The tudors

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cromwell'i hiç sevmiyordum ama genede üzüldüm ya :çok üzgünüm: Çok çabuk bitti bu sezon, 4. sezon daha çok bölüm olur umarım..

arkadaslar ben bu dizinin ilk bölümlerini bir türlü izleyemedim=(dizide mary boleynkle kralın ilişkisini derin bir şekilde işliyormu?yoksa yüzeysel mi geciyor

bende izledim Didsim bende,kaçırırmıyım hiç..kaydirigubbakcemile5
çok aradım taradım nette buldum bi site hemide bi günde 8 bölümüde izledim...:asigim:
napim dayanamadım...

Cromwell'i hiç sevmiyordum ama genede üzüldüm ya :çok üzgünüm: Çok çabuk bitti bu sezon, 4. sezon daha çok bölüm olur umarım..

canım ya güzel kalpli Didsim benim...a.s.
Cromwell hep milletin kuyusunu kazdı,sonunda kendide çok kötü bi sonla düştü o kuyuya...
çok az çekmişler bu sezonu ya,çok kısa geldi bana da...
4. sezonuda iple çekiyorum ve yakın takipteyim.....
:kedi:

arkadaslar ben bu dizinin ilk bölümlerini bir türlü izleyemedim=(dizide mary boleynkle kralın ilişkisini derin bir şekilde işliyormu?yoksa yüzeysel mi geciyor

http://www.kadinlarkulubu.com/online-diziler/221629-dizi-the-tudors-1sezon.html

bu linkte The tudorsun 1.sezon ilk bölümleri var eğer izlemek istersen...
Linkten ulaşamazsan, Film odacığı bölümünden,online diziler topiklerine bakabilirsin...
orada var...
Yok canım Mary boleyn le 8.henrynin ilişkisini derin bi şekilde işlemiyor bence,yüzeysel geçiyor dizide.
a.s

BoLeyn Kızı ve Serisini oKudum Hayranım ama dizisini izlemedim hiç

boleyn kızı nı tavsiye ederim çok sürükleyici.. ben şimdi devamı olan kraliçe'nin soytarısı nı okuyorum onu da beğendim şimdilik.

ben de bu diziyi izlemek istiyorum, bir ara bir yerden bütün sezonlarını bulup halledicem inşallah..

Kitap Gerçekten SürükLeyici.Aynı Anda da Ülke iLişKileri Hakkında biLgi veriyor.ılk 2 Kitap Daha çok Kral-Kraliçe Hayatını ama 3. sü Ülkeler arası durumlarıda yansıtmış.Muhteşem :)

Teşekkür ederim kızlar, kısa zamanda dört kitabıda alıcam sırnaşık şey

kızlar bn boleyn kızı ve kraliçenin soytarısını okudum bu diziyide izlemei çok istiorum yeni bölümleri yok sanırım şu anda ne zmn hangi kanalda olcak,tekarları varmı??

3.sezon e2 de seyrettim ilk bölümünü jane le evlendi 3. karısı.salı günleri saat 10 da e2 de .

yuh yaa mr. cromwelin idam sahnesi neydi öyle yaa resmen adamı parcaladılar yaa ayy gece gece valla içim kalktı yaa bu henryi şap falan vermeli yaa adamı sanki testesteron küpüne batırıp çıkarmışlar tüm ülke elinden gececek yakında... hayr birde evli kadınalrada sarkmıyormu... ama yazık olsu cromwele yaa feci öldü valla

katherine de gittiii :1shok:

nextcokacimcoook

heheheh super olmus next gercekten. ben de hastayim diziye kizlar yeni sona gelio artik ama cok isterdim elizabeth ile devam etsinler. bu dizi yuzunde tudors a merak saldim bi suru kitap okudum tum donemi ezberledim nerydese ne kdr film varsa o donemle ilgili izliorm ehuehue. diziyi film gibi cekmisler kostumler fln mahvedio beni sahaneler!!

ben the tudors u geceleri izliyorum 1 gibi falan baslıyor ama aklıma takılan bsey var .jane i degistirdiermi evlendikleri zamanı gosterdi bi baktım aa bu bizim jane degil dedim .onceki jane daha guzeldi sanki? degistirdilermi?

bide cromwell i idam mı ettiriyolar ayy yazık ya uzulurum
anne oldugundede uzuldum
bide neden abisiyle yatıyo bilen var mı??

cnm anne in abisiyle yatip yatmadigi kesinlik kazanmis birsey deil aslinda tarihte ama suclandigi seylerden biri o idi. ben anne ile ilgili kitap fln okumustum bir de baska filmlerde izledim. biraz da netten bakmistim merak edip. okudugum kitap birebir gercegi yansitiormuydu bilmem ama kitapta da kesinlik yoktu yani anne in henryden erkek bebegi olmayinca ve aralari acilinca henry de o sira jane ile ilgilenmeye baslior anne'e sinirli fln. anne de kurtulusunu ona bir erkek bebek vermekte goruor. o yuzden sanirim abisinden medet umuor gibi bise bir filmde bu sekilde vermislerdi. anne henrynin ondan eninde sonunda kurtulmaya calisacagini hatta idamini isteyecegini tahmin edior ve hamile olursa kurtulurum die dusunuor. ama olay gercekten nedir bilmiorm belki de aralarinda gercekten bir iliski vardi abisi ile. benm sahsin fikrim olmadigi yonunde ama sadece anne boleyn i guclu bi karakter olarak gordugum ve konduramadigim icin de olabilir sempatiksalakcinni dizide ise yannis hatirlamiorsam gene kesin bir sekilde vermemisler onu. erkek kardesi ile cok yakin her zmn iste nedimeler onlari surekli basbasa konusurken odasinda fln goruor. ondan dolayi anne tutuklaninca bu sekilde annatiorlar. ya da zorla boole soylettirilior onnar. anne den kurtulmak icin yapilan bir tuzak da olabilir. dizide de kesin vermiordu. umarim yannis hatirlamiorm. cok oldu izleyeli o kisimlari. boshayallersmile

hmm tesekkur ederim yaa peki jane i degistirdiler mi hala aynı jane mi??
bu abi-kız kardeş ilişkisi ilgimi cekmisti aslında guzel seneryo olurdu yazıp kanal D ye yollıcam yada roman yazıcam
ya bide anne idam edilirken kosede aglayan bi adam vardı o kimdi tam goremedim ben

Son düzenleme:
tudors 4 sezon 10 .bölümle ekranlara veda etti tabi 4 .sezon daha bizim ekranlara gelmedi ama :sinifsinif::

ya jane i deistirdiler sonradan halbuki ben ilk jane i cok begenmistim.
ay cnm benm cok zmn oldu izleyeli hatirmiorm o kdr detay ama o idam sahnesinde itiraf edeyim agla agla geberdim zaten sulugozumdur :umursamaz:

evet bende uzulmustum .normalde anne i hic begenmemistim ama olum sahnesinde pek bi guzel geldi gacı bana

bende ilk jane dünya harikası diye düsünüyorum .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…