Bende öyle duramıyorum meraktanEvet gerçekten öyle yapmak lazım ama merakıma yenik düşüyorumBirde hangi siteyi açsam spoiler verilmiş izlememiş olsam her şeyi öğrenecektim bu riski göze alamadım
Bana pek vermediBende öyle duramıyorum meraktanfear walking deat e baslıycam bende zaman geçirmek için :) umarım TWD tadı verir
Bana pek vermediBaşları anlatılıyor ya öyle pek heyecan yok yani ama yine de iyi izle
Başlarında oldukları için sayılı zombi gördük, çok durağan geçti ondan sevemedim ben pek. Birde oyuncuları beğendim onun da etkisi var sanırım :) ama ikinci sezon daha iyi olacak bana göreAa oyle mi? fena degildi yaa.. :) Ben beğendim bayaa... :)) Gerci begenmeyen var baya izledigim sitedeki yorumlara baktim da... :)) Beğenen sayili insanlardanim sanirim. :))
pnarask bakalim sende begenecek misin.. Ama sunu söyleyeyim. Twd karakterlerini baya aratiyor.
Onun 2. sezonuda mi olacak? Daha 5. ve 6. bolumu izlemedim. 6 bolumle kalacak saniyordum. Hmm. Devam etse fena olmaz hani...:))Başlarında oldukları için sayılı zombi gördük, çok durağan geçti ondan sevemedim ben pek. Birde oyuncuları beğendim onun da etkisi var sanırım :) ama ikinci sezon daha iyi olacak bana göre
Bi bakıcam bakalım canım hep olumsuz yorum ama merak ediyorum zaman geçsin en azındanBana pek vermediBaşları anlatılıyor ya öyle pek heyecan yok yani ama yine de iyi izle
Daha sonradan TWD le birleşcekmis galiba ondan çok dikkatimi çekti bu gece başlıycam hemen:))Aa oyle mi? fena degildi yaa.. :) Ben beğendim bayaa... :)) Gerci begenmeyen var baya izledigim sitedeki yorumlara baktim da... :)) Beğenen sayili insanlardanim sanirim. :))
pnarask bakalim sende begenecek misin.. Ama sunu söyleyeyim. Twd karakterlerini baya aratiyor.
Hep olumsuz yorum zaten ama merak ediyorum zaman geçsin en azındanBana pek vermediBaşları anlatılıyor ya öyle pek heyecan yok yani ama yine de iyi izle
Evet olacak, ikinci sezon onayı alınmışOnun 2. sezonuda mi olacak? Daha 5. ve 6. bolumu izlemedim. 6 bolumle kalacak saniyordum. Hmm. Devam etse fena olmaz hani...:))
Bak tabi, kötü bir dizi değil zaten izleyebilirsin.. Aynen ben de duydum birleşecekler diye ama nasıl olacak onu tam kestiremiyorumHep olumsuz yorum zaten ama merak ediyorum zaman geçsin en azından
başladım canım 3. bölümdeyim söylenenlerin aksine hoşuma gitti :) bende merak ediyorum onu nasıl birleşicek diye burdaki karakterlerle buluşup öylemi devam edicekler kiBak tabi, kötü bir dizi değil zaten izleyebilirsin.. Aynen ben de duydum birleşecekler diye ama nasıl olacak onu tam kestiremiyorum
Hiç yoktu aklıma sen geldin.Daryl siz bolum mu olur yahu hic guzel degildi bu hafta
Hiç yoktu aklıma sen geldin.1 hafta daha Darylsız bu kız ne yapar dedim.
Sorma ya zombi gibiler ölmüyorlar bide insan yiyorlar demekki parçalıyorlardı insanları pisliklerSpoiler
Pek sevemedim bu bölümü... Evet tahmin edildiği gibi bu W işaretli manyaklar çıktı. Nedir bunların gizemi? Bi kaç bölüm daha bekleyecek miyiz yani? Hayır bir de bi iki kurşunla da yılmıyorlar, yığılmıyorlar ne yiyip içiyorlarsa artık. Of şu Morgan da delirtecek beni...Finalde o adamı öldürmeyip öylece saldıysa tekrar şaşırmam. Gerçi final de son hali hal değildi... Ayrıca Carol orada harcanıyor benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?