Teyzemin kocasi

boyu devrilesice
annene anlat göz kulak olsun sana
o geldiğinde sana kardeş gözüyle bakıp canım bile dese annen hemen cvbını verir onu kendine getirir.annen adama ''hayırdır bu ne samimiyet'' dese bile veya bir şaşkın bakış atsa bile boyu devrilesice hemen utanır kendinden korkusundan birdaha yapmaz anlaşılıyor diye
korkma annene anlat anneler ne yapacağınıçok iyi bilirler hiç hissetirmeden onu kendine getirir

ben diyorum leblebi, sen diyorsun kereviz

katılıyorum... kızın bir suçu yok aslında nerden bilebilirdi cahillik olur olmaz rahat tavırlarla konuşuyordur belkide ÇOK NORMAL... ama madem artık anladı niyeti bozuk bir adam o zaman kesinlikle haddini bildirmeli madem o kimse görmeden yapıyor buda aynı şekilde yapmalı kararlı ve net tersleyici cvplarla...

ama eniştemiz ailemiz yahu tabiki samimi olunur diyenlere asla katılmıyorum arkadaşlar artık devir çok kötü bunun bilincinde olunmalı işler bu reddeye gelince ailelerde kopukluk rezillik çıkınca dahamı iyi olur aile yapısı ??? her zaman çekirdek aile dışındaki kişilerle arada bir mesafe olması taraftarıyım ... resmiyetten saygıdan hiçbir zarar gelmez ama diğer türlü olaylardan ortaya mide bulandırıcı şeyler çıkıyor bundan daha iyidir...

dinimiz ne güzel anlatıyor birçok şeyi aslında ama ah keşke uyabilsek yeterince, o zaman bu mide bulandıran hadiseleri yaşamazdık...

Canım çok üzüldüm, elinde bir kanıtın olsa güzel olur ama sana asıldığı kanısı birikerek oluşan bir şeydir bu nedenle bir iki hareketle ailen ikna olmayabilir yani çok güzelsin dedi diye adamı sapık yerine koymazlar. Benim başıma benzeri gelmişti halamın eşi var ama yılda bir ya görürüm ya görmem pek sağlam pabuç da değildir birinde onlara gittiğimizde kızına "kızım kilo ver biraz bak immortality ablana 90-60-90 maşşallah" falan demişti sonra yine "manken gibi kızsın" vs demeye başladı sapık gibi bir bakışla. Ben zaten sevmem kendisini anneme anlattım böyle böyle dedi gıcık oldum diye o da yok o düzeldi son zamanlarda vs dedi ama "valla ben rahatsız oluyorum bilemem düzeldi mi bozuldu mu"dedim.Mecbur kalmadıkça gitmiyorum halama o bize hiç gelmez zaten duyduğuma göre bu ara haftalarca evine de uğramıyormuş. Sen de böyle yapabilirsin, eniştem sapık diye atılma ortaya ama konuş tavırları beni rahatsız ediyor vs de.

Buna katılmıyorum
Benim babamla kuzenim çok samimidir
güler şakalaşırlar
eniştesi oluyor
ama babam hiçbir zaman sapıkça bir yaklaşımda imada vs bulunmamıştır
ya da benim eniştemle aramda böyle bişey olmamıştır
enişte sıfatı el diye ayrım yapılıyor belki ama
kendi öz abisi babası tarafından tacize hatta tecavüze uğrayan insanlar var bu dünyada
amca dayıyla samimi olmayı normal görmüşsünüz
kanı bozuk olduktan sonra aynı kandan geliyoruz diye düşünmez uçkuruna düşkün adam

Senin çekincelerini bal gibi bilerek, keyif alarak sözlü tacizlerini sürdürecektir canım.
Kararlı bir şekilde mesafeli durmalı, nahoş cümlelerine ise bu tür konuşmalardan, tavırlardan
hiç hoşlanmadığını açıkça söylemelisin. Yanlış değerlendiriyorsun gibi sözler sarfederse,
Tavırlarını değerlendirdiğim falan yok, sadece samimiyetten hoşlanmıyorum diyebilirsin.

burda tersle falan diyoruz ama karşımızdaki insan bi anda sen ne demek istiyorsun ben sapık mıyım diye seni de suçlu duruma düşürebilir. bence sen de onun gibi davran yani sarılmaya çalışırsa hemen bi bahane bulup uzaklaş(ki rahatsız olduğunu anlasın), güzelsin derse hiç gülme(ki hoşlanmadığın belli olsun), kıskanıyorum falan derse teyzem asıl kıskanılcak kadın onu kıskan enişte sen mis gibi eşin var beni de babam kıskansın işte her eve bi baba yeter gerçi sen de babam sayılırsın ama falan de (başka gözle görmediğini alttan alttan laf soktuğunu anlasın) çünkü biliyorum ki böyle şeyleri açıkça konuşmak, terslemek çok zordur sizi bile suçlu duruma düşürebilir. birde diğer arkadaşların dediği gibi çok fazla yanlarında bulunmayın geldiklerinde ya da siz onlara gitmeyin ama aileniz onlara gittiğinde evde de kesinlikle yalnız kalmamaya dikkat edin çünkü böyle insanların ne yapacağı belli olmaz nasıl olsa herkes onlarda diye sizin evde yalnız olduğunuzu bilip sizi sıkıştırmaya gelebilir ALLAH KORUSUN! bunlarda işe yaramazsa annenizle paylaşmak en doğrusu.. iyice emin olun..

pislik herif böylelerinin şeyini keseceksin bak bakalım o zaman ne oluyor

Herkes otururken annenlerin ve eniştenin bulunduğu ortamda, al gazeteyi eline bir kadına şiddet olayı oku.
Sonrada deki nasıl sessiz kalıyorlar bana şiddet, taciz gibi davranışlarda bulunsalar ortalığı yıkarım de.
O sırada annen ve babanda seni korumaya gecer.

Aba altından sopa göster cnm. :)

Son düzenleme:
hiç muhatap olma o adamla
suratına bile bakma
rahatsız olduğunu belli et kesinlikle
ne iğrenç insanlar ya
ortaya çıkarsa nolur diye hiç düşünmüyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…