evet bende uzulmustum .normalde anne i hic begenmemistim ama olum sahnesinde pek bi guzel geldi gacı bana
bende ilk jane dünya harikası diye düsünüyorum .:)
tudors un finalini seyrettim. çok duygusaldı özelliklede eşlerinin gösterildiği sahneler :sinifsinif:
şimdi kitaplardan devam edeceğim.
arkdaşlar hangi kitaptan başlamalıyım bende KRALİÇENİN SOYTARISI var. daha öncesinde hangi kitabı okumalıyım:hulya:
evet jane i degisitince sogudum diziden bide anne olunce nedense seviyodum o kadını
keşke dizi edward ın tahta geçmesi ardından jane grey ve mary nin kanlı idamları ve elizabethin hikayesiyle devam etseydi bence harika olurdu. ama tudors keyifli bi diziydi özliceğim..
Maalesef bu tarz tarihi dizilerin yapımcıların bütçesini aşırı zorlaması nedeniyle sezon ve bölüm sayıları daha az oluyor.
Tudors'un yayıncısı Showtime 2011 de The Borgias adlı yeni bi diziyi yayınlamaya başlayacak. İlk etapta 10 bölüm olarak yayınlaması planlanan dizinin başarılı olması ve devamının gelmesi bence kaçınılmaz (ne de olsa showtime) :lepi:
ayrıca daha çok tarihi dizi istiyoruz:enbuyukkk:
kızlar bu diziye başlamak istiyorum ama adamakıllı bölüm videolarının açtığı site bulamadım siz nereden izliyorsunuz?:26:
Canım ben diziporttan izliyordum. 3 sezonu bitirdim 4.ye bir başladımki videolar çalışmıyor. Hiç bir yerdede bulamadım. 4.sezonu şuanda indiriyorum kısmetse bugün izlemeye başlıyacağım.
İntihara teşebbüs etti
'The Tudors'ta 8. Henry'i canlandıran Jonathan Rhys Meyers intihar girişimi sonrası hastaneye kaldırıldı. İrlandalı aktör Jonathan Rhys Meyers Batı Londra'daki 3 milyon sterlinlik malikanesinde ilaç alarak intihar etmeye çalıştı. Daily Mail'ın haberine göre, uzun süredir alkol bağımlılığıyla mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu sağlık görevlileri tarafından evinde yere yığılmış vaziyette bulundu.
Hastaneye kaldırılan Meyers, tedaviye karşılık verdi ve Çarşamba sabahı hastaneden taburcu edildi.'Mission: Impossible III', 'Alexander', 'Velvet Goldmine', 'From Paris with Love' ve 'August Rush' gibi filmlerde rol alan Jonathan Rhys Meyers'ın, annesini kaybettiği 2007 yılından bu yana alkol problemi yaşadığı biliniyor.
İntihara teşebbüs etti
Eki Görüntüle 217832
'The Tudors'ta 8. Henry'i canlandıran Jonathan Rhys Meyers intihar girişimi sonrası hastaneye kaldırıldı. İrlandalı aktör Jonathan Rhys Meyers Batı Londra'daki 3 milyon sterlinlik malikanesinde ilaç alarak intihar etmeye çalıştı. Daily Mail'ın haberine göre, uzun süredir alkol bağımlılığıyla mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu sağlık görevlileri tarafından evinde yere yığılmış vaziyette bulundu.
Hastaneye kaldırılan Meyers, tedaviye karşılık verdi ve Çarşamba sabahı hastaneden taburcu edildi.'Mission: Impossible III', 'Alexander', 'Velvet Goldmine', 'From Paris with Love' ve 'August Rush' gibi filmlerde rol alan Jonathan Rhys Meyers'ın, annesini kaybettiği 2007 yılından bu yana alkol problemi yaşadığı biliniyor.
spartacus ve rome dizilerine benziyor mu bu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?