- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Gelinlikcagindakikiz
-
Tabiki rus degiliz tatariz dediginiz gibi sovet birliginden dedelerimizin dedeleri falan orda kalmislar bizde orda dunyaya geldik yanlis anlamadigina sevindimYanlış anlamadım sadece merak ettim Rusyalıyım derken etnik kökeniniz Rus değil ama değil mi ? SSCB döneminde bir araya gelinmiş bir etnik yapı var,aslen kökeniniz nedir (tacik,tatar,azeri,kazak vs gibi)
Ahahaha leğende yıkanan birini bende izlerimBen bu banyo yaparken gelip izleme olayına takıldım ya.
Naptı geldi küvetin yanına yerleşip mi izledi.
Yoksa eski erotik yeşilçam filmlerinde olurdu, oturma odasında kadın leğenin içinde yıkanırken camdan izlerdi adam.
Öyle bişey mi , nasıl bir eviniz var, evde hiç insan yok mu?
Su sekilde kapi arasindan da dikizleyebilirBen bu banyo yaparken gelip izleme olayına takıldım ya.
Yoksa eski erotik yeşilçam filmlerinde olurdu, oturma odasında kadın leğenin içinde yıkanırken camdan izlerdi adam.
Ay yarildim hahahahaBen bu banyo yaparken gelip izleme olayına takıldım ya.
Sarı biyiklari ve delici bakislariyla nuri alco belirdi gozumde, kapi arasindan kafayi yarım uzatışı filanAhahaha leğende yıkanan birini bende izlerimçok sexiiii çok kışkırtıcı tam fantezilik türk filmlerine özel
İyi ki sırtını keseliyim mi dememiş
Hangi konuuuAynı konuyu okudum ama onun sevdiği teyzesinin oğlu ölmüştü. Sen bence feyk sin çünkü tıpatıp aynı yazmışsın kopya mı çektin yahu kadının konusundan
Ay evet bu da olabilir
Hahaha demiAhahaha leğende yıkanan birini bende izlerimçok sexiiii çok kışkırtıcı tam fantezilik türk filmlerine özel
-Bir kese?İyi ki sırtını keseliyim mi dememiş
Konunun adını unuttum açan kadını da tanımam ama eski bi konuydu 2010 yılında açılmış galibaHangi konuuu
Tam bunu demek istemistim iste hahaha
Yemin ederim gözümün önüne o adam geldi, birde böyle pismiskelle gibi siritiyoryaSarı biyiklari ve delici bakislariyla nuri alco belirdi gozumde, kapi arasindan kafayi yarım uzatışı filanay komedi yaa
Bizi çocukken köyde öyle yıkarlardı maşrapaylaHahaha demiOmuzlardan tasla su dökmeler falan sexi sexi.
Ay doğru maşrapa deniyordu ona ben tas yazmışım.Bizi çocukken köyde öyle yıkarlardı maşrapaylaEvin önünde bi tanker vardı onun ırmaktan gelen suyuyla Bu arada bizde kuzenlerle yıkanıyorduk ama kimse kimseye yan gozle bakmadi Allaha şükür. Vallahi komedi yaa. şu hikayeyi sivilceli bi ergen uydurmadıysa bende birsey bilmiyorum düşündükçe dahada komiklesiyor
Ben çok inanmadım zaten. Komik olan ben yurtdışında yaşıyorum köye gidince en köylü benimAy doğru maşrapa deniyordu ona ben tas yazmışım.Biz de öyle büyüdük ya, köye gittiğimiz bayramlarda hep birlikte, bize bir yer yatağı yaparlardı tüm kuzenler balık istifi yanyana yatardık, tabii gırgır şamata zor uyurduk o ayrı da hiç öyle yan yön bakmalar olmazdı.
Umarım uydurmadır bence de, yoksa kendisini izleyen bir sapığa izin verip, aşık olan birisinin gerçek olmasına inanmak istemiyorum.
Hemen bir maşrapa ediniiciiim.Ben çok inanmadım zaten. Komik olan ben yurtdışında yaşıyorum köye gidince en köylü benimBizde kuzenlerle aynı yataklarda yattık yıllarca şimdi çoğu evli, esleriylede kankayız anlatırız hatta biz yer yatağında yatiyorduk, yok birlikte leğenlerde çimiyorduk falan tabi şeeehre gittin unuttun maşrapalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?