Ve bu akşamüstü izledim.
Spoiler vermeden yorum yapmak zor oluyor yaa :)
hani bu karşı grup 30 kişilik dediler ya
benim aklıma darly in abisi geldi
o kurtulmuştu
belki öyle bi grup kurup karşılarına çıkabilir. çünkü onun nasıl kurtulduğunu göstermediler birden kayboldu sonra ortadan
Benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin olması beni çok mutlu etti:) Makyajlardaki profesyonellik, dizideki yaşam mücadelesi,oyuncuların kalitesi...sonuç olarak zevkle izliyorum.Bizim evde TWD gecesi vardır.Pztesi Fx te 21:30 tüm planlarımız ona göre ayarlanır.Pazar günü heyecanlanır sohbetini yorumlarını yapar pazartesi keyif yaparız.
çok güzel bir yabancı dizi sitesı var
oradan takip ediyorum .reklam yok , ara vermek yok
Sence zaaflarımın kurbanı olup senden istemelimiyim site adresini yoksa şu beklemenin keyfini yaşamaya devam mı etmeliyim ?
canım , benım dediğim sitede bütün bölümlerini izliyorsun ve partlar otomatik geçiş yapıyor , takılma falan da yok:=)
ne yazık ki,,,yenı bölümü çıkmadan izleyemıyorsun doğal olarak
cnm bende yabancı site dedin ya amerikada bizden 1 gün önce başladı ya dizi acaba ordan 1 bölüm önce mi izledin die düşündümo halde site adrsini istiyim senden gerçi ben 1.sezondan itibaren tüm sezonu netten indirip izlemiştim..kaçırdığım bölüm olursa bakarım.Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtcak?
cnm bende yabancı site dedin ya amerikada bizden 1 gün önce başladı ya dizi acaba ordan 1 bölüm önce mi izledin die düşündümo halde site adrsini istiyim senden gerçi ben 1.sezondan itibaren tüm sezonu netten indirip izlemiştim..kaçırdığım bölüm olursa bakarım.Hershal ın bacak gitti Loriyi kim doğurtcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?