- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Şu dizi 10 yıl daha sürsün nolur , pazartesi olsun izleyim diye can atıyorum ya , spoiler yemekte ayrı zevkim 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yavaştan heyecanlanmaya başladı dizi...sıkılmıştık romantizmden
ama size kötü bir haber vereyim, haftaya değil, bir sonraki haftaya sezon finaline girecek
daha yeni başladı sezon, hop demeden yeni bir sezon finali, çok sinir oluyorum amerikan dizilerine, 40 dakkacık bişey zaten, daha neyin ne olduğunu anlamadan bitiveriyor... bizim türkler ne iyi maşşşşallah 2 saat diziler izle babam izle
bu dizi daha çok sürecekmiş ama hep böyle 15 bölümde bir sezon finali yaparlarsa sürer tabi...
yaz boyunca bekle artık, yeni sezon çıkacak da izlicez diye,
yaz sonunu bulur kesin üff sinir oldum yaa, ağız tadıyla izlediğim bir tek dizi bu vardı...
yavaştan heyecanlanmaya başladı dizi...sıkılmıştık romantizmden
ama size kötü bir haber vereyim, haftaya değil, bir sonraki haftaya sezon finaline girecek
daha yeni başladı sezon, hop demeden yeni bir sezon finali, çok sinir oluyorum amerikan dizilerine, 40 dakkacık bişey zaten, daha neyin ne olduğunu anlamadan bitiveriyor... bizim türkler ne iyi maşşşşallah 2 saat diziler izle babam izle
bu dizi daha çok sürecekmiş ama hep böyle 15 bölümde bir sezon finali yaparlarsa sürer tabi...
yaz boyunca bekle artık, yeni sezon çıkacak da izlicez diye,
yaz sonunu bulur kesin üff sinir oldum yaa, ağız tadıyla izlediğim bir tek dizi bu vardı...
Daha öncede bahsetmiştim burda ama hatırlatıyorum , web bölümleri var 4 tane. Onları izleyin derim :)
web bölümlerimi nasil izleyecegiz
evet yaa en etkileyici sahnelerden biriydi...
ama benim en çok üzüldüğüm sahne carol'un kızı sofia'nın samanlıktaki ölülerin arasından çıkmasıydı
carol nekadar ağlamıştı,...ne sahneydi ya
birde lori'nin doğum anı çok kötüydü, Carl'ın gözleri önünde maggie karnını kesip bebeği çıkarmıştı ya, carl nasıl ağlamıştı...
eski sahneler çok güzeldi yaa, gerçekten çok savsak sahneler var artık...bir an önce heyecan lazım...hiç izleyesim gelmiyor...
The walking dead webisode , yazarsan bulursun canım , bulamazsan ben akşam eve gittiğimde bulup atarım link. Günümüzden 20 yıl sonrayı anlatıyor sanırım 4 yada 5 bölüm yayınlandı
çok hoş ya senin sayende izlemiştimm
The walking dead webisode , yazarsan bulursun canım , bulamazsan ben akşam eve gittiğimde bulup atarım link. Günümüzden 20 yıl sonrayı anlatıyor sanırım 4 yada 5 bölüm yayınlandı
buldum canim teşekkürler
evet o sahnede bnede çok duygulanmıştım sanada demiştim hatta bi sahne var beni çok duygulandıran sen izlerken bana o kızın bulcaklarmı diye sormuştun ama bu sezon bence bildiğin dram olmuş yinede hepsini bitiremedim ama aksiyon çok azdı sanki yaaabi solukta izlediğim sezonlar ....
aaa ablacım ne diycem sana bi arkadaşım dedi ki p.break tadında bi film hapishane filmi dedi heyecanla bi başalyım dedim oz diye ama hiçte öyle gelmedi bana sadece 1 bölüm izledim oda ilerleterek belki duymuştursun sende yada hiç izledin mi
oz izledim üç bölüm, ama beğenmedim canım yaa
çok sıktı, ve bir okadar da argo bir dizi...p break'in yanından bile geçemez bikere
Finalyyyyy bişeyler oldu yaniiii çok sıkılmıştıııımmm
Haftaya sezon finalıymış
Bu bölüm uzun zamandan sonra çok iyiydi
Tamam canım iyi seyirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?