The Walking Dead

Türkiyede işlemez ya Hırsız korkusuna evler hep ferforje bahçeler çit

yok ya çiftlikteki sudan önce bir merkeze gitmişlerdiya adam patlatmıştıya binayı o söylemişti hepiniz taşıyorsunuz diye

işte o
Türkiyede işlemez ya Hırsız korkusuna evler hep ferforje bahçeler çit

yok ya çiftlikteki sudan önce bir merkeze gitmişlerdiya adam patlatmıştıya binayı o söylemişti hepiniz taşıyorsunuz diye

hatırlarsan, rick hastalığı taşıdıklarını çiftlik istila edilince yola çıktıklarında söyledi diğerlerine...yolda durdular, rick itiraf etti hepsine.. o diyene kadar diğerleri bilmiyordu..

saçmalamaaaa hakkını yiyorsun ama aksiyon dizisi var ya bizimde. ARKA SOKAKLAR kız cidden kaliteli bi tek dizi yok çekemezler ki bu zombilerin makyajları falan da harika oluyor çok beğeniyorum. Bi ara o kadar çok izledim ki rüyamda zombi görüyordum

fetih 1453 var türk filmi, o çok güzeldi.. tamam yabancı diziler kadar başaılı değil ama gerçekten çok ağlayarak izlemiştim...tavsiye ederim izle mutlaka

izledim onuda :)))
bizim film ve diziler deyince
kız başka bir çocuktan hamile kalıyor
çok zengi bir adam hamile kıza aşık oluyor,bebegi bebegi kabul ediyor ohhh ne güzel hayat :)))))
zaten hep öyle oluyor ya adam karısına ,çocuğuna bakmıyorken ,hamile kadınlara zengin kocalar çıkıyor yani :))))))

ha haa haaa holywood'a bizim filmleri dizileri yollasan komedi diye yayınlarlar

savaş filmleri çok ilgimi çekmiyor ya ama bakarım izlerim belki yukarda bahsedilen filmi de merak ettim onu da izleyeyim

canım ben kolay kolay dizi film beğenmem, çok seçiciyimdir.. ama güzel dediysem de herkes beğenir... izle mutlaka pişman olmazsın..

hadi ya güveniyom sana kız hemen bugün başlıyorum

bak okadar çok garanti veriyorum ki, gelp bana teşekkür edeceksin, inan bana... bugüne kadar hiç önermediysem 40 kişiye önermişimdir çevremden eş dosttan, hepsi de bayıldı bu diziye...
ama zobili falan değil bu... hapishaneden kaçış dizisi...bak çok kısa özetleyeyim de anlarsın biraz...
bir tane başrolde inşaat mühendisi var, adı Michael, çok sıradan v çok masum bir adam.. aşık olursun o derece :)
o adamın abisine komplo kurup hapse düşürdüler, suçu da başkan yardımcısının kardeşini öldürmek.. ama öldürmedi aslında. komplo kurdular.. adam hapiste idam ediecek... bu Michael'da abisinin suçsuz olduğunu öğrenince onu hapisten kaçıracak... ama onu kaçırması için önce hapse girmesi lazım :)
rol icabı banka soyacak, hapse girecek , ve serüven başlıcak... hapisten kaçış planını da bütün vücuduna dövme yaptırdı...:)
çok aşırı zeki... aşırının da aşırısı yani... şimdilk bukadar anlatayım.. ama çok seveceksin inan... mutlaka izle ve bana haber ver :)

Haber veririm canım gece başlarım izlemeye. Güzeldir eminim zaten :) konusu da güzele benziyor

Haber veririm canım gece başlarım izlemeye. Güzeldir eminim zaten :) konusu da güzele benziyor

yıllardır dizi film islerim, yıllardır bu dizinin üzerine dizi koyamadım... çok zekice hazırlanmış bir dizi... zekaya hayran kalmamk imkansız... zaten yapımcısı çok kaliteli diziler yapıyor... yapımcı senarist çok zekiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…