• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemin oğlu...

Yanlış anlamadım sadece merak ettim Rusyalıyım derken etnik kökeniniz Rus değil ama değil mi ? SSCB döneminde bir araya gelinmiş bir etnik yapı var,aslen kökeniniz nedir (tacik,tatar,azeri,kazak vs gibi)
Tabiki rus degiliz tatariz dediginiz gibi sovet birliginden dedelerimizin dedeleri falan orda kalmislar bizde orda dunyaya geldik yanlis anlamadigina sevindim

Ben bu banyo yaparken gelip izleme olayına takıldım ya.
Naptı geldi küvetin yanına yerleşip mi izledi. :KK53:
Yoksa eski erotik yeşilçam filmlerinde olurdu, oturma odasında kadın leğenin içinde yıkanırken camdan izlerdi adam.
Öyle bişey mi , nasıl bir eviniz var, evde hiç insan yok mu?
Ahahaha leğende yıkanan birini bende izlerim :D çok sexiiii çok kışkırtıcı tam fantezilik türk filmlerine özel

Yemin ediyorum kusucam ya. Buna normal diyenin ben aklına şaşayım. Dinen de kanunen de yasak olmayan bir sürü şey var hadi onlara da normal diyelim bu nasıl bir zihniyet. Ahlaken ve etik olarak yan-lış-tır nokta. görece bir durum değil bu her şeyden evvel tıp çocuğunuzun sakat olma ihtimali var diyor. Dünyada milyarlarca insan dururken neden bu riski göze alayım insan hayatı söz konusu. Benim midem almıyor kaldırabilenlere geçmiş olsun.

Yoksa eski erotik yeşilçam filmlerinde olurdu, oturma odasında kadın leğenin içinde yıkanırken camdan izlerdi adam.
Su sekilde kapi arasindan da dikizleyebilir:KK53:

Screenshot_2017-08-28-12-25-35-1.webp

Ay yarildim hahahaha

Sarı biyiklari ve delici bakislariyla nuri alco belirdi gozumde, kapi arasindan kafayi yarım uzatışı filan :KK53: ay komedi yaa
Yemin ederim gözümün önüne o adam geldi, birde böyle pismiskelle gibi siritiyorya :KK53: yan yan bakiyo :rolleyes: simdi gordum biri paylasmis :D millet erol tastan korkar ben bundan korkuyordum. Cocuklugumun freddy kruegeri

Hahaha demi:KK70:Omuzlardan tasla su dökmeler falan sexi sexi. :KK70:
Bizi çocukken köyde öyle yıkarlardı maşrapayla :D Evin önünde bi tanker vardı onun ırmaktan gelen suyuyla :rolleyes: Bu arada bizde kuzenlerle yıkanıyorduk ama kimse kimseye yan gozle bakmadi Allaha şükür. Vallahi komedi yaa. şu hikayeyi sivilceli bi ergen uydurmadıysa bende birsey bilmiyorum düşündükçe dahada komiklesiyor

Bizi çocukken köyde öyle yıkarlardı maşrapayla :KK70: Evin önünde bi tanker vardı onun ırmaktan gelen suyuyla :rolleyes: Bu arada bizde kuzenlerle yıkanıyorduk ama kimse kimseye yan gozle bakmadi Allaha şükür. Vallahi komedi yaa. şu hikayeyi sivilceli bi ergen uydurmadıysa bende birsey bilmiyorum düşündükçe dahada komiklesiyor
Ay doğru maşrapa deniyordu ona ben tas yazmışım. :KK70:Biz de öyle büyüdük ya, köye gittiğimiz bayramlarda hep birlikte, bize bir yer yatağı yaparlardı tüm kuzenler balık istifi yanyana yatardık, tabii gırgır şamata zor uyurduk o ayrı da hiç öyle yan yön bakmalar olmazdı.
Umarım uydurmadır bence de, yoksa kendisini izleyen bir sapığa izin verip, aşık olan birisinin gerçek olmasına inanmak istemiyorum.

Ay doğru maşrapa deniyordu ona ben tas yazmışım. :KK70:Biz de öyle büyüdük ya, köye gittiğimiz bayramlarda hep birlikte, bize bir yer yatağı yaparlardı tüm kuzenler balık istifi yanyana yatardık, tabii gırgır şamata zor uyurduk o ayrı da hiç öyle yan yön bakmalar olmazdı.
Umarım uydurmadır bence de, yoksa kendisini izleyen bir sapığa izin verip, aşık olan birisinin gerçek olmasına inanmak istemiyorum.
Ben çok inanmadım zaten. Komik olan ben yurtdışında yaşıyorum köye gidince en köylü benim:KK70:Bizde kuzenlerle aynı yataklarda yattık yıllarca şimdi çoğu evli, esleriylede kankayız anlatırız hatta biz yer yatağında yatiyorduk, yok birlikte leğenlerde çimiyorduk falan :confused: tabi şeeehre gittin unuttun maşrapalari :KK53:

Ben çok inanmadım zaten. Komik olan ben yurtdışında yaşıyorum köye gidince en köylü benim:KK70:Bizde kuzenlerle aynı yataklarda yattık yıllarca şimdi çoğu evli, esleriylede kankayız anlatırız hatta biz yer yatağında yatiyorduk, yok birlikte leğenlerde çimiyorduk falan :confused: tabi şeeehre gittin unuttun maşrapalari :KK53:
Hemen bir maşrapa ediniiciiim. :KK70:
Güzel zamanlardı ya, bu konudaki gibi hikayeler duymaktan, kuzenlerin bile birbirinden sakınılır hale gelmesinden nefret ediyorum.

Sen istiyor duj, verejek 50 dolar daha. :KK31:

Yahu hadi biz evli barklı kadınlarız ve bu gibi replikleri fantezi açısından zaten kullanırız eşlerimize. Diğer yandan sen neyin kafasını yaşıyorsun ki bu derece yakın bir akraban ile böylesine sapkınca yaklaşımları kafanda canlandırabiliyorsun? Sülalemde veya yakın çevremde bir kişi de dahi yakın akraba evliliği görmedim, eğer ben böyle bir durumda olsaydım sanırım bütün akrabalarım tarafından reddedilirdim herhalde. Yetiştirilme kültürümüzde yoktur ve çok ters gelir bize böyle şeyler.

Umarım sahte bir üyeliksindir ya da gerçekten böyle bir durum varsa da sizin gibi insanlarla aynı ortamları paylaşmaktan çok korkuyorum ben. Hem sen ve hem de kuzenin benim gözümde ne yapacağı kestirilemeyen tipte insanlarsınız.

İçinde bulunduğun akıl tutulmasından tez zamanda kurtulmaya bak, yok eğer başaramıyorsan sakın başka birisiyle evlenip onun hayatını da heba etme. Eğer böyle bir hata yapıp evlenirsen eninde sonunda kuzenin ile bir şekilde yakınlaşıp iğrenç bir şekilde aldatma teşebbüsünde bulunma ihtimalin oldukça yüksek düzeyde bence.

Back
X