Uğradıkları bi yer vardı. Hani Noah'ın ailesine gittiler ya hah işte orası... Orada da bu şekilde parçalanmış insanlar vardı. Onların işi olabilir.Sorma ya zombi gibiler ölmüyorlar bide insan yiyorlar demekki parçalıyorlardı insanları pislikleray zencide adamları öldürmedi saldı sanki dönmiyecekler poff salak
Sorma ya zombi gibiler ölmüyorlar bide insan yiyorlar demekki parçalıyorlardı insanları pislikleray zencide adamları öldürmedi saldı sanki dönmiyecekler poff salak
Spoiler
Pek sevemedim bu bölümü... Evet tahmin edildiği gibi bu W işaretli manyaklar çıktı. Nedir bunların gizemi? Bi kaç bölüm daha bekleyecek miyiz yani? Hayır bir de bi iki kurşunla da yılmıyorlar, yığılmıyorlar ne yiyip içiyorlarsa artık. Of şu Morgan da delirtecek beni...Finalde o adamı öldürmeyip öylece saldıysa tekrar şaşırmam. Gerçi final de son hali hal değildi... Ayrıca Carol orada harcanıyor benden söylemesi...
morgan adamları öldürmedi çünkü morgan önceden onların yanındaydı bence... öyle hissettim...
söylediği cümleleri hatırlarsan, grubun adamlarından biri dedi ki hala öldüremiyorsun dimi dedi..
zaten farkındaysan grubun adamları onu öldüremeden bırakıp kaçtılar...kesin morgan onlarlaydı önce..
evet çok mantıklı kesinlikle.. bence de Morgan'da bir şey var.. bu arada Carl'a gıcık olan bir ben mi varım?_NurteN_ bence ölsün bu çocuk sonra sana sıkıntı olur
kız öyle deme kızcarlın yaşadıkları kolay mı, anası öldü gözlerinin önünde kesip biçip doğradılar... kız kardeşine bakıcılık yapıyor, babası desen lider olma derdinde.. çocuk napsın iyi bile sahip çıkıyor babasına kardeşine... ilk kez bi kızdan hoşlandı, o uyuz Enid'midir nedir diğer oğlanla sarıldı falan.... :) iyi bi kısmet bulsalarda everseler şu oğlanı
Olabilir mantıklı ilginçti gerçektenmorgan adamları öldürmedi çünkü morgan önceden onların yanındaydı bence... öyle hissettim...
söylediği cümleleri hatırlarsan, grubun adamlarından biri dedi ki hala öldüremiyorsun dimi dedi..
zaten farkındaysan grubun adamları onu öldüremeden bırakıp kaçtılar...kesin morgan onlarlaydı önce..
Ben carlın saçlarına bide salak salak yürüyüşüne gıcığım ama darly inda saçlarına fena gıcığımevet çok mantıklı kesinlikle.. bence de Morgan'da bir şey var.. bu arada Carl'a gıcık olan bir ben mi varım?_NurteN_ bence ölsün bu çocuk sonra sana sıkıntı olur
Öyle dedi çünkü 5. Sezonda onlar Morgan'i ormanda yakaladi. Üstündekiler isteyip onu öldüreceklerini söylediler. Morgan da o müthiş sopasiyla yine agizlarinin payini verdi ve öldürmedi. Kendi yollarina gittiler. Hatta sonrasında su kirmizili adami yakalayıp bogazini kestiler.morgan adamları öldürmedi çünkü morgan önceden onların yanındaydı bence... öyle hissettim...
Aynen öyle oldu yav...carol dayakçı kocasının yanında harcanıyormuş meğerse, Ed ölünce carol mısır gibi patladı
Yok morgan'in durum farklı yazdim. :)evet çok mantıklı kesinlikle.. bence de Morgan'da bir şey var.. bu arada Carl'a gıcık olan bir ben mi varım?_NurteN_ bence ölsün bu çocuk sonra sana sıkıntı olur
Hayır hayır, onların yanında değildi.. 5. sezonda onlar karşılaşmışlardı Morgan o zaman da öldürememişti onları.. Aynı çocuktu o, oradan hatırladım :)morgan adamları öldürmedi çünkü morgan önceden onların yanındaydı bence... öyle hissettim...
Su mesajdan anladigim birilerinin öldügü...kızlar öyle bir spoiler resim karesi gördüm ki yen bölümden... ağlarsınız yani
resmi koymayacağım buraya ama çok isteyen olursa özelden yazabilirim... çok kötü oldum inanamadım.. asla aklınıza gelmez..
Hatta zombiler tarafından yenilerek?
Ben onu fragmanda görmüştüüüüüm.Hatta zombiler tarafından yenilerek?
Aaa o şekilde mi oluyor gercekten? Ayy iyice merak ettim simdi kim acaba? Tabi söylemeyin sakin biliyorsanız.Ben onu fragmanda görmüştüüüüüm.
Ay aman ne işim var benim burada, daha 1 dakikasını bile izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?