Tez fikirlerimizi çalan hoca

delirdim ama... neyseki ondan daha ileriye gideceğini düşünüyorum tezimin ... ama yine de içime oturdu..

Teziniz lisans tezi mi. Çok haklısınız moral bozucu hem de ortada bir emek sömürüsü var alenen.Yüksek lisans tezi olsa yök veritabanlarına yüklendiği için kanıt sunabilirdiniz.Şu an ortada yazılı bir kanıt yok.Siz tezinizi yayınladığınızda sonraki tarihte gözükeceği için bu sefer de hocanız 'öğrencim benim tezimi çalmış' diyebilir. Öyle bir sistem içindeyiz ki demez diyemiyorum. İleriye yönelik bir akademik kariyer hedefiniz varsa o hocadan uzak olun. Sinsi biri demek ki

Etik de etik derler bi de.
Ay bu hocaların hepsi mi aynı ya.
Yapılacak en doğru şey akademiden kaçmak bence. Ben öyle yapacagım şahsen:)

Etik de etik derler bi de.
Ay bu hocaların hepsi mi aynı ya.
Yapılacak en doğru şey akademiden kaçmak bence. Ben öyle yapacagım şahsen:)
ben de yurtdışına gitmeyi hayal ediyorum umarım orası aynı değildir umarım

yüksek lisans tezi
tezim bitmedi ki
o benim tez konumu sunduğum bir dersti derste fikirlerimizi toplayıp başkalarına satıyor hoca....
tezimi yazmış olsaydım zaten yapamazdı pislik kadın

ben de yurtdışına gitmeyi hayal ediyorum umarım orası aynı değildir umarım
Alanınızı bilmiyorum ama gidenler bir şekilde memnun.en azından yaptığınız işe deger veriliyor orada, bir birey olarak görülüyorsunuz köle gibi degil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama sakın şilayet etmeyin, fermanınızı yazmış olursunuz malesef

peki sizi şimdi dinleyen hocalar iki öğrencinin tez konuları arasındaki benzerliğe yorum yapmadılar mı? danışman hocanızla ya da program koordinatörüyle konuşabilirsiniz bence, açık açık değil de, "hocam şunu şunu da ekleyelim de aynı olmasın bari " gibi. alanınız ne? bir de konusu nolursa olsun iyi bir tez kendini belli eder, dert etmeyin.

kadından kaçacağım
ve yurtdışına gitmeden önce inşallah gidersem tabi
bütün asistanlara da yayacağım yaptığını hem bana hem arkadaşıma eminim ben anlattıktan sonra birçok öyle kişi de aa evet bana da olmuştu diyebilme cesareti duyar....
rezil olsun ...ayrıca sosyal medyada da söyleyeceğim...

itiraf etmez canım benim
ne fena bir kadın o
asla demez yani evet senden aldık diye
Valla ben olsam öyle bir konuşturur um ki kanka bile olur benle. Ne fesat fitneler gördüm ben. Hakkımı kimseye yedirmem boğazında bırakırım boğulur

sözlüğe yaz ve twitterdan.

ayrıca alt dönem öğrencilerine yay hepsi elektronik imza ile hazırlasın kadının istediği ödevleri ve okula yayılsın bu

ben üstüne çok şey koydum canım
şu an çıkış noktası aynı gibi duruyor
benim içime oturan fikrimin çalınması çünkü öyle bilinen bir konu çalışmıyorum açıkçası direk yakalamış oradan yürümüş ama 1900lerde kalmış safım
şimdi benim seminerim var saftirik korkarım oradan izleyip devamını geliştirmesin benimki gibi! sinir oluyorum
ama istese de yapamaz inşallah ben ne kurslara gttim o konuyla iligli kendimi geliştirmek için öyle sadece fikirle yetişemez !

sözlüğe yaz ve twitterdan.

ayrıca alt dönem öğrencilerine yay hepsi elektronik imza ile hazırlasın kadının istediği ödevleri ve okula yayılsın bu
anonim yayabilirim belki ama nasıl bilemiyorum şu an ...düşünmem gerek.. belki sadece bir kağıda yazıp bilgisayarda etrafa bırakmak mesela ay mantıklı düşünemiyorum şu an sanırım

yüksek lisans tezi
tezim bitmedi ki
o benim tez konumu sunduğum bir dersti derste fikirlerimizi toplayıp başkalarına satıyor hoca....
tezimi yazmış olsaydım zaten yapamazdı pislik kadın

Böyleleri de hoca oluyor işte ya neyse. Üzüldüm sizin adınıza.

Çok zor bir durum umarım haklı mücadeleniz başarıyla sonuçlanır. Tez ile alakalı olmasa da bir arkadaşım hocasından şikayetçi olduğu için okulu uzadı kasti şekilde. Neyse ki o da şu an ülkemizde değil. Bol şans dilerim

ben hem okuyorum orada hem çalışıyorum o yüzden şikayet etmem mümkün değil
mesleğimden olurum..

Bi arkadaşımın doktora tezini de öğrencisi yüksek lisans tezi olarak sunmuştu ufak değişikliklerle.intihal falan demeden kabul edilmis bir de sikayeti üzerine akademiden atılmıstı öğrenci ama tabi bu tez çalma olayımalı çalınsa böyle üzülmez insan.emek hırsızlığı daha acı gerçekten.Allah çıkarsın bi yerden inşallah

amin
o kadının yaptıkları çıksa ondan zaten yatalak olur kalkamaz
öğrencilere yaptığı haksızlıkları da arka planda biz görüyoruz en açık...neyse...

Size atıf yapması gerekiyordu. Resmi yerlere şikayet etmek yerine, sosyal medyada sayfalarında, uludağ-ekşi gibi sözlüklerde kanıt göstererek ifşa edin. Hırsızlık kolay mı?
basılı yayın değil olmuyor diye biliyorum atıf ödevlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…