Teyzemin oğlu...

Gelinlikcagindakikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
10
0
1
31
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım.
Daha 16-17 yaşlarındayken benimle aynı yaşta olan teyzemin oğluyla aramızda bir elektriklenme oldu. Ergenliğin de vermiş olduğu heyecanla dayimlarda kalırken gelir dizime uzanır, birlikte film falan seyrederdik. Ve bana karşı cinsel anlamda bir ilgi duyduğunu anlayabiliyordum. Ama benim duygularım ona karşı daha masumdu. Hatta bir keresinde ben banyo yaparken gelip beni izlediği bile oldu. Sırf sevdiğimden sesimk çıkaramadım.
Aradan 5 yıl falan geçti ikimiz de büyüdük ve ben ona hâlâ aşığım. İstemeye geldiler onun yüzünden defalarca reddettim. Ailem de sebebini merak ediyor ama onlara söylersem kıyamet kopar. Şimdi ne yapmam gerekir?

Teyzemin ogluda bambaska sehirlerde olmamiza ragmen ben lisedeyken bana asik olmus ailesiyle kavga kiyamet çıkarıp yalvararak beni istemelerini saglamisti
Babam agzina saglik cok guzel kovdu annem ablasina mesafa koydu.
Kuzen kardestir ergenlikte yasadigin birseyi takinti haline getirme

Kardeş gobi değiliz biz. öyle olsaydık bunlar yaşanmazdi

Hayır gerçek olay. Yemin ederim görmedim ben o postu
O da aynı yaşlarda kuzeniyle elektiriklenme olmuş farklı şehirlerde yapıyorlarmış bir gün bu kuzeni ve başka kuzeni çat kapı onlara gelmişler bütün kuzenler bir odada film izlerken bu çocuk konudaki kuzenin dizine yatmış kızda saçlarını oksamis vs vs en son biri msj atmıştı konuya bir gelişme varmı diye o da 5 6 yıldır görüşmedik 3 yıl önce vefat etti yazmıştı.

İlk defa okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…