatmine devam eder.

Şİmdi bu tür meseleler çok iki ucu b..lu değnektir tabir-i caizse. Eğer sadece imalarda bulunuyor ve açıkca itiraf etmiyor ise ; sizin açık açık durumu anladığınızı ve rahatsızlığınızı dile getiren her cümleniz yine size dönecektir.
Hatta iş '' nasıl böyle bir şey düşünürsün ; senin aklın nerede '' boyutlarına bile varabilir.
O sebeble temkinli davranın , ters imalarla cevap verin bir süre.Asla sessiz kalmayın.Bunu bir oyuna da dönüştürmeyin.O asılsın siz terleyin gibi...Bu durumdan keyif alacak olabilir.
En iyi sırdaş bu konularda annedir.Onunla paylaşıp , rahatsızlığınızı dile getirin.Bunun dışında herkes sizi de yanlış anlayabilir.

yorumlariniza gec cevap veriyorum k.bakmayin.dediklerinizi dikatle defalarca okudum..cok dua ettim bugun aglaya aglaya.ben elimden geldigince mesafeli olucam.en azindan simdi elimden gelen bu ..eger hala devam ederse anneme anlaticam.artik anladimki bh devirde hic bir erkege guvenilmez.biz abi; baba biliriz onlar bizi bu hallere dusurur.ben huc ummazdim yemin ederim hala benmi yanlis anliyorum diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…