- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
geçmiş olsunBizimkide proje konumuzu ayni bu sekilde caldi resmen. Gidip projeyi anlattik cok hos yapabilirsiniz dedi. Bir hafta sonra tekrar gittik kendi gozde ogrencilerine yaptirmis projeyi. Odev teslimine 1 hafta kalmisti birde. bu projeyi baskasi yapiyor siz baska proje bulun dedi bize.
Hakkimizi helal etmedik. Allaha havale ettik. Birsey yapmaya kalksak mezun olamayacagimizi biliyoruz cunku.
Kızlar şöyle mail atsam kadına? Çünkü hırsımdan çatlıcam şu an..
Hocam Falan'ın tez abstractını okudum şimdi.Ben onunkini öyle hatırlamıyordum önceki aldığımız dersten(burası sallamaca çünkü kızın konusu yok kafamda) Ama şimdiki konusuna bayıldım takip edeceğim merakla ve ilgiyle desem?MissCherryBlossom @xyaseminx
ya kendi abstractıma baktım yan yana onunkine inanamazsın benzerliğineYapma başına bela açarsın
Fakültedeki tipler birbirini tutar senin başın derde girer
Bekle mezun olunca tüm internete yazarsın ama kanıtlarla koy ki rezil olsun yazılı tüm kanıtları topla
Mezun olmadan yapma basına bela olur bu durumya kendi abstractıma baktım yan yana onunkine inanamazsın benzerliğineyazılı kanıtlar bariz resmen
rezil etcem o kadını ben rezill!!
isim vererek anlatmak istiyorum doğrusuBence mezun olduktan sonra okulun sayfasına falan yazın dırek isim vermeden olanları anlatın
dava işi şu an zor canım ileride ancak...Bizim çok da önemli olmayan bir rapor dersimiz var, onda bile hocamız size eski öğrencilerin ödevini artık gösteremem çünkü o öğrenci bana dava bile açabilir diyor. Bence hoca bu şekilde konuşuyorsa bir sebebi vardır. Araştır bence kesin uğraşabilirsin bununla.
ya kendi abstractıma baktım yan yana onunkine inanamazsın benzerliğineyazılı kanıtlar bariz resmen
rezil etcem o kadını ben rezill!!
isim vererek anlatmak istiyorum doğrusu
hele de yurtdışına çıkarsam kesin isim yazcam..
ya böyle kağıtlara bilgisayar çıktısı ile yazıp olayı tüm fakülteye dağıtasım varİsim yaz mutlaka yazmazsan rezalet olmaz :)
Bimer için de etkili diyorlar.dava işi şu an zor canım ileride ancak...
isim soyisim bildiriliyor mu? yani şikayet nasıl gidiyor mesela bana zararı dokunmazsa olur neden olmasınBimer için de etkili diyorlar.
Belki o olabilir?
Anladım, arkadaşı dekan diye mi? O zamana kadar giden gidecek tabii ama hakkını ara bence mezun olunca olsa bile...dava işi şu an zor canım ileride ancak...
ya böyle kağıtlara bilgisayar çıktısı ile yazıp olayı tüm fakülteye dağıtasım var
hele bir mezun olayım
Önce kendını saglama aldaisim vererek anlatmak istiyorum doğrusu
hele de yurtdışına çıkarsam kesin isim yazcam..
toplu mailler kapalı bize görünmüyor gmail grubu olarak görünüyorlar ama çoğu hocanın maili var zaten bendeTüm bölüme mail at, tüm graduate öğrenci ve hocaların mail aliası yok mu? Diplomanı al, sonraki okuluna gitmiş ol sonra kanıtları da koy çak maili. Fakülte kayırır soruşturma açılmasa bile odasından çıkamaz hale gelir rezil olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?