- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Türkiyede işlemez ya Hırsız korkusuna evler hep ferforje bahçeler çit
yok ya çiftlikteki sudan önce bir merkeze gitmişlerdiya adam patlatmıştıya binayı o söylemişti hepiniz taşıyorsunuz diye
Türkiyede işlemez ya Hırsız korkusuna evler hep ferforje bahçeler çit
yok ya çiftlikteki sudan önce bir merkeze gitmişlerdiya adam patlatmıştıya binayı o söylemişti hepiniz taşıyorsunuz diye
saçmalamaaaa hakkını yiyorsun ama aksiyon dizisi var ya bizimde. ARKA SOKAKLARTHE 100 Ü İZLEDİM 5-6 BÖLÜM GÜZEL AMA DEDİĞİN GİBİ ERGEN DİZİSİ...
aynen yaa, bizim dizileri çekmesi çok kolay, adam amcasının karısına aşık olur, yasak aşk başlar... yengesi intihar eder...amca öğrenir... kuzen kuzenine aşık olur bitti gitti işte
ne var böyle dizi çekmeye...
kolaysa türkiyede çek bakayım alking dead'i
bizim türk senaristler çekse walking dead'i başrole Cüneyt arkın koyarlar
o 5 6 bölümden sonrası güzel 2. sezon ergenlik kıvamında değilTHE 100 Ü İZLEDİM 5-6 BÖLÜM GÜZEL AMA DEDİĞİN GİBİ ERGEN DİZİSİ...
saçmalamaaaa hakkını yiyorsun ama aksiyon dizisi var ya bizimde. ARKA SOKAKLARkız cidden kaliteli bi tek dizi yok çekemezler ki bu zombilerin makyajları falan da harika oluyor çok beğeniyorum. Bi ara o kadar çok izledim ki rüyamda zombi görüyordum
izledim onuda :)))ayyy hemde nasıl geliyor aklıma... savaşçı çıkmak şöyle dursun, ilk ölenlerden biri olurduk... çocuğumda var benim ve hemen duygusala bağlıyorumçocuğumla birlikte nasıl kaçacam, nereye saklanacam diye :)
allah korusun, olmayacak şey değil... radyasyon herşey... teknoloji ilerledikçe savaşlar arttıkça böyle şeyler imkansız değil.. ben Brad pit'in bir filmini izledim aynı buna benzerdi... ülkenin biri başka bir ülkeye savaş açmak istiyor ama yeni bir yöntemle tamamen yok etmek istiyor, ve o savaşı da zombilerle buluyor... öyle bir virüs geliştiriyor ki, herkes zombi oluyor birkaç günde.. içme suyuna karıştırıyorlar aynı benzer şekilde... o ülkede herkes zombi oluyor... kendi ülkelerini güvenlikli tutuyorlar.. yüksek duvarlar çekiyorlar ülke sınırlarına.. çok güzeldi.. mutlaka izlemelisin.. filmin adı DÜNYA SAVAŞI
savaş filmleri çok ilgimi çekmiyor ya ama bakarım izlerim belki yukarda bahsedilen filmi de merak ettim onu da izleyeyimfetih 1453 var türk filmi, o çok güzeldi.. tamam yabancı diziler kadar başaılı değil ama gerçekten çok ağlayarak izlemiştim...tavsiye ederim izle mutlaka
o 5 6 bölümden sonrası güzel 2. sezon ergenlik kıvamında değil
bunun benzeri olan trt deki DİRİŞLİŞ de gerçekten çok ama çok güzel bence fetihi de geçtifetih 1453 var türk filmi, o çok güzeldi.. tamam yabancı diziler kadar başaılı değil ama gerçekten çok ağlayarak izlemiştim...tavsiye ederim izle mutlaka
izledim onuda :)))
bizim film ve diziler deyince
kız başka bir çocuktan hamile kalıyor
çok zengi bir adam hamile kıza aşık oluyor,bebegi bebegi kabul ediyor ohhh ne güzel hayat :)))))
zaten hep öyle oluyor ya adam karısına ,çocuğuna bakmıyorken ,hamile kadınlara zengin kocalar çıkıyor yani :))))))
savaş filmleri çok ilgimi çekmiyor ya ama bakarım izlerim belki yukarda bahsedilen filmi de merak ettim onu da izleyeyim
bunun benzeri olan trt deki DİRİŞLİŞ de gerçekten çok ama çok güzel bence fetihi de geçti
izlerim canım var mı başka tavsiye ettiğin yabancı diziha haa haaa holywood'a bizim filmleri dizileri yollasan komedi diye yayınlarlar
canım ben kolay kolay dizi film beğenmem, çok seçiciyimdir.. ama güzel dediysem de herkes beğenir... izle mutlaka pişman olmazsın..
izlerim canım var mı başka tavsiye ettiğin yabancı dizi
bende şimdi THE 100 başladım :)))))))) bu tarz bir kitap okumuştum :)))
1. sezon dünyalıyla çatışmalar eh işte ama 2. sezon cidden güzeldevam etsem mi acaba.. sıkılmıştım
bunun benzeri olan trt deki DİRİŞLİŞ de gerçekten çok ama çok güzel bence fetihi de geçti
hadi ya güveniyom sana kız hemen bugün başlıyorumPRİSON BREAK...kesinlikle hayatımda ilzediğim en en en en güzel dizi... bir günde bir sezon izledim.. ve asla üzerine dizi koyamayacağım kadar etkileyici.. 4 sefer izledim düşün bıkmadım
hadi ya güveniyom sana kız hemen bugün başlıyorum
1. sezon dünyalıyla çatışmalar eh işte ama 2. sezon cidden güzel
survivor başlayana kadar tv açılmıyor desem yeri Engin altan Düzyatan nın oynadığı dizimi
Haber veririm canım gece başlarım izlemeye. Güzeldir eminim zaten :) konusu da güzele benziyorbak okadar çok garanti veriyorum ki, gelp bana teşekkür edeceksin, inan bana... bugüne kadar hiç önermediysem 40 kişiye önermişimdir çevremden eş dosttan, hepsi de bayıldı bu diziye...
ama zobili falan değil bu... hapishaneden kaçış dizisi...bak çok kısa özetleyeyim de anlarsın biraz...
bir tane başrolde inşaat mühendisi var, adı Michael, çok sıradan v çok masum bir adam.. aşık olursun o derece :)
o adamın abisine komplo kurup hapse düşürdüler, suçu da başkan yardımcısının kardeşini öldürmek.. ama öldürmedi aslında. komplo kurdular.. adam hapiste idam ediecek... bu Michael'da abisinin suçsuz olduğunu öğrenince onu hapisten kaçıracak... ama onu kaçırması için önce hapse girmesi lazım :)
rol icabı banka soyacak, hapse girecek , ve serüven başlıcak... hapisten kaçış planını da bütün vücuduna dövme yaptırdı...:)
çok aşırı zeki... aşırının da aşırısı yani... şimdilk bukadar anlatayım.. ama çok seveceksin inan... mutlaka izle ve bana haber ver :)
Haber veririm canım gece başlarım izlemeye. Güzeldir eminim zaten :) konusu da güzele benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?