- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
- Konu Sahibi civcivgagasi
Evet, aslında konu gayet anlaşılır. Annemin en küçük kız kardeşi olan teyzemle yıldızımız barışmıyor. Birbirimizi sevmiyoruz. Teyzem ağabeylerinin çocuklarını sever. Annem de çoğunlukla öyledir. Çok iyi haladırlar ama iyi teyze değillerdir. Çünkü ağabeylerinin çocuklarını büyütmüşler. Biz her birimiz kuzenler olarak farklı illerdeyiz ve düğün/cenaze dışında pek görüşmüyoruz. Şimdi bu teyzemin kızı önümüzdeki ay evlenecek. Annem düğüne gidecek ama biraz rahatsız olduğu için benim anneme refakat etmem lazım. Kendisi meniere hastası. Kulağındaki sorun nedeniyle sürekli başı dönüyor. Ancak yıllar önce misafir olarak gittiğimiz bu teyzemin bana ve babama fazlalıkmışım gibi davranması aklımdan çıkmıyor. Annem de saflık derecesinde optimist bir insan. "Teyzenin seni sevmediğini nereden çıkarıyorsun?" diyor. İnsan kimin kendisini sevip sevmediğini anlar yani. Bir de düğüne annemi davet etti, beni değil.
Düğüne asla gitmek istemiyorum. Fakat annemin yanında olmam gerek. İstenmediğim bir yerde kalmayı da istemiyorum. Otelde kalmayı önerince de annem fıttırıyor. Tavsiyeleriniz nedir?
Düğüne asla gitmek istemiyorum. Fakat annemin yanında olmam gerek. İstenmediğim bir yerde kalmayı da istemiyorum. Otelde kalmayı önerince de annem fıttırıyor. Tavsiyeleriniz nedir?