- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
walking deadın yeni bölümü yayınlandıı...
az önce bi baktım sadece ilk girişine, gece elime mısırımı alıp izleyeceğim oğlumu uyutunca
şimdiden sabırsızlanıyorum..çok güzele benziyor....
michone yıkıp geçiyor ortalığı.....
Beklentiniz çok yüksek olmasın bölüm 8. bölüme göre biraz durgundu ama yine güzeldi orası ayrı
Sabırsızlıkla milletin uyumasını bekliyorum
olsun canım yaa, durgun bölümler de olmalı ki, aksiyonlu sahnelerin kıymeti olsun değilmi
sürekli aksiyon olsa, bir kıymeti kalmaz...suyu çıkar...
aynen bende oğlumu uyutup izlicem inşallah...gecenin sessizzliğinde daha zevkli oluyor
Evet haklısın. Spoiler olmasın diye bir şey diyemiyorum artık izledikten sonra yazarım bölümün beni etkileyen yerlerini
yayınlandı mı yanınlanmadı mı diye merak ettiğimden bi bakayım dedim, baktım yayınlanmış şeytan dürttü iki dakkasına baktım hani giriş kısmı varya, ona baktım michone mahfediyordu ortalığıhershelli gördüm içim bi hoş oldu
Michonenin o ilk dakikalarda yaptığı hiçbir şey gerisini izle ne demek istediğimi anlarsın
Of o kısım çok kötüydü ya
Nereye kadar izledin bilmiyorum o yüzden fazla bir şey yazamıyorum ama Hershell'ın yeniden görünmesini beklemiyordum görünce hem şaşırdım hem üzüldüm
Bu bölüm iyiydi sonunda darly yüzünü gösterdi
Yeni elemanlar kimler acaba ?
spoiler...
kızlar maggie'nin sözleşmesi bitmiş dizi ile, ayrılıyormuş diziden...muhtemelen ısırılacak....glen bi an önce bulsa bari maggie'yi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?