- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bir insana ukalalık anca bu kadar yakışır
Ne olacak senin bu Daryl askin?Zalımsınızagzinizdan bir sey kacacak diye sabaha karsi izledim ama cok guzeldi yaw.. daryl ne ka datlu dimi
Ne olacak senin bu Daryl askin?Bana da Rick daha bi karizma geliyor nedense "su siralar" ama sakal konusunda israrciyim. Litfen su sakallari kesme Rick!!!!!
evet kesmesin, bebek totosu gibi pürüzsüz surat yakışmıyor Rick'eDaryl in saçları nasıl ama hep gözüne giriyor ekrandan çıkıp bir toka koymak geliyor içimden
kafalarını birbirine sürtüp kıvılcım çıkartırım ben o veletlerinne hale gelmiş güzelim daryl
çok tatlı olmuş amaaaa
baktıkça içim burkuldu duruşuna burnuna ağzına
Pazartesilerime anlam katti. Pazartesiler hic bu kadar sevilmemişti.Pazartesii gelsin hemen
kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonuPazartesilerime anlam katti. Pazartesiler hic bu kadar sevilmemişti.
O korna sesiyle ilgili tahminlarimde tutmadi gibi benim ya...kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonuo siren sesini kim yaptı aklımda deli sorular
Aynen canım o çetedir büyük ihtimal ama bu sezon çok iyi olacak gibi hızlı basladı bayaO korna sesiyle ilgili tahminlarimde tutmadi gibi benim ya...gelecek bölümden kesit yayinlanmis. O psikopat çete olabilir diyorum şimdide... Bekleyip goruceez...
Aynen. Bu sezon iyi olacak gibi görünüyor. Yayınlanan sahnelere bakilacak olursa 2. bölüm epey sıkı. Beklentilerim yuksek.Aynen canım o çetedir büyük ihtimal ama bu sezon çok iyi olacak gibi hızlı basladı baya
Dün izlediğimden beri tahminim o W harfini yazan gruptan yana, bence onlar yapıyor :)kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonuo siren sesini kim yaptı aklımda deli sorular
Benimde aklıma o grup geliyor başka görünen düşman yok gibiiDün izlediğimden beri tahminim o W harfini yazan gruptan yana, bence onlar yapıyor :)
Beklentileri karsılıcak bi dizi ama TWD gibi hiç bir dizi tat vermiyor bana.Aynen. Bu sezon iyi olacak gibi görünüyor. Yayınlanan sahnelere bakilacak olursa 2. bölüm epey sıkı. Beklentilerim yuksek.
Evet gerçekten öyle yapmak lazım ama merakıma yenik düşüyorumBenimde aklıma o grup geliyor başka görünen düşman yok gibiiofff biriktirip te izliceksin aslında bir hafta şimdi bekle ne olucak acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?