- 28 Ağustos 2017
- 10
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gelinlikcagindakikiz
-
Bana karşı duygusal bir ilgisi yok.Karşıdaki oğlan seninle aynı fikirde mi herkesi reddediyorsun peki ?
Ee neyini bekliyosun, hayatını mahvetmesini mi?Bana karşı duygusal bir ilgisi yok.
Ee neyini bekliyosun, hayatını mahvetmesini mi?
Hayır gerçek olay. Yemin ederim görmedim ben o postuAynı konuyu okudum ama onun sevdiği teyzesinin oğlu ölmüştü. Sen bence feyk sin çünkü tıpatıp aynı yazmışsın kopya mı çektin yahu kadının konusundan
Kardeş gobi değiliz biz. öyle olsaydık bunlar yaşanmazdiTeyzemin ogluda bambaska sehirlerde olmamiza ragmen ben lisedeyken bana asik olmus ailesiyle kavga kiyamet çıkarıp yalvararak beni istemelerini saglamisti
Babam agzina saglik cok guzel kovdu annem ablasina mesafa koydu.
Kuzen kardestir ergenlikte yasadigin birseyi takinti haline getirme
Kardeş gobi değiliz biz. öyle olsaydık bunlar yaşanmazdi
O da aynı yaşlarda kuzeniyle elektiriklenme olmuş farklı şehirlerde yapıyorlarmış bir gün bu kuzeni ve başka kuzeni çat kapı onlara gelmişler bütün kuzenler bir odada film izlerken bu çocuk konudaki kuzenin dizine yatmış kızda saçlarını oksamis vs vs en son biri msj atmıştı konuya bir gelişme varmı diye o da 5 6 yıldır görüşmedik 3 yıl önce vefat etti yazmıştı.Hayır gerçek olay. Yemin ederim görmedim ben o postu
İlk defa okudum.O da aynı yaşlarda kuzeniyle elektiriklenme olmuş farklı şehirlerde yapıyorlarmış bir gün bu kuzeni ve başka kuzeni çat kapı onlara gelmişler bütün kuzenler bir odada film izlerken bu çocuk konudaki kuzenin dizine yatmış kızda saçlarını oksamis vs vs en son biri msj atmıştı konuya bir gelişme varmı diye o da 5 6 yıldır görüşmedik 3 yıl önce vefat etti yazmıştı.
Ama o seni sevmiyorSeviyorum onu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?