yeni sezon ne zaman kızlar biliyor musunuz?
yabancı diziler bölümünde kendimi çok yanlız hissettim, yerli diziler bölümüne mi geçsem
Aynı hissi burda bazen bende yaşıyorum
Dizi yeni sezonda güzel bir başlangıç yaptı ama 2. bölümü ben hiç sevmedim. Çok sıkıcıydı
spoiler sayılır mı bilmiyorum sayılmaz herhalde, merle döncekmiş, çok gıcık kılçık bi insan ya
3. bölüm içimden geçenler tuttu valla, psikopat Shane, bakışlarında meymenet yok, kankalarınada yapcak yakında yapacağını, demedi demeyin
bende bu diziye bayılıyorum... ama henüz 2, sezonun 3,bölümünü izleyecek zamanı bulamadım:) diziyi izlediğim günün geceleri yatağıma geçtiğimde'' gerçekten o şeyler yaşanıyor olsa şuan şimdi bu karanlıkta oğlumla kurtulabilirmiydik'' diyorum.... 2, sezon fazla sarsıcı başlamasada (çocuğun vurulmasının dışında) bence 1, sezonu aratmayacak kadar heyecanlı olacak...
bu bölüm pembe dizi tadındaydı, kimin çocuğu şimdi bu
İlk sezonu daha güzeldi ya. Bu bölüm çok sıkıcıydı. Özellikle şu kuyu sahnesi o kadar saçmaydıki. O oraya nerden nasıl gelmiş ve düşmüş belli değil. O gelebildiyse niye madem sürü gelip o araziyi basmıyor. Bassada bi ekşın yaşasak bi gerilsek
evet kuyu sahnesi çok saçmaydı, hele adamın boynuna ip geçirmek için koreliyi sallandırmaları hepten salakçaydı, ay ayrıca sofiyayı aramalarından da gına geldi, o kız canlı çıkarsa çok absürd olur herhalde bu saatten sonra, çoktan mundar olmuştur o
zaten tek sezon diyolardı geçen sezon için yatırım büyüktü, vasatlaşması normal bu saatten sonra, zaten bi zombi hikayesini ne kadar uzatabilirler ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?