The Walking Dead

Evet gerçekten öyle yapmak lazım ama merakıma yenik düşüyorum Birde hangi siteyi açsam spoiler verilmiş izlememiş olsam her şeyi öğrenecektim bu riski göze alamadım
Bende öyle duramıyorum meraktan fear walking deat e baslıycam bende zaman geçirmek için :) umarım TWD tadı verir

Bana pek vermedi Başları anlatılıyor ya öyle pek heyecan yok yani ama yine de iyi izle

Aa oyle mi? fena degildi yaa.. :) Ben beğendim bayaa... :)) Gerci begenmeyen var baya izledigim sitedeki yorumlara baktim da... :)) Beğenen sayili insanlardanim sanirim. :))

pnarask bakalim sende begenecek misin.. Ama sunu söyleyeyim. Twd karakterlerini baya aratiyor.

Başlarında oldukları için sayılı zombi gördük, çok durağan geçti ondan sevemedim ben pek. Birde oyuncuları beğendim onun da etkisi var sanırım :) ama ikinci sezon daha iyi olacak bana göre

Başlarında oldukları için sayılı zombi gördük, çok durağan geçti ondan sevemedim ben pek. Birde oyuncuları beğendim onun da etkisi var sanırım :) ama ikinci sezon daha iyi olacak bana göre
Onun 2. sezonuda mi olacak? Daha 5. ve 6. bolumu izlemedim. 6 bolumle kalacak saniyordum. Hmm. Devam etse fena olmaz hani...:))

Daha sonradan TWD le birleşcekmis galiba ondan çok dikkatimi çekti bu gece başlıycam hemen:))

Bak tabi, kötü bir dizi değil zaten izleyebilirsin.. Aynen ben de duydum birleşecekler diye ama nasıl olacak onu tam kestiremiyorum
başladım canım 3. bölümdeyim söylenenlerin aksine hoşuma gitti :) bende merak ediyorum onu nasıl birleşicek diye burdaki karakterlerle buluşup öylemi devam edicekler ki

Fear i biz zombiler neden oldu diye anlatıcaklar sandık ama maalesef öyle bişey izleyemedik fena değil ama twd in yanına yaklaşamaz tabi kız office beğene beğene darly imi beğendin kazicam saçlarını onun

Spoiler

Pek sevemedim bu bölümü... Evet tahmin edildiği gibi bu W işaretli manyaklar çıktı. Nedir bunların gizemi? Bi kaç bölüm daha bekleyecek miyiz yani? Hayır bir de bi iki kurşunla da yılmıyorlar, yığılmıyorlar ne yiyip içiyorlarsa artık. Of şu Morgan da delirtecek beni... Finalde o adamı öldürmeyip öylece saldıysa tekrar şaşırmam. Gerçi final de son hali hal değildi... Ayrıca Carol orada harcanıyor benden söylemesi...

Hiç yoktu aklıma sen geldin. 1 hafta daha Darylsız bu kız ne yapar dedim.

Evet hic sevmedim igrenc, tiksinc bir bolumdu keske hepsi olseydi
Artik bir hafta boyunca eski bolumlerini izlerim yuzunu unutucam nerdeyse Darylimin hahahha

Sorma ya zombi gibiler ölmüyorlar bide insan yiyorlar demekki parçalıyorlardı insanları pislikler ay zencide adamları öldürmedi saldı sanki dönmiyecekler poff salak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…