The Walking Dead

bir insana ukalalık anca bu kadar yakışır

aynen benimde çok hoşuma gidiyor, ukala ukala tavırları... :) rick normalde lider olarak tanınıyor öyle biliniyor her grupta, ama farkındaysan rick bir karar vereceğinde hep daryl'a bakıyor, bilhassa ölüm korkusu olan esnalarda hep daryl'a bakıyor.. daryl başını hafif sallayıp onaylarsa rick yapıyor, sallamazsa yapmıyor... bilhassa buna çok dikkat ettim... her ne kadar rick lider görünsede asıl lider daryl...

Zalımsınız agzinizdan bir sey kacacak diye sabaha karsi izledim ama cok guzeldi yaw.. daryl ne ka datlu dimi
Ne olacak senin bu Daryl askin? Bana da Rick daha bi karizma geliyor nedense "su siralar" ama sakal konusunda israrciyim. Litfen su sakallari kesme Rick!!!!!

Ne olacak senin bu Daryl askin? Bana da Rick daha bi karizma geliyor nedense "su siralar" ama sakal konusunda israrciyim. Litfen su sakallari kesme Rick!!!!!

evet kesmesin, bebek totosu gibi pürüzsüz surat yakışmıyor Rick'e Daryl in saçları nasıl ama hep gözüne giriyor ekrandan çıkıp bir toka koymak geliyor içimden

Pazartesilerime anlam katti. Pazartesiler hic bu kadar sevilmemişti.
kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonu o siren sesini kim yaptı aklımda deli sorular

kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonu o siren sesini kim yaptı aklımda deli sorular
O korna sesiyle ilgili tahminlarimde tutmadi gibi benim ya... gelecek bölümden kesit yayinlanmis. O psikopat çete olabilir diyorum şimdide... Bekleyip goruceez...

O korna sesiyle ilgili tahminlarimde tutmadi gibi benim ya... gelecek bölümden kesit yayinlanmis. O psikopat çete olabilir diyorum şimdide... Bekleyip goruceez...
Aynen canım o çetedir büyük ihtimal ama bu sezon çok iyi olacak gibi hızlı basladı baya

Dün izlediğimden beri tahminim o W harfini yazan gruptan yana, bence onlar yapıyor :)

Dün izlediğimden beri tahminim o W harfini yazan gruptan yana, bence onlar yapıyor :)
Benimde aklıma o grup geliyor başka görünen düşman yok gibii offf biriktirip te izliceksin aslında bir hafta şimdi bekle ne olucak acaba diye

Benimde aklıma o grup geliyor başka görünen düşman yok gibii offf biriktirip te izliceksin aslında bir hafta şimdi bekle ne olucak acaba diye
Evet gerçekten öyle yapmak lazım ama merakıma yenik düşüyorum Birde hangi siteyi açsam spoiler verilmiş izlememiş olsam her şeyi öğrenecektim bu riski göze alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…