The Walking Dead

Offf be bende dizi falan yapmak isterdim he ama hayal gücüm o kadar geniş değil hayalgücünüde geliştirir bunlar. Bende sana arka sokakları tavsiye ediyorum mutlaka izle heyecandan tırnaklarını yiyeceksin haarikaa bi Türk yapımı

yemin ederim bööğğ geldi artık arka sokaklardan.. ne gıcık ne bitmez ne tükenmez bi dizi yaa... bitmedi gitti...
kurtlar vadisi de aynı... polat diziye başladığında gencecikti, adamın saçları ağardı dizi hala bitmedi

Hiç sorma kiz kaç sezon oldu hadi kurtkar vdisini erkekler izliyor büyük çoğunluğu. Ki ben olsam patlarim bu arka sokakları izleyen var mi neden devam ediyor hala anlamış değilim

Röportajını izlemiştim. Senaristi için ben aynı şeyi söyleyemem.

Hiç sorma kiz kaç sezon oldu hadi kurtkar vdisini erkekler izliyor büyük çoğunluğu. Ki ben olsam patlarim bu arka sokakları izleyen var mi neden devam ediyor hala anlamış değilim

vallahi bende merak ediyorum izleyen varmı diye, çok gereksiz bir dizi...

canım sen en son anımsadığın sahneleri hatırlat bana, ben şıp diye söylerim sana sezonu ve bölümü...
walking dead tutkunu olaraktan zevk duyarım yani

canım sen en son anımsadığın sahneleri hatırlat bana, ben şıp diye söylerim sana sezonu ve bölümü...
walking dead tutkunu olaraktan zevk duyarım yani

Tamam. Baya oldu sanırım en son şöyle bir bölüm izlemiştim.

Market gibi bir yere gidiliyordu. Etrafı zombiler sarıyordu. Hatta tavan çöküyordu.

Tamam. Baya oldu sanırım en son şöyle bir bölüm izlemiştim.

Market gibi bir yere gidiliyordu. Etrafı zombiler sarıyordu. Hatta tavan çöküyordu.
canım çok fena biryerde kalmışsın, hatırladım ama birkaç daha ayrıntı ver market dışında, ben bulup söyleyeceğim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…