The Walking Dead

bir aksiyon bi heyecan bekliyoruz yok yok yok... Ama daryl in ne iş yaptığını bende merak ediyordum. Bizim tabirlerimizle ipsiz sapsızmış

Of konuş konuş bitmedi sıkıcıydı.
Madem önceki hayatlarında bu insanlar ne alemdelerdi kısa kısa gösterseler ya daha iyi olur böyle saçma sapan konuşmalarındansa...
Umarım bi sonraki bölüm bu şekilde olmaz.

kızlar duyduğuma göre 9 sezon sürecekmiş bu dizi...
ve bu bölümlerin bukadar sıkıcı geçmesi bu yüzdenmiş...eee kolay değil 9 sezon konu bulmak

9 sezon mu ben daha uzun diye duydum bugün falan baktım hem de baya bi uzun olucakmış,çizgi rmanı var onun bilirsiniz belki,orda 80 bölümdü,oraya göre gidiyolarmış

çizgi romanını hapishanedeki savaş sahnesine kadar okudum, gerçekten romanla tıpatıp aynı gidiyorlar...ama 9 sezon olursa epey kısaltmaları lazım...çizgi romanını okudun mu sen, ? devamında neler oluyor...
heyecanı kaçmasın diye hapishane olayından sonrasını okumadım ama epey sıkmaya başladılar bölümler çok vasat gidiyor...açıp okuyasım geliyor valla

Yok valla okumadım dizisini izliyorum ya heyecanı kaçmasın diye yoksa çoktan biterdi 9 sezon olucanı sanmıyorum ama çünkü yapımcıları demiş sanırım çok ama çok uzun sürücek diye,ki bencede öyle olur,rekor kırdı çünkü
Küçük bi spoiler verebilirim son bölümde küçük bi grup vardı ya asker falan rick'in sağ kolu olucakmış sonradan,çok olay var anlıcan

valla canım şu son bölümlere kadar heyecanla izliyordum ama bilhassa son iki bölümdür baydı resmen...çok aşırı bir aksiyon düşüşü oldu, bilmiyorum belki fırtına öncesi sessizliktir...
ama bir an önce hareketlenmeye başlasalar iyi olacak...yoksa çok düşecek reytingleri...
özellikle hapishane sahneleri heyecandan soluksuz izlenirken, bir anda yeni sezon aşırı düştü....
açıkçası ben son bölümde ne oldu onu bile unuttum, çünkü hiçbirşey olmadı, daryl ve beth'in romantik yakınlaşmalarını izledik sadece...
fazladan bölüm çıksın, uzattıkça uzatalım diye düşünürlerken izleyecek adam bulamayacaklar haberleri yok...
grup bir an önce buluşsa çok iyi olacak..fazla uzatıp sündürmeye gerek yok..tadında olmalı...
bitecekse de tadında bitmeli ki akıllarda yer etsin...
bilmiyorum prison break'ı izledinmi ama, toplam 4 sezon sürdü ve her sahnesi soluksuzdu, ilk bölümden son bölüme kadar....sakız gibi sündürmediler...
finali bile tadında bıraktılar, ama seneler geçmesine rağmen hala unutulmadı...

Klasik walking dead hareketleri sezon başı heyecanlı olur. Ortalara gelindiğinde sıkıcı ve yavaş geçer sezon sonu bombayı patlatıp bırakırlar.

Çok ama çoook haklısın.Son bölüm özellikle çok kötüydü ya,hani sanki hiç uğraşmamışlar,öylesine çekiverelim demiş gibiler.Grubun biran önce toplanmasını istiyorum ben de ,yeter yanii,kaç bölüm oldu
Gene Rick ve Michonne'nin olduğu bölümleri zevkle izliyorum da diğer ikili çekilen dizi bölümleri çok sıktı beni

aynen bende, rick ve michone daha zevkliler...
ama beth'in içki içme çabalarını izletetrk bölümü bitirdiler, her geçen dakika dur şimdi bi olay olur, az sonra bi olay olur diye diye geçti gitti 40 dakka
gurp bi an önce bi araya gelmezse, fazla uzun sürmeden reyting kaybederler...
1 ay olacak yeni sezon başlayalı, hiç bir atraksiyon yok...pembe dizi gibi oldu he...

Aynen öyle ,ergen ergen Beth'in triplerini izledik

2-3 bölümdür rickle michonne yok ortada merak ettik artık onları göstersinler ama bi sonraki bölümde de tyreese ve çocukları göstercek

Son 2 bölüm o kadar saçmaydı ki bir an The Walking Dead mi izliyorum ben diye düşündüm. Herkesi ayrı ayrı işliyorlar hiç zevk alamıyoruz. Ne gerek var grubu bu kadar dağıtmaya? Herkes o tren yolunu izlesin buluşsunlar işte.

Yeteri kadar dağılmamışlar gibi şimdi de Beth ve Daryl ayrıldı.

arkadaşlar sabredin ben çizgiromanı okudum çook ama çook harika şeyler olacak

kızlar çizgi romanını nerden okuyabilirmm?? bir yer buldum ama inanımaz takılıyor siz nerden takip ettiniz_? ingilizce de olabilir

2-3 bölümdür rickle michonne yok ortada merak ettik artık onları göstersinler ama bi sonraki bölümde de tyreese ve çocukları göstercek

alın benden de o kadar valla Daryl bi an Beth'in arkasından ağlayacak sandım, aşk filmine döndü olay.

Sabırsızlıkla bekliyoruz Hatta 4-5 bölümdür bu umutla bekliyorum.

haftaya rick gene yok , bu senarist ne saçmalıyor anlamış değilim, yahu neden herkesi tek tek gösterip milleti sıkıyorsun..herkesten biraz biraz karıştır işte millet azcık zevk alsın, bu ne böyle bunaldık yahu, beth'in ergen triplerinden, maggie'nin glenn aşkından, sasha'nın bob ile romantik dakikalarından...
nerde governor sahneleri, nerdeeee şimdiki pembe dizi edalı tren yolu sahneler...tren yolu göre göre bi hal olduk....
millet tren yolunu takip ediyor, ama anam maşallah kimse kimseyi bulamıyor...senaristi övdük övdük şımarttık mı nedir...

grup bir araya gelene kadar daha çok romantik dakikalar izleyeceğiz, bende gıcık oldum...
rick ve michone piyasaya çıkmazsa izleyen sayısı düşer...

bir kaç spoiler ver bari de, aşka gelelim ama yok yok verme..heyecanı kaçar bu seferde

kızlar çizgi romanını nerden okuyabilirmm?? bir yer buldum ama inanımaz takılıyor siz nerden takip ettiniz_? ingilizce de olabilir

çizgi romanını hapishane sahnlerine kadar okumuştum ben, sonra devam etmedim....dizinin heyecanı kaçmasın diye...
unuttum şimdi siteyi ama Google da aratınca çıkıyor, fakat indirmen lazım...

alın benden de o kadar valla Daryl bi an Beth'in arkasından ağlayacak sandım, aşk filmine döndü olay.

Sabırsızlıkla bekliyoruz Hatta 4-5 bölümdür bu umutla bekliyorum.

daryl beth'e aşık oldu bence....en gıcık kaptığım kıza aşık oldu adam yaa..sinir oldum...
carol bile olsaydı bukadar üzülmezdim, hayır yani kadın yaşlı maşlı ama en azından ağır azam akılllı uslu bi kadın,...
beth'e ne demeli içki içecem diye zırlayan, tripler atan ergenus modeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…