The Walking Dead

havlayan köpek ısırmaz misali ondan korkmam yahu

yok ısırdı valla nasıl öldürdü otisi, kork yani bu aşk üçgeni sarpasarcak nolcak merak ediyorum, bu arada Lorinin bebeği düşcek bence, bi zombi filminde bebek hayal edemiyorum

yok ısırdı valla nasıl öldürdü otisi, kork yani bu aşk üçgeni sarpasarcak nolcak merak ediyorum, bu arada Lorinin bebeği düşcek bence, bi zombi filminde bebek hayal edemiyorum

vallahi yaa bebek ne alaka. bebek zombi olsa neyse
ben bir de şeyi merak ediyorum. shane çocuk benden mi diye sorduya. nasıl ondan olabilir ki. rick geleli bir ay olmadı mı? sonradan birlikte olmadıklarına göre. dizide baya zaman geçmiş gibi sanki

zombi bebek, orjinal fikir, ama çok korkunç ya, çaki

yok canım rick geleli çok oldu, zaten bir aydır sofia yı arıyolar, bence bebeğin kimden olduğu belirsiz, glenn kadar kafası çalışmıyo lorinin ya, bide çocuğu küçümsüyolar

şubata kadar ara tabiki çok fazla ben her gün 2 bölüm izliyordum en az çok çabuk bitti bölümler
daha ocak gelcek biticek deeeeeee şubat olcak sonra bi bölüm izlicez peeeehhhh

sanırım 14 şubatta çıkıyor yeni bölüm

yeni bölüm 12 şubatta yayınlanacak haftayaa :124:

Son düzenleme:
ya onca aradan sonra bi bölüm izlemek pek keyif vermedi acilen bi bölüm daha çıkması lazım
zatn bu bölüm cenaze işlemleriyle geçti gitti

aferin ricke merhametten maraz doğar lafını benimsemiş sonunda

hershel, son olaydan sonra kalmalarına izin verecek herhalde, rickin tavrını beğenmiş gibi görünüyordu

glenn ve maggie nin aşkı çok sempatik

loride kesin bebeği düşürmüştür şimdi klasik

biraz drama gerekiyodu bence, yoksa duygusuz robokoplar değilki bunlar, gerçi bi zombi filmi ne kadar doğal olursa işte

Son düzenleme:
Rick, iyiki vurdu o yabancıları. Çünkü zaten problem çıkaracaklardı. Üstelik ilk onlar silaha saldırdılar. Asıl en önemli sorum, yine ne zaman yollara çıkacaklar? Bu çiftliğide aylaklar basacak mı? Lori'yi gıcık buluyorum; bebeği doğurursa zaten yaşama şansları sıfır. düşünsenize tam aylak baskınında sessizlik lazımken bebek ciyak ciyak ağlıyor... o yüzden bencede lori bebeğini düşürdü... yeni bölümü merak ediyorum.... fragmanını seyrettim biraz daha hareket var...

yeni bölümde nalet şerifin yardımcısıyla kavgaları var fragmanda öyle gösterdi umarım anlamlı bi dövüş olur
şerifin kişiliği nasıl böyle ya karısının neler yaptığını biliyor ve kabul ediyor.
ve evet artık yola çıksınlar öyle daha bi aksiyonluydu çiftliğe kazık çaktılar resmen

bi an shane i bırakıp gidiyorlar sonunda akıllandı dedim ı ıııhh
bi dahaki bölüm daha heycanlıya benziyor darly öne çıkıyor

şerifin çocuk psikopata bağladı bu bölüm
darly ön plana çıktı güzeldi kaç bölümdür gerideydi hep
içlerinde en işe yarar adam gibi düşünen o.
daha bi ön planda olması gerek

bence artık çiftliğe zombiler yaklaşıyor... dale için çok üzüldüm... o genç çocukta belki asılmamalı ama bence oda pisliğin teki... bu sezonun bitemine 2 bölüm kaldı... bence sezon;tam çiftlikten ayrılmak zorunda kalıpta ayrılmalarıyla bitecek... ve bizde eylül ayına kadar bekleyeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…