nasıl buldunuz yeni sezonun ilk bölümünü ben beğenmdim sıkıldım
ben sevdim..sanki yeni bir bela geliyor gibi..çocuğun aniden ölmesi ve zombiye dönüşüvermesi ilginçti.bir hastalık var sanki..
ben sevdim..sanki yeni bir bela geliyor gibi..çocuğun aniden ölmesi ve zombiye dönüşüvermesi ilginçti.bir hastalık var sanki..
9 sezon bayar bence ya beni şimdiden baymaya başladı hatta.2 sezondur hastalıkla ilgili bir gelişme yok zaten insanların mücadelesini gösteriyor.O şehirdeki vali lakaplı heriften çok sıkılmıştım.Bir tek şu son bölümdeki çocuğun pat diye ölmesinin altından birşeyler çıkacak ama bakalım.Şöyle bir haber paylaşılmış. Birileri bizi keklemiyorsa güzel haber... Tabi dizi bu tempoda devam ederse işi zor gibi...
"Buradan herkeze müjdeler!: The Walking Dead 4.Sezonda Tutar ve Uzarsa Çizgi roman istatıgıne göre cizgi romanın su anda 20-25. Kıtaplarındalar.. The Walking Dead Çizgi Romanı İse 116 Seride Oluşuyor(Halada uzuyor...) Bu Da Demekki 4 Sezonda 20-25.Kitapptalarsa Bu Dizi En Az 9SEZON YAPAR!!!!!..... Yani bunlar daha yarısı.."
Fun sayfalarında bu sezon farklı tehlikeler var demişler... Acaba geyik etindemi bi terslik vardı muhtemelen hayvanlar zombileşecek çünkü domuzuda çok vurgulamışlar
rick çitin arkasındaki siyah gözlü zombiye uzun uzun baktı sonrada en sonda çocuk öldükten sonra gözleri kanlıydı
çizgi romanıyla aynı eksende gitmiyor ben ilk bölümü beğendim asıl geçen sezon zombilerden çok valiyle uğraşıp çizgisinden çıkmıştı
9 sezon bayar bence ya beni şimdiden baymaya başladı hatta.2 sezondur hastalıkla ilgili bir gelişme yok zaten insanların mücadelesini gösteriyor.O şehirdeki vali lakaplı heriften çok sıkılmıştım.Bir tek şu son bölümdeki çocuğun pat diye ölmesinin altından birşeyler çıkacak ama bakalım.
Hikayenin yazarına bu sorulmuştu hatta soruyu Conan sormuştu. :) Hayvanların zombileşmesi konusuna tam bi cevap verememişti. Yani verecek mantıklı bi cevabı olmadığından verememişti. :) Ama bence hayvanlarda bulunan farklı bi virüs olabilir. :26:
Yok yok o normal zaten hepsi virüslü sadece ölmeleri gerekiyor tekrar dirilmeleri için ya da ısırılmaları. Nasıl Lori de doğum yaparken kestiler ya karnını o zaman o da ölmek üzereydi dönüşmesin diye Carl kafasından vurmuştu o hesap canlandı o çocuk
Sabırsızlanıyordum ya uzun zamandır iyi geldi bir nebze doydum TWDe ama devamını istiyoruuuuuum
evet evet onu biliyorum..ama çocuğun aniden hastalanması falan da normal gelmedi bana.hiçbir şey yokken hemen ölmesi falan..zaten tanıtımında da yeni bir belayla karşı karşıyalar deniliyordu
Ay nasıl o orda bir yerlerini kesmedi mi düşüp
Bu tempoyla devam ederse birde... Cidden bayar ki bence böyle devam ederse 9 sezon göremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?