The tudors

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle muhteşem bir dizi. müzikleriyle kostümleriyle özellikle oyuncu kadrosuna hayran kalmıştım.natalie dormer her cinsi etkileyecek bir çekiciliğe sahip zaten. ama kraldan çok yakın arkadaşı charles brandon a aşık oldum. tabi bu şahısların gerçek hallerini ördükten sonra da şaşırmıştım. bu kadar da olmaz yani :=)

Mu-kem-mel bir dizi gercekten !!!

Kostumler, oyunculuk, genel hava...bne bu diziye hastayim :)

Henry Tudor u tek geçerim . Keşke Anne Boleyn i öldürtmeseydi. Ama Elizabeth onu utandırdı ve ondan çok daha büyük bir yönetici oldu.

Yeni izlemeye başladım kim kime dum duma
Birkaç yıl önce anne boleyn kitabını okumuştum bu dizi de tuzu biberi oldu
1. sezon 5.bölümdeyim henüz

Yeni izlemeye başladım kim kime dum duma
Birkaç yıl önce anne boleyn kitabını okumuştum bu dizi de tuzu biberi oldu
1. sezon 5.bölümdeyim henüz

boleyn kitabını bende okumuştum, çok da etkilenmiştim..şimdi yeni bir kitap aldım, 9 günlük kraliçe ismi...
anne boleyn den sonra hani jane seymour kralla birlikte oluyor ya, işte onun kraliçeliği de dokuz gün sürüyormuş....
en çok da mary ye acıyorum ben....
bu dizi biraz alakasız çekilmiş..çok aşırı yan detaylara girilmiş..olayın ana unsurlarında kopukluk oluyor...

Vikipedi sağolsun dün ufak çaplı bi araştırma sayesinde bende öğrendim 9 günlük kraliçeyi
Kitap nasıl peki ? Belki bende edinebilirim, bayılırım tarihi kitaplara.
Biraz araştırma yaptıktan sonra dizide bazı konuların atlandığının farkına vardım haklısın
muhteşem yüzyıl örneğini tarihte yaşananlara fazla sadık bulmasamda mesaj veriyordu ve
hiç bir konu atlanmıyordu ki tarihi dizilerde detaylar önemlidir..

9 günlük kraliçeyi beğendim henüz yarısındayım ama boleyn kızı kadar akıcı ve etkileyici değil...sanki jane seymour'un biyografisini anlatır tarzda...
boleyn kızı çok akıcı ve etkileyiciydi...
ama temin et oku bence..jane seymour'u merak ediyordum ben, hani anne boleyn gibi güzel bir kızdan vazgeçen kral nasıl bir kızmış bu diye çok merak etmiştim
öğrenmiş oldum...

Tavsiyen için teşekkürler, kitabın yazarı kim peki?
Dediğin gibi Anne'ye kör kütük aşık olan adam ne oldu da başkasından etkilendi, ilginç..
Dizide dikkatimi çeken başka bir konu kraliçe olayları biliyor ama hiç müdahele etmiyor
ah bizim hürrem olacaktı oracıkta gebertirdi Anne'yı :)

erotik dizi gibi bi kaç bölüm sonra bıraktım begenmedim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…