dün ilk bölümünü izledim lk defa ve sanırım korktum :S rüyamda zombiler falan gördüm :S normalde korkmam öyle in,cin, hayalet, zombi konulu şeylerden ama bu ürküttü beni
toprak13, keşke şu çizgi romanlarını okusaydım diyorum... 3. sezonda bitecek işte... bu arada MERLE için üzüleceğimi hiç ummazdım... heran sürprizlerle dolu... bayılıyorum bu diziye...........
2 gündür izliyrum 2.sezon 2.bölümdeyim çok sevdim diziyi başta korkmuştum biraz ama şimdi izlemeden duramıyorum bayıldım resmen dizilerden çabuk sıkılan biri olarak ilk defa bu kadar heyecanla izliyorum
evet canımm aynen öyle hele biraz daha ilerlisin bak nasıl kaptıracaksın kendini..onlardan biri gibi olucaksın..ben 3.sezonda çoookk kaptırdım kendimi..
aslında geçen yıl fx tv de sanırım ara ara izlemiştim ama o denk gelirse kopuktu kim kimdir bilmiyodum..
bu sene e2 de 2.sezon vardı bir iki bölüm peşpeşe izledim "güzelmişş yaa "dedim,,sonra eşimde benle bri iki takıldı dedik ki ya bu dizi nasıl başladı yani ilk bölümü nasıldı nerden oldu bu zombilik nasıl yayıldı..
heme eşim internetden hepsini indirmiş..bir hafta hepsini gümlettikk..
peşpeşe kaç bölüm izledik en baştan ...
yaa inanrmısın işe geldiğimde internetden dizi ile ilgil forumlara bakar oldum..
şimdi bekliyoruz 3.sezonun finalı yayınlanacak haftaya heralde..sonra sezon tatili..4.sezonu bekliycez..
....
böyle müptela olduğum birde "preson break" vardı..ondana resmen duvarlar tırmanıyodum:) çookkk güzeldi..
şimdide bu dizi..
Bütün sezonları bitirdim. 4. sezona geçeyim dedim, daha çıkmamış.Yıl sonunda galiba çıkacakmış. Başlarda amaan zombi filmimi kötüdür dedim ama sonra bir bölüm, 2 bölüm, 3 bölüm derken, bir baktım bitirmişim.
Yıl sonunda mı? Şimdiden izlemeyeyim o zaman gıcık olacağım bi şekilde final yaparlar falan...Bekleyemem o kadar. :/
şimdi sezon finaline girdi ve ben o kadar çok alışmışım ki bu dizeye zombi izleme ihtiyacı duyuyorum bu nedenle de zombi filmleri izliyorum ama yine de the walking dead in verdiği heyecanı vermiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?