The Walking Dead

5 sezon oldu zaten kız yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanki. Evet gidişi bence de biraz basit oldu ama iyiydi yinede
Evet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldi sürekli bir heyecan, ya da terminus zamanı ama o da neredeyse bir bolum surdu. Şuan hep yollardalar. Bizi alıştırdılar olay üstüne olaya şimdi memnun olamıyoruz

heheheh aynen o valinin oldugu bölümlerde ben çok geriliyordum ama ya deli oluyordum

vallahi bende merak ediyorum izleyen varmı diye, çok gereksiz bir dizi...
arka sokaklara hiç bakmadım ama KURTLAR VADİSİ ni hala izliyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bazen eksin yapıyorum ...bunlar çatışma sahnesi çekerden bende bilmeden ortasında kalsam,gerçeksen sansam ..sonrasını yazmıyorum uzun olur hahahahaahahhaah

fazla hayalperestiz demekki biz

sen washingtona geldiklerinde göreceksin aksiyonu
görüp göreceğimiz en aksiyonlu sahneler olacakmış

tavsiye ettiğin diziye de başladım bu arada canım gerçekten harika o nasıl dövme kızz

öylemiiii bende merak ediyordum hatta geçen aklıma geldin, baktı mı izledimi cevap yazmadı diye
beğendinmi nasıl buldun?? birkaç bölüm izle sıkılma hemen... sonrasında başından kalkamayacaksın inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…