Teyzemin oğlu...

Yok halamın oğlu yok teyzemin kızı dayımın oğlu dünyada adam mı kalmadı yürüyecek de sülale içi dolanıyorsunuz anlamadım kk bir kaç gündür lut kavminden hallice hadi hayırlısı

bence konu sahibi banlanınca konunun açık kalması çok anlamsız. konu fake ise temelli konuyu da kapatsınlar. 10 sayfa mesaj atılmış am akonu sahibi banlı. saçma yani.

eğer bu gerçekse teyzenin oğlu sapıkmış ve sen de duygusal yönden aşırı zayıfmışsın hoş banlanmışsın fakesin yani..
bu tip olaylarda birbirine aşık olan kuzenlerden tiksiniyorum..

açıkçası ben eğlenmedim. rahatsız oldum.

bana çok anlamsız geliyor henüz birinci sayfada olan bi konunun sahibinin banlanması ama konunun açık olması.
biraz ortam şenlendin

Merhaba,
mesajınıza denk geldim açıklamak istedim, ortam şenlensin diye açık bırakılmıyor, konu sahibesi banlı olunca bunu fırsat bilip yasak olmasına rağmen geyik yapan üyeler kurallara uysa böyle durumlar yaşanmaz, ki maalesef neredeyse her inanmadıkları veya kendilerince geyik yapılası buldukları konular da özellikle kuralları bilen eski üyelerin geyik yapması konuyu trollemekten başka birşey değildir, konuya inanmıyorum kesin fake denilen bir konuyu geyik yaparak güncel tutmak nasıl bir çelişkidir bilemiyorum, konu sahibesi banlı olan bazı konuların neden aktif kaldığını izah edeyim size, fake gerekçesiyle bildirilen üyelikler askıya alınır fakat üyeliğin gerçek olma ihtimali, topikte kavga, hakaret, küfür vb olmama durumu, konu içeriğinde sakıncalı, yasalara aykırı bir durum olmaması gibi hallerde konu açık bırakılır, askıya alınan üyelik yöneticileri arayıp bu üyelik bana aittir vs gibi bir açıklama yaparsa tekrar aktif olur, üye kapatılmasını talep etmediği, topikte kurallara aykırı bir durum olmadığı sürece konusunda yazmaya devam eder.

Keza kendi talebiyle üyelik iptali yaptıran üyelerinde kendileri talep etmedikleri veya yine konu da site kurallarına aykırı yorumlar olmadığı takdirde konu açık kalır, bdvde üyelik iptali yaptırıp konularını kapattırmayan üyelerin 5-6 yıl önce açılmış konularının hala aktif olduğunu görürsünüz.

Siteye uygun olmadığını düşündüğünüz, sakıncalı bulduğunuz konuları kötü içerik yaparsanız yöneticiler inceler kapatılması uygunsa kapatırlar.

Ne.mesala hem dinen hem kanunen yasak olmayan, ama yanlis olan bi tane ornek?

Ya herkes murat basoglu diyor da bakin konu burda kuzen, orda yegen. Kuzenle evlilik ne dini acidan ne yasalar onunde suc degil. Yegen malum. Alt soy ust soy kardesler ve anne baba kardesleri disinda iliskiler ensest degildir. Bizim toplumumuzda da kuzen evliligi cok yaygindir. Eminim burda da cok inaansan vardir. Ahlaksizlik diye itham.edilmesi cok yanlis ve cok sert bi yorum. Tercih etmeyebilirsinz dogru bulmayabilirsiniz ama bu sizin dogrunuzdur. Bu biraz kuzenlerin arasindaki iliskiyide baglidir. Abi kardes gibi buyudugum kuzenlerim de var nerdeyse hic gormedigim kuzenlerim de. 1..sikki es olarak dusundugumde midem kalkar. Asla oluru yoktur. Ama insan beraber buyumedigi cok nadir gordugu kuzenine asik olabilir, evlenmek isteyebilir bunda sapiklik diyilecek bir sey yok.

Konuya gelince eeger gercekse konu sahibi senin duygularin karsilikli degil. Ergen kuzen cosmus hormonlarla taciz etmis seni. Her seyi gectim boyle taciz eden sapik birine sevgim devam etmezdi sevdigi kiside karakter arar insan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…