- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Ben sizden tek bir cümle dahi alsa yapması gerektiğini biliyorum, yine de iyice araştırın. Yerinizde olsam dediğimi yapardımbasılı yayın değil olmuyor diye biliyorum atıf ödevlere?
bir araştırayım ama şikayet etmem çok zor çalışıyorum aynı yerde çünküBen sizden tek bir cümle dahi alsa yapması gerektiğini biliyorum, yine de iyice araştırın. Yerinizde olsam dediğimi yapardım
Onların yaptığı taktikle yüzüne gülüp arkasından laf çakmak gibi. Milletin içinde laf sokunca gülüp senin kadar olamam derim. Tartışma çıkarınca sakince durup hayırdır sana dedimki niye gocunuyon derim. Hâlbuki ona derim. Anlar ama ağzım dan ona hitaben dediğimi duymadığı için birşey diyemez. Şahsen geçen gorumceme öyle yaptim. Sonra eşime karın bize böyle diyo demiş esimde biliyodu ama bilmiyormuş gibi gocuntun mu var öylesine demiş diyerek kapatmış teli bu sefer kaynanama söylemis oda bana söyledi bende ortaya attım o atladı dedim doğru söylüyorsun kızım dedi yaptığıyla kaldı aklınca beni WhatsApp dan engellemiş kudurukligundan bende profili görüyor diye bu sefer profile yazı yazdım iyice kudurduşu taktiği bana da bi öğretseniz
nefret ettirdiklerinizle nası yalandan samimi olabiliyorsunuz mesela
Alanınızı bilmiyorum ama gidenler bir şekilde memnun.en azından yaptığınız işe deger veriliyor orada, bir birey olarak görülüyorsunuz köle gibi degil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama sakın şilayet etmeyin, fermanınızı yazmış olursunuz malesef
teşekkür ederim bu arada kızlar..peki sizi şimdi dinleyen hocalar iki öğrencinin tez konuları arasındaki benzerliğe yorum yapmadılar mı? danışman hocanızla ya da program koordinatörüyle konuşabilirsiniz bence, açık açık değil de, "hocam şunu şunu da ekleyelim de aynı olmasın bari " gibi. alanınız ne? bir de konusu nolursa olsun iyi bir tez kendini belli eder, dert etmeyin.
Bence hiç gerek yok öyle birşeye. Bir de bölümde asistanmışsınız. Kötü olur sizin adınıza. Malsesef böyle böyle sindiriyorlar işte insanları. Lanet olsun...Kızlar şöyle mail atsam kadına? Çünkü hırsımdan çatlıcam şu an..
Hocam Falan'ın tez abstractını okudum şimdi.Ben onunkini öyle hatırlamıyordum önceki aldığımız dersten(burası sallamaca çünkü kızın konusu yok kafamda) Ama şimdiki konusuna bayıldım takip edeceğim merakla ve ilgiyle desem?MissCherryBlossom xyaseminx
her yerde paylaşacağım....Geçmiş olsun... benzerini yaşamış biri olarak çok üzüldüm sizin adınıza ama öte yandan da bunu bir kere yaşarsınız ve o tecrübe hayat boyu size yeter, merak etmeyin, herkes iyi-kötü kazık yiyor :)
E-imza demiş biri, mantıklı.
Belgelerinizi teslim ederken mutlaka korumalı teslim edin, en azından işlerini zorlaştırmış olursunuz.
Ve mutlaka düzenli çalışın, her klasör tarih, araştırmanızda kullandığınız her kaynak, mutlaka yedekli olsun bir kaç yerdeki ileride şikayet etmek istediğinizde ispatlanabilir olsun.
Ve mezun olduğunuzda mutlaka olayı anlatın öğrencilerin ulaşabileceği mecralarda.
daha ters olur demi bana haklısınız evet...Bence hiç gerek yok öyle birşeye. Bir de bölümde asistanmışsınız. Kötü olur sizin adınıza. Malsesef böyle böyle sindiriyorlar işte insanları. Lanet olsun...
şu an işimden olurumBaskı olmaması daha iyi
Hazırladığınız pc duruyosa araştırıldığında sizin daha önce yaptığınız ve sizden çaldığı ortaya çıkar
Sunum yaparken yalnızda değilseniz o insanlarda şahit sinirlenicek nevar işiniz kolay
Ben uğraşıyom benimlede uğraşsınlara hazırsanız şimdi atağa geçin değilseniz mezun olmayı bekleyin
Kızlar şöyle mail atsam kadına? Çünkü hırsımdan çatlıcam şu an..
Hocam Falan'ın tez abstractını okudum şimdi.Ben onunkini öyle hatırlamıyordum önceki aldığımız dersten(burası sallamaca çünkü kızın konusu yok kafamda) Ama şimdiki konusuna bayıldım takip edeceğim merakla ve ilgiyle desem?MissCherryBlossom xyaseminx
Onların yaptığı taktikle yüzüne gülüp arkasından laf çakmak gibi. Milletin içinde laf sokunca gülüp senin kadar olamam derim. Tartışma çıkarınca sakince durup hayırdır sana dedimki niye gocunuyon derim. Hâlbuki ona derim. Anlar ama ağzım dan ona hitaben dediğimi duymadığı için birşey diyemez. Şahsen geçen gorumceme öyle yaptim. Sonra eşime karın bize böyle diyo demiş esimde biliyodu ama bilmiyormuş gibi gocuntun mu var öylesine demiş diyerek kapatmış teli bu sefer kaynanama söylemis oda bana söyledi bende ortaya attım o atladı dedim doğru söylüyorsun kızım dedi yaptığıyla kaldı aklınca beni WhatsApp dan engellemiş kudurukligundan bende profili görüyor diye bu sefer profile yazı yazdım iyice kudurdubir hareketi gicigima gitti diye yaptım bide bunu diğerlerini sen düşün
ödevi nasıl koruruz buna dair bir şeyler öğrenirsem paylaşırım sizinle kesinlikle yem olmayınbence bu tarz şeyler yapmayın
olan size olmasın
yasal yollara başvurun derdim ama daha ortada net bir çalışma olmadığı için olamaz
ben daha ders dönemindeyim ve en büyük korkum bunlarla karşılaşmak
Kesinlikle. Bir de ego tatmin edeceksiniz o kişiye neden bu hazzı veresiniz ki?daha ters olur demi bana haklısınız evet...
sizin ne oldu?Kesinlikle. Bir de ego tatmin edeceksiniz o kişiye neden bu hazzı veresiniz ki?
Ben bu olaylara karşı daha fazla kayıtsız kalamadığım için uzmanlığımı yakıyorum gerçi beni pek dinlemezseniz iyi olur :)
ödevi nasıl koruruz buna dair bir şeyler öğrenirsem paylaşırım sizinle kesinlikle yem olmayın
öyle güzel kandırmış ki bizi asla tahmin etmezdim..
çok uyanık ya bakar mısın...benim hocam da şuan beni ileride prof luğu için işine yarayacak alanlara zorla yönlendirmeye çalışıyor
direniyorum bakalım neler olacak ilerleyen zaman
Bknz: Hayatımı majveden mayıs ayı :))sizin ne oldu?konunuz var mı bakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?