- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
Geçen sezon konuyu dağıtıp insan savaşlarına çevirmeleri yüzünden herkesde acaba kendi konusuna dönecekmi yoksa bayacakmı tedirginliği var
Eskiden yeni sezonu başlarken inanılmaz heyecanlanır, gün sayardım. bu sezon hiç öyle olmadı, hatta birinci bölümü hafiften baydı beni.
hastalıkla ilgili biraz gelişmeler olsa iyi olur
Aynen...
Dizide oynayan Daryl (gerçek adını bilmiyorum. :) ) bu sezon çok farklı demişti. Diğerlerinden daha farklı ve çok şaşıracaksınız diyordu. Bakalım. :26:
Bu arada yeni insanların olması demek daha çok hikaye demek...
Ben de Daryl için izliyorum..Dizi yi pazartesi günleri izliyorum ama 3.sezon son bölüm de büyük hayal kırıklığı yaşamıştım o sebeple ön yargılıyım 4.sezon da da çok ağır ilerliyor hiç değişim olmamış vali ve Rick savaşı oldu dizinin konusu zombiler zavallı hiç fonksiyonları yok..Kızgınım böyle hayranı olduğum bir dizinin bu şekilde birşeye dönüşmesine.Heyecan yok aksiyon yok korku yok.. Mishon dan çokk umutluydum ona da fazla yer vermiyorlar kadın diziye ilk geldiğin de bır kılıç darbesiyle kaç zombiyi öldürüyordu şimdi saç saça kavga etdiriyorlarr mishonu zombilerle yazık ediyorlarr yaa.
Ben dün 2. bölümü bulamadım hiçbir sitede.
Nereden izlediniz bana da söyler misiniz?
Bugün izleyeyim ben de.
Usha, çizgi romanını nerden indirdin???
bu sezon sanki sıkıcı başladı,banamı öyle geldi yoksa benim gibi düşünenler varmı?yani ne biliyim ilk 3 sezon gözümü kırpmadan izliyodum bu iki bölümde 40 dk geçsin diye bekliyorum.umarım diğer bölümler hareketlenir biraz..
bu sezon sanki sıkıcı başladı,banamı öyle geldi yoksa benim gibi düşünenler varmı?yani ne biliyim ilk 3 sezon gözümü kırpmadan izliyodum bu iki bölümde 40 dk geçsin diye bekliyorum.umarım diğer bölümler hareketlenir biraz..
SPOİLER
Carol da çizdi sonunda
Zombilerin performanısı da düşük görüyorum :)
Adam ellisinin arasına daldı çizik almadan çıktı
darlın desen okları bitmiyo
Herselin küçük kızın altından bişi çıkacak sanırım
ilk iki sezonun çizgisi yok cidden ama yinede güzel :)
Sıcak kalpler diye bi zombi komedisi var izledinizmi ? :)
katılıyorum,ilk bölümler diye sanırım ısınma gibi bişey mi yapmışlar anlamış değilim.ve 4.sezon ilk bölüm başında verdikleri özet tarzı şeyde sanki bi çok şeyi izlememişim gibi hissettim
3 sezonu 4 günde bitirdim, şimdi her hafta beklemek koyuyor. Sevgilimden ayrılmış gibi boşlutayım
Bu tatta bir dizi de bulamadım.
Şu zombi dizilerinin ve filmlerin arasında gördüğüm en yavaş yürüyebilen zombiler, bu dizide ki zombiler..
Geçen zombilerle ilgili bi film izledim zombiler bildiğin senden benden hızlı koşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?