- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
merhaba kızlar. bahsedeceğim olay bundan 10 yıl önce oldu. aklıma geldikçe üzülüyorum ama giden gitti..
teyzem benimle kavga ettikten 1 gün sonra vefat etti. ben bunu düşündükçe hep kendimde suç buluyorum. olay şöyle gelişti: teyzem ölmeden önce kalp hastasıydı ve bir kez ameliyat olmuştu. sağlığı pek iyi deildi. bu hastalık onu agresif herşeye kızan alıngan biri yapmıştı.
bundan 10 yıl once bir agustos günü bizim annem ve babamla oturduğumuz yazlık eve geldi. ben çocukluk çağım denize girer kız arkadaşlarımla gezer dolaşırdım. bir gun bir kız arkadaşım bana 2 günlüğüne kalmaya geldi. benim odamda yatıyor gündüzleri plaja filan gidiyorduk. teyzem de eşiyle bizim evdeydi.
yine ogün plaja gittik mayolarımız üstümüzde plaj havlularımız filan eve geldik annem ve babam da evdeydi. acıkmıştık mutfaga daldık dolabı açtık pasta kek filan bulduk hemen yemeye başladık ne bulduysak biraz dağıttık
. tabii plajdan geldiğimiz için ayaklarımızda da az miktarda kum vardı. bir anda teyzemin çığlığıyla kendimizden geçtik. bize "ben yerleri yeni sildiimm niye bu pis ayaklarla basıyosunuzz o pastalarıda niye yiyosunuz akşam için yaptıım aldıım benim aldığım pastaları yemeyiiin..vs bağırmaya başladı . bende kız arkadaşıma rezil oldum rencide oldum. teyzeme "sanane be burası benim evim ister yerim ister dolaşırım filan dedim . annemde ordaydı hiç birşey söylemedi. teyzem bana daha çok bağırmaya başladı hergün evi kirletiyosunuz ..filan neyse kavga büyüdü. bende en son ona "yeter be kendi evimde rahatım kaçtı sanane istediğimi yaparım bidaha sana teyze demiycem konuşmıycam hayatıma müdahale etme. ne ölüne gelirim ne dirine. "dedim . kavga uzadı annem teyzemi sakinleştirdi bizide odamıza kovdu. ertesi gün bilmem nolduysa zaten 3 gün sonra evlerine döneceklerdi 1 gün daha kalıp döndüler bende 1 gün boyunca onla hiç konuşmadım eve geç geldim direk uyudum filan. 1 gün sonra bu toplanıp kendi evine döndü . ben hiç konuşmadım hoşscakal bile demedim ..ertesi sabah bir telefon geldi. teyzem şiddetli bir kalp krizi geçirip vefat etmiş.
tabii hemen toplanıp cenazesine gittik.çok ağladım .. sözün özü ben çok üzüldüm bu olayda ben mi suçluyum onu çözemedim. yıllardır acaba onun ölümüne benmi sebep oldum hep içim içimi yedi . sizden yorum bekliyorum arkadaşlar: ( hayat çok kısa kavga ettiğiniz birini birdaha görecekmisiniz bilemezsiniz.. 

yine ogün plaja gittik mayolarımız üstümüzde plaj havlularımız filan eve geldik annem ve babam da evdeydi. acıkmıştık mutfaga daldık dolabı açtık pasta kek filan bulduk hemen yemeye başladık ne bulduysak biraz dağıttık