- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
haarikasıııııııııııın
bende anlamadım canım ya ama pek sakin bi bölüm olmayacak galiba bunu anladımtercüme etmeye çalıştım ama çok hızlı konuşuyorlar yahu
anlayamadım daryl falan ne diyor? çevirebilen yazarsa çok seviniriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
bende anlamadım canım ya ama pek sakin bi bölüm olmayacak galiba bunu anladım
bilemedim ki canım iki kere izledim ama cıkss anlamadımWashington yollarına düşmüş bizimkiler
bakalım neler olacak...
o girdikleri depo gibi yer neresi acaba...?
seviyordum ben o adamı ya yumuşak yürekliydiGitti gül gibi Tyreese
Ya evet bir de o kadar basit gitti ki, o gıcık çocuk yüzünden. Bakalım neler olacak gittikçe kısıtlanıyor artık konu kalmadı hiç yaaseviyordum ben o adamı ya yumuşak yürekliydi
5 sezon oldu zaten kız yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanki. Evet gidişi bence de biraz basit oldu ama iyiydi yinedeYa evet bir de o kadar basit gitti ki, o gıcık çocuk yüzünden. Bakalım neler olacak gittikçe kısıtlanıyor artık konu kalmadı hiç yaa
Evet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldi5 sezon oldu zaten kız yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanki. Evet gidişi bence de biraz basit oldu ama iyiydi yinede
heheheh aynenEvet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldisürekli bir heyecan, ya da terminus zamanı ama o da neredeyse bir bolum surdu. Şuan hep yollardalar. Bizi alıştırdılar olay üstüne olaya şimdi memnun olamıyoruz
arka sokaklara hiç bakmadım ama KURTLAR VADİSİ ni hala izliyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bazen eksin yapıyorum ...bunlar çatışma sahnesi çekerden bende bilmeden ortasında kalsam,gerçeksen sansam ..sonrasını yazmıyorum uzun olur hahahahaahahhaahvallahi bende merak ediyorum izleyen varmı diye,çok gereksiz bir dizi...
Eveeet!!canım buldum buldum buldum
epey aradım ama budum senin için...
4. sezonun 1. bölümünde kalmışsın... market çöküyor...
Eveeet!!Hemen de buldun... :))
Uğraştırdım seni de çok sağol...
arka sokaklara hiç bakmadım ama KURTLAR VADİSİ ni hala izliyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bazen eksin yapıyorum ...bunlar çatışma sahnesi çekerden bende bilmeden ortasında kalsam,gerçeksen sansam ..sonrasını yazmıyorum uzun olur hahahahaahahhaah
Evet de sona yaklaşırken butun ekşınlı olayları yiyip bitirdiler. O valinin olduğu zamanlar ne güzeldisürekli bir heyecan, ya da terminus zamanı ama o da neredeyse bir bolum surdu. Şuan hep yollardalar. Bizi alıştırdılar olay üstüne olaya şimdi memnun olamıyoruz
hemde nasıl...the 100 de çok güzelmiş :))) 8 bölümdeyimfazla hayalperestiz demekki biz
tavsiye ettiğin diziye de başladım bu arada canım gerçekten harika o nasıl dövme kızzsen washingtona geldiklerinde göreceksin aksiyonu
görüp göreceğimiz en aksiyonlu sahneler olacakmış
kızlar izlediniz mi son bölümü? ben izlicem birazdan bakayım neler olmuş
tavsiye ettiğin diziye de başladım bu arada canım gerçekten harika o nasıl dövme kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?