The tudors

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende uzulmustum .normalde anne i hic begenmemistim ama olum sahnesinde pek bi guzel geldi gacı bana

bende ilk jane dünya harikası diye düsünüyorum .:)

ay ben anne e hayrandim ya cok farkli bi tipi ve havasi var bakislari felan fena
ama evt yani ilk jane sahaser resmen! sonraki jane e o yuzden alismadim resmen hep jane karakteri aklimda ilk hatun ile gelio aehuaheu cok guzel kiz vallaaa sempatiksalakcinni

tudors un finalini seyrettim. çok duygusaldı özelliklede eşlerinin gösterildiği sahneler :sinifsinif:
şimdi kitaplardan devam edeceğim.
arkdaşlar hangi kitaptan başlamalıyım bende KRALİÇENİN SOYTARISI var. daha öncesinde hangi kitabı okumalıyım:hulya:

evet jane i degisitince sogudum diziden bide anne olunce nedense seviyodum o kadını

aaay ben okudum Kralicenin soytarisini gayet begendim tavsiye ederim. o kitap mary ve elizabeth ile ilgili tahta cikis hikayeleri. ben boleyn kizini okudum bir de o da guzel. o da tamamen anne ile ilgili. :içelim:

evet jane i degisitince sogudum diziden bide anne olunce nedense seviyodum o kadını

ya evt ama yeni jane cok uzun sure kalamio zaten canm. anne i ben de cok seviodum valla ama dizinin dier kisimlari da gayet guzel :)

boleyn kızını bende okumak istiyorum ya su an kafayı anne boleyn ne taktım yazık bosuna oldu hicde gunahı yoktu garibimin 100 kisiyle birlikte olmak dısında bu arada cromwellin idam sahnesini bekliyorum bi idam edilemedi smallvilledeki davis bloom a benzettigim icin herife kafayı taktım

keşke dizi edward ın tahta geçmesi ardından jane grey ve mary nin kanlı idamları ve elizabethin hikayesiyle devam etseydi bence harika olurdu. ama tudors keyifli bi diziydi özliceğim..

Maalesef bu tarz tarihi dizilerin yapımcıların bütçesini aşırı zorlaması nedeniyle sezon ve bölüm sayıları daha az oluyor.

Tudors'un yayıncısı Showtime 2011 de The Borgias adlı yeni bi diziyi yayınlamaya başlayacak. İlk etapta 10 bölüm olarak yayınlaması planlanan dizinin başarılı olması ve devamının gelmesi bence kaçınılmaz (ne de olsa showtime) :lepi:

ayrıca daha çok tarihi dizi istiyoruz:enbuyukkk:

keşke dizi edward ın tahta geçmesi ardından jane grey ve mary nin kanlı idamları ve elizabethin hikayesiyle devam etseydi bence harika olurdu. ama tudors keyifli bi diziydi özliceğim..

aynen katiliorm cnm ben de ozellikle elizabeth ile devam etseydi keske boshayallersmile

aaa bunu bilmiordm super. heycanlandim simdi kesinlikle takip edicem
ve bence de daha cok tarihi dizi yaaa :enbuyukkk:

kızlar bu diziye başlamak istiyorum ama adamakıllı bölüm videolarının açtığı site bulamadım siz nereden izliyorsunuz?:26:

kızlar bu diziye başlamak istiyorum ama adamakıllı bölüm videolarının açtığı site bulamadım siz nereden izliyorsunuz?:26:

Canım ben diziporttan izliyordum. 3 sezonu bitirdim 4.ye bir başladımki videolar çalışmıyor. Hiç bir yerdede bulamadım. 4.sezonu şuanda indiriyorum kısmetse bugün izlemeye başlıyacağım.

Canım ben diziporttan izliyordum. 3 sezonu bitirdim 4.ye bir başladımki videolar çalışmıyor. Hiç bir yerdede bulamadım. 4.sezonu şuanda indiriyorum kısmetse bugün izlemeye başlıyacağım.

diziport açmıyor canım ya neden ki acaba:26:

yabancidiziizle.com da da çok iyi bir dizi arşivi var orayı deneyebilirsin

Bu dizinin hastasıydı. Hastasıydım diyorum çünkü bana göre Anne Boleyn öldükten sonra dizinin tadı kalmadı 4. sezon ise iyice baydı. Ama:82: 1. ve 2. sezonlarda bu diziye tapıyordum.

Kızlar ben bu diziye yeni başladım,tabi dolayısıyla doğru dürüst birşey de anlayamadım,güzel bir dizi ama ne niye onu anlamış değilim ne zaman baksam birinin kellesi mutlaka gidiyor baştan tekrarları falan olacak mı bu dizinin bir bilginiz var mı?

İntihara teşebbüs etti

'The Tudors'ta 8. Henry'i canlandıran Jonathan Rhys Meyers intihar girişimi sonrası hastaneye kaldırıldı. İrlandalı aktör Jonathan Rhys Meyers Batı Londra'daki 3 milyon sterlinlik malikanesinde ilaç alarak intihar etmeye çalıştı. Daily Mail'ın haberine göre, uzun süredir alkol bağımlılığıyla mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu sağlık görevlileri tarafından evinde yere yığılmış vaziyette bulundu.

Hastaneye kaldırılan Meyers, tedaviye karşılık verdi ve Çarşamba sabahı hastaneden taburcu edildi.'Mission: Impossible III', 'Alexander', 'Velvet Goldmine', 'From Paris with Love' ve 'August Rush' gibi filmlerde rol alan Jonathan Rhys Meyers'ın, annesini kaybettiği 2007 yılından bu yana alkol problemi yaşadığı biliniyor.

gece e2 de rast geldim ,
yerin dibine geçtiim, kanalı nasıl değiştireceğimi şaşırdım

sok oldum ya haberim yoktu. haydaaa diorm :S

aa inanamadım

spartacus ve rome dizilerine benziyor mu bu ??

Benzetmek yanlış olur. Hepsi ayrı ayrı kendi içlerinde güzel olan dönem dizileri. Buda kendi içinde güzel. Bence bir kıyaslama yapılmamalı. İzlemeye başlamadıysan izlemeni şiddetle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…