Belli idi zaten, ısırılan kocasının kafasını nasıl parcalamıstı. Hayranız kendisine.
Yapımcılar ölecegini tahmin ettigimiz birinin geri dönecegini söylemiş, bazıları zenci adamın, adını unuttum, bebek için öldürmüstü ya hani yamyamlardan birini, onun öldürdügü adamın aslında ölmedigini söylüyor, hatta son sahnede var imiş et yiyenler arasında.
Bana kalırsa Bob da ölmeyecek, bence yedikleri ısırılan ayagı idi. Isırılan yerin kesildiginde kisinin kurtuldugunu Hershell'dan gördük zaten. Ama yamyamlarımıza da bir sey olmayacak. Cünkü sahneler var daha epey.
Tahminim böyle, ben de bekliyorum merakla. : )
allahima sukur dogum yapmadan bi kac bolum izleme sansina sahip oldum
bencede ya hic o aklima gelmedi ... igrenc bi sekilde kesip resmen mezbaha gibi milleti bicip bicip yiyorlar ... ama zombi olmuyuorlar ... mantiksiz tabiki ... ama en cok sevindigim ilk bolumde rick ve carolun ayrica judithin bulusmasiydi... gozlerim doldu resmenGüzel iki bölümdü.
: )
Ne olacak sence?
Bir de aklıma bir sey takıldı, bu yamyamlar anladıgım kadarıyla beyne zarar vermeden insan öldürüyor? Bir de yiyorlar bunları? Bunlar neden zombi olmuyor sence? Mantıksız degil mi?
bencede ya hic o aklima gelmedi ... igrenc bi sekilde kesip resmen mezbaha gibi milleti bicip bicip yiyorlar ... ama zombi olmuyuorlar ... mantiksiz tabiki ... ama en cok sevindigim ilk bolumde rick ve carolun ayrica judithin bulusmasiydi... gozlerim doldu resmen
Carol'a bir sey oldu ama ne? Aklım kaldı...
Daryl son sahnede Beth'i kaçıranlardan birini yakalıyor ismide NoahDediğim gibi, Terminus ekibi hakettiği gibi yokedildi... Şimdi ne olacak? Son sahnede Daryl kimi getirdi??? süper bir bölümdü... p.tesi hemen gelsin istiyorum.....
Daryl sanırım Beth'i kaçıranlardan birini yakaladı. Carol'da Beth'in bulunduğu hastaneye gitmiş olabilir.
Önümüzdeki bölüm sadece Beth'i göreceğiz. Bir hastanede açıyor gözlerini. Sanki zorla tutuluyormuşcasına. Bazı forumlardan edindiğim bilgiye göre Beth'in bulunduğu yer bu Eaguene'nin bizimkileri götürmek istediği yer ve burada insanlar üzerinde deney yapılıyor. Beth sanırım bu deneklerden biriÇok merakla bekliyorum pazartesiyi.
Daryl son sahnede Beth'i kaçıranlardan birini yakalıyor ismide Noah
Dediğim gibi, Terminus ekibi hakettiği gibi yokedildi... Şimdi ne olacak? Son sahnede Daryl kimi getirdi??? süper bir bölümdü... p.tesi hemen gelsin istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?