Bahar'ım, ben izledim The Tudors'un 3. sezonunu, aslında 3 bölümüm kaldı sezonun bitmesine kaydirigubbakcemile3 3. Sezon 8 bölüm malesef, yetmiyeceğini bildiğimden saklıyorum 3 bölümü zaten :çok üzgünüm: Kitaplarını okumaya başlıcam kalan bölümleri izleyince :smiley-cool: 4. sezonda çekilicekmiş bu arada Şeniz
Cromwell'i hiç sevmiyordum ama genede üzüldüm ya :çok üzgünüm: Çok çabuk bitti bu sezon, 4. sezon daha çok bölüm olur umarım..
arkadaslar ben bu dizinin ilk bölümlerini bir türlü izleyemedim=(dizide mary boleynkle kralın ilişkisini derin bir şekilde işliyormu?yoksa yüzeysel mi geciyor
BoLeyn Kızı ve Serisini oKudum Hayranım ama dizisini izlemedim hiç
katherine de gittiii :1shok:
nextcokacimcoook
ben the tudors u geceleri izliyorum 1 gibi falan baslıyor ama aklıma takılan bsey var .jane i degistirdiermi evlendikleri zamanı gosterdi bi baktım aa bu bizim jane degil dedim .onceki jane daha guzeldi sanki? degistirdilermi?
bide cromwell i idam mı ettiriyolar ayy yazık ya uzulurum
anne oldugundede uzuldum
bide neden abisiyle yatıyo bilen var mı??
hmm tesekkur ederim yaapeki jane i degistirdiler mi hala aynı jane mi??
bu abi-kız kardeş ilişkisi ilgimi cekmistiaslında guzel seneryo olurdu yazıp kanal D ye yollıcam yada roman yazıcam
ya bide anne idam edilirken kosede aglayan bi adam vardı o kimdi tam goremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?