The 100

ama bitsin artık ben çok sıkıldım
keşke burda da yagsa yagmur hiç bitmesee

yok kız deme öyle iki gündür hava buz gibi oldu burda, sürekli yağmur...
migrenimde tuttu hava böyleyken birde ağrı çekiyorum...
güneş iyidir yaz sıcak açık hava oh mis...

ayy geçmiş olsun canım..
ben kış insanıyım yaz hiç bana göre değil.. yagmur yagınca mutluluktan aglayan bi insanım ben

Ben migren atağı yüzünden iki kere geçici körlük geçirmiş biriyim.Resmen gözüme perde indi diyebilirim.Neyse ki bu aralar çok da fazla şikayetçi değilim...
Bu ara bu dizi nasıl gidiyor izliyor musun?

Ben migren atağı yüzünden iki kere geçici körlük geçirmiş biriyim.Resmen gözüme perde indi diyebilirim.Neyse ki bu aralar çok da fazla şikayetçi değilim...
Bu ara bu dizi nasıl gidiyor izliyor musun?

geçiş olsun ikimize de canım...
the 100'e biraz ara verdim, şu sıralar revolution'a devam ediyorum....
dün gece de suits'i izledik eşimle, eşim çok beğendi...bende beğendim....
ama eşim diyor ki revolution daha sürükleyici....
ikisine de bakıcam bir süre, artık hangisi çekerse kendine ona devam edicem...aslında ikisi de bir arada izlenebilir yani... revolution güzel ama dediğin gibi çözülmeyen gizemler sıkıyor hakkaten..aklım takılı kalıyor bu neden böyle oldu sebebi ne diye,
suits güzelmiş gerçekten, ama orda da bazı saçma yerler vardı açıklanmayan...
mesela mike elinde kokain çantasıyla otelde kaçarken, birden harvey'in iş görüşmesi yaptığı alana geliyor ve sekreteri sıra sizde ama neden geciktiniz diyor, polislerden kaçarken oldu diyor, sonra sekreteri harveye bu çocuk tam aradığımız çocuk dercesine göz kırptı, sonra harveyle görüşmek için odaya geçti mike...
iyi de polisten kaçan bu kadar zeka sahibi biri neden onca kişinin içinde polisten kaçıyordum desin?
ve bunu bilen harvey neden hemen işe kabul etsin, sonuçta polisten kaçan biri yani, tamam zeki onu anladık da,
kokain dolu bir çantayla bir adam neden başka birine durumu anlatsın işte kokain var çantada vs vs vs....
buna benzer bazı saçma yerler vardı, gözardı edip izlemeye devam ediyor insan ama ben aklıma takılınca gıcık oldum biraz...
ama herşeye rağmen güzeldi...
bilhassa mike'ın bisikletle işe gelip gitmesi çok komikti.... 500 dolara 5 takım elbise alması da çok komikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…