- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aynen canım carl judith yi arıyor , ben baya önce izlemiştim tam hatırlamıyorum judith de carl ı arıyormuydu... Şuan hapishaneden kaçarken en son judith nin kanlı pusetini gördüler ve öldü sanıyor rick ve carl . Yani şuan ki konumda aramıyorlar muhtemelen şimdi kavuşup ilerde tekrar yolları ayrı düşücek...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım da, ben işte carl'ın judith'i aradığı webisode bölümünü bulamadım...bi zahmet lin eklermisin
Canım valinin şehirden kalma o foto zaten evet ama bir bölümü kaç milyon dolara çeken yapımcılar , 1 şemsiyeyi ordan oraya mı getircek yani ve bi amaç için değil dekor olarak duruyor bide göstermek için. Birde hatırlıyosan vali bu sezon ortaya çıktığında brain demişti ismini. Bende biryerde okudum meğersem brain kardeşiymiş ikiziymiş hatta. Yok yer değişmişler vs acaba diyorum gene çıkar mı ortaya...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne bölümdü ama, Rick'in adamı öldürüşüne şaştım kaldım.
Helal olsun valla, iyi yaptı gebertti pisliği.
Terminus da ne nane belli olacak, artık seneye öğreneceğiz o kadarını
İzleyenler gelsin de rahat bi laflaylım ya
ben geldim ben
iyi haberlerle geldim....
rick terminusu ele geçirecekmiş forumlardaki tahminler bu yönde...sürekli hershel'ın rick'e çiftçiliği öğrettiği flashback'li sahnelerin de bir amacı varmış meğerse...bu senarist çok cin adam hakkaten...meğer rick terminusu ele geçirince burayı yaşanır hale getireceklermiş ve rick çiftçilik yapıp yaşam ihtiyaçlarını karşılayacakmış burada dostlarıyla....
bu arada bir sene bekleyeceğiz diye üzülmüştük ama ekim sonu yada en geç kasım başı yine 8 bölümlük bir sezonla başlayacakmış 5.sezon...
2015 de yine 8 bölümlük 6. sezon olacakmış...daha yıllarca sürecek deniliyor..bakalım ne olacak...
ama o ızgarada pişen beth'miş evet....çizgi romandan okuyanlar hep yazmışlar....
vali geri gelmeyecek, vali kesin öldü..valinin ikizi varmış...ve onun kılığına girip intikam alacakmış gibi konuşuluyor face sayfalarında...
çizgi romanı okumadım ama okuyanlar maşallah spoiler doldurmuş forumlarda...aslında hiç okumasak zevki kaçıyor yaa
ama çok kötü bir sezondu bence....
çok durağandı....senarist ekimde yada kasımda çok büyük bir giriş yapması lazım..çünkü walking dead kan kaybediyor bence...zaten reytingleri bile düşmüş durağanlıktan...
ben geldim ben
iyi haberlerle geldim....
rick terminusu ele geçirecekmiş forumlardaki tahminler bu yönde...sürekli hershel'ın rick'e çiftçiliği öğrettiği flashback'li sahnelerin de bir amacı varmış meğerse...bu senarist çok cin adam hakkaten...meğer rick terminusu ele geçirince burayı yaşanır hale getireceklermiş ve rick çiftçilik yapıp yaşam ihtiyaçlarını karşılayacakmış burada dostlarıyla....
bu arada bir sene bekleyeceğiz diye üzülmüştük ama ekim sonu yada en geç kasım başı yine 8 bölümlük bir sezonla başlayacakmış 5.sezon...
2015 de yine 8 bölümlük 6. sezon olacakmış...daha yıllarca sürecek deniliyor..bakalım ne olacak...
ama o ızgarada pişen beth'miş evet....çizgi romandan okuyanlar hep yazmışlar....
vali geri gelmeyecek, vali kesin öldü..valinin ikizi varmış...ve onun kılığına girip intikam alacakmış gibi konuşuluyor face sayfalarında...
çizgi romanı okumadım ama okuyanlar maşallah spoiler doldurmuş forumlarda...aslında hiç okumasak zevki kaçıyor yaa
ama çok kötü bir sezondu bence....
çok durağandı....senarist ekimde yada kasımda çok büyük bir giriş yapması lazım..çünkü walking dead kan kaybediyor bence...zaten reytingleri bile düşmüş durağanlıktan...
Rick nasıl kaptı öyle o adamın boynunu. Adam yıllardır zombilerle yaşıyor kapmış bir şeyler onlardan
burdan başka hiçbir yerde diziden konuşmuyorum, çok gıcık olurum spoilerlere. Biz çizgi roman okumadığımızdan burası güvvenli bölge
O değil de boş bulunup Beth'i yemediler Allah'tan, ama Glennli Meggie'li grup yedi mi bilemem
Meggie'nin de ölmesini bekledim ölmedi, demek ki onu da göreceğiz gelecek sezon.
Ama Rick'in Terminus'u ele geçireceği her halinden belli, hele son sözünde gözünden kan fışkırdı sanki.
Adamın boğazını nasıl parçaladı gözümün önünden gitmiyor, bende de var bi sadistlik galiba
Bu arada Carol ve o adam(adını unuttum) bir de bebiş yok hala ortalıkta.
Arkadaşlar o son bölüm neydi öyle ya ,ben de Terminus'u iyi bir yer sanmıştım
Öf ya nasıl beklicemŞu son grup var ya asker ,bilim adamı falan vardı,oradaki turuncu kafalı asker Rick'in sağ kolu olcakmış,doğru mu ?
evet o adam rickten çok daha ön planda olacakmış terminusda çıkacak savaşta...
zaten adam asker yani, rick'den daha tecrübeli ve acımasız....
daryl'ı çok dövdüler bende orda çok üzüldüm..rick için canını koydu ortaya..ne kadar vefalı yaa...
bu final bölüm çizgi romanla aynı gitti :) fakat terminusa yerleşecekler bu şekilde değildi bakalım dizide nasıl gösterecekler olayları merak ediyorum...
Spoiler dolmuş yine ya izlemeden bakmadım bu topice.
Olaylar bomba
Rick yamyam olmuş haberimiz yokbi ısırıkta gitti adam.
Yalnız rick vagona girerken yerde bebek maması gibi bişi mi vardı ya böyle boş kartondu. Acaba carol falan geldi de yediler mi ki ? :44:
bu final bölüm çizgi romanla aynı gitti :) fakat terminusa yerleşecekler bu şekilde değildi bakalım dizide nasıl gösterecekler olayları merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?