The Walking Dead

Şu dizi 10 yıl daha sürsün nolur , pazartesi olsun izleyim diye can atıyorum ya , spoiler yemekte ayrı zevkim 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yavaştan heyecanlanmaya başladı dizi...sıkılmıştık romantizmden
ama size kötü bir haber vereyim, haftaya değil, bir sonraki haftaya sezon finaline girecek
daha yeni başladı sezon, hop demeden yeni bir sezon finali, çok sinir oluyorum amerikan dizilerine, 40 dakkacık bişey zaten, daha neyin ne olduğunu anlamadan bitiveriyor... bizim türkler ne iyi maşşşşallah 2 saat diziler izle babam izle
bu dizi daha çok sürecekmiş ama hep böyle 15 bölümde bir sezon finali yaparlarsa sürer tabi...
yaz boyunca bekle artık, yeni sezon çıkacak da izlicez diye,
yaz sonunu bulur kesin üff sinir oldum yaa, ağız tadıyla izlediğim bir tek dizi bu vardı...

Okumadım mesajınızı yeni bölüm ile ilgili spoiler yoksa okucam :)))

Son düzenleme:

Son bölümü izleyip cvp vermek istedim :)) evet biliyorum sezon finaline geliyor gene , geçen senede yarım sene bekledim nerdeyse yeni sezonu. Oyuncular başka film falan çekip geri geliyorlar heralde :) neyse ya böyle böyle 10 yıl sürmesine ben razıyım aslında :)) yalnız hayatta kalma savaşma olayları aşılıp bu virus nasıl yayıldı ve çaresi nedir onu anlatsalar bir yandan hoşlaşıcam açıkcası.

Yalnız son bölüm ne fenaydı yaaaa

Amannnnnn gene sıkıcılıktan boğuluyor dizi diye öfleyip pöflerken bi baktım noldu öyle yaa

2 bölüm sonra da sezon filanli var, tam bomba patlayacak derken tatilllll olacak.

Neyse ki Game of the Thorones başlıyor

Ya durağanlıktan sıkıldım. Şimdi son 2 bölüm ya aksiyonu patlatırlar herhalde.
Yazık oldu Mica'ya çok tatlı kızdı ama ablası çatlak çıktı. Bölüm biterken carol un elinde bebek göremedim dedim bebekte mi öldü ama çantadaymış

Daha öncede bahsetmiştim burda ama hatırlatıyorum , web bölümleri var 4 tane. Onları izleyin derim :)

web bölümlerimi nasil izleyecegiz

The walking dead webisode , yazarsan bulursun canım , bulamazsan ben akşam eve gittiğimde bulup atarım link. Günümüzden 20 yıl sonrayı anlatıyor sanırım 4 yada 5 bölüm yayınlandı

evet o sahnede bnede çok duygulanmıştım sanada demiştim hatta bi sahne var beni çok duygulandıran sen izlerken bana o kızın bulcaklarmı diye sormuştun ama bu sezon bence bildiğin dram olmuş yinede hepsini bitiremedim ama aksiyon çok azdı sanki yaaa bi solukta izlediğim sezonlar ....

aaa ablacım ne diycem sana bi arkadaşım dedi ki p.break tadında bi film hapishane filmi dedi heyecanla bi başalyım dedim oz diye ama hiçte öyle gelmedi bana sadece 1 bölüm izledim oda ilerleterek belki duymuştursun sende yada hiç izledin mi

çok hoş ya senin sayende izlemiştimm

çok hoş ya senin sayende izlemiştimm

Spoilerrrr yemek istemeyen okumasın !!!!

Judith ile carl acaba günümüzde buluşamayacaklar mı yani 20 sene sonra hala aramaya devam mı etmiş merak ediyorum çok

Merak ettim bir bakayım ben de.

buldum canim teşekkürler

oz izledim üç bölüm, ama beğenmedim canım yaa
çok sıktı, ve bir okadar da argo bir dizi...p break'in yanından bile geçemez bikere

oz izledim üç bölüm, ama beğenmedim canım yaa
çok sıktı, ve bir okadar da argo bir dizi...p break'in yanından bile geçemez bikere

kesinlikle ya bi zeka emaresi bile yok ne sıkıcı yani niye okadar beğenildiyse şaşırdım. prison breakın yanından geçemez.

Finalyyyyy bişeyler oldu yaniiii çok sıkılmıştıııımmm

Haftaya sezon finalıymış

Bu bölüm uzun zamandan sonra çok iyiydi

Finalyyyyy bişeyler oldu yaniiii çok sıkılmıştıııımmm

Haftaya sezon finalıymış

Bu bölüm uzun zamandan sonra çok iyiydi

Kesinlikle katılıyorum, bu bölüm iyiydi. Bakalım final nasıl olacak. Şu adam gerçekten virüsle ilgili bir şeyler biliyor mu?

Terminus bana çok güvenilir bir yer değilmiş gibi geldi:26:

Klasik walking dead sezon finali öncesi durağan geçir bölümleri sonra patlat bombayı
Bu bölüm iyiydi. Terminus sonunda gözüktü ama çok sakin duruyor yahu normal değil sanki

Tamam canım iyi seyirler :)

kızlar yaa şu webisode bölümlerinde carl ve judith'in birbirlerini arayışları mı var? ben bulamadım o bölümü..
webisodeleri izleyenler paylaşabilirmi bildikleri detayları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…