Yok mu yeni bölümle ilgili kimseden ses
Andrea, michonne, meggie, glenn hakkında yorumlar
Ben her bölümü günü gününe takip ediyorum canım.Şu valiye acaip sinir oldum.Bir an önce Rick ve çetesi şu valiyi indirse ve o şehri ele geçirse. Michone'u da sevemedim bir türlü.Çok başının dikine giden bir kadın.Zamanla biraz daha ılımlı,yontulmuş bir karakter olursa sevebilirim.Ama en çok Andrea'dan nefret ediyorum.Azgın karı
Merle de inadından kurtulur da intikam almaktan vazgeçer umarım.Merle Rick'in yanında yer alırsa bizimkileri hiç bir zombi tutamaz artık
Vali konusunda hemfikiriz, sinir bozucu biri.
Michonne bence ılımlı olacak, mantıklı hatun, Andrea yollusundan daha harbi çıktı kadın en azından.
Merle konusunda sanmıyorum böyle bişey yapacağını da, Daryl onu öldürse rahatlayacağım
8. bölüm özeti :
Bu dizide sadece 1 tane zenci adam aynı anda yaşayabiliyor. Birisi öldü mü aynı bölümde hop yeri doluyor. yuh
The Vampire Diaries bundan bile beter.Diziye giren her zencinin tek amacı vampirlere yardım etmek,o yardımlarını tamamladıktan sonra ise ölmek.Ya da yeni doğan vampirlerden birisi kan arzusunu bastıramadıysa mutlaka gidip bir zenciyi öldürür.Amerikalılar hala ırkçılığı aşamadılar.
aynen, veya en son zenci de avcı çıkmıştı, o da öldü.
ilk bölümdeki baba oğul vardı ya zenci,
herkes ısrarla onların çıkacağını bekliyor 3 sezondur
bu arada verilen ara çok uzun ya,
Şubata kadar yeni bölüm olmaması üzdü beni
henüz son bölümü izlemdim ama araya mı girdi yaaa
gerçi son birkaç bölümdür aksiyon yoktu,çok durgundu ama olsun ara olmasındı
Evet Şubat'a kadar yeni bölüm olmayacakmış
Bu bölüm güzeldi
şu anda indiriyorum. neyse buna ara vereyim de fringe'ı çok ihmal ettim zaten son sezon ona bi eğileyim.
İndirmeden izleyebileceğin siteler var, internet hızın çok düşük değilse daha iyi oluyor.
Tabi arşiv yapmıyorsan.
dizi-mag veya yabancidiziizle
buralardan da takip edebilirsin
saniye kaldı inmesine,ben online izleyemiyorum kalitesi düşük geliyor.
izleyeyim de ben de yorum yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?