The Walking Dead

Bir saat boyunca Morgan izledim resmen.. Tamam merak ettiğim şeyleri öğrendim ama yine de geçen bölümden sonra bu bölüm olmamalıydı.. Bu arada dizinin başında yazan isimlerde Glenni göremedim ben..

Ben Titanik filminde bile bu kadar agladigimi bilmem cekik gözlüme dayanamadi yüregim..

Bol Morgan'lı bir bölüm izledik.
Aslında merak duygum olmasa ben sevdim bölümü, başarılı buldum.

Burası burası değil ... Morgan en sevdiğim karakterlerden , o yüzden bölümü izlemek keyif verdi.

Glennin ölmemesini nasıl bağlayacaklar onu da merak ediyorum ,yani ölmediğini düşünüyorum .Dizinin 2. bölümünden beri var olan bir karakter için çok basit sahnelenmiş bir ölüm anıydı .

4. bölümün başında isimler yazarken glennin adı yok, benim de o dikkatimi çekti..

4. bölümün başında isimler yazarken glennin adı yok, benim de o dikkatimi çekti..

Hmmm , buna dikkat etmemişim . O zaman vah gidene , zayıf bir veda oldu glenn için .

Ben Hershel amcanın ölüm sahnesinde salya sümük ve öfkeli , tyreese de de iki gözü iki çeşme idim . Gleencik izlerken bir baktım öldü gitti .

Tabii dizi sezon aralarını çok uzatıyor , karakterlerle kurulan bağım zayıflıyorGleene pek üzülememe sebebim bu da olabilir.

Bence de zayıf kaldı. Dizinin başında beri olan biri için böyle bir ölüm olmamalıydı. Kimse anlayamadı bile öldü mü kaldı mı acaba ne oldu.. Bomboş bir insan için öldü gitti..
Ben ilk ona baktım, ismi yazıyor mu diye. Açıkçası eğer ölmemiş olsaydı daha çok şaşırabilirdim çünkü o durumdan kurtarmak için fazla zorlayacaklardı..

Üff sıkılmaya başladım ben artık.. Bir kere Daryl neden yok ? Kaç bölümdür onu göreyim diye izliyorum ama yok.. Neyse sanırım önümüzdeki hafta sadece Daryl, Sasha ve Abraham izleyeceğiz.. Hala Glennden haber alınamadı artık o da açıklığa kavuşmalı diye düşünüyorum, ısrarla gelecek diyenler var çok merak ediyorum nerede ne şekilde bulacaklar, öldü mü, kaldı mı ne oldu.. Ben sevemedim bu bölümü de.

Birikmiş 2 bölüm.

Bol Morganlı bölümü sevdim. Hatta 5. bölümden daha iyiydi. Tek bir karaktere odaklanınca twd epey sıkıyor. bknz Valili bölüm.

Glenn'in ölmemesi lazım, onun ölümü daha acıklı olacaktı. Eğer ölmezse yine ölecek elbet ama bu biraz erken ve sürpriz oldu. :/ Morgan'a uyuz oldum W'leri saldı ya. -_- Kesin Enid W'lerden yalnız...

Ah Daryl Ah Resmen diziye can geldi
Ben bu bölümü sevdim. Yalnız şu Glenn olayına artık açıklık getirilmesi lazım.. Öldü mü, zombi mi oldu, kurtuldu mu artık bir yere bağlansın yani.. Bir bölüm kesin ölmüştür diyorum, sonra yorumlar tahminler mantıklı geliyor acaba kurtuldu mu ki diyorum.. Şu durum netleşsin.. Ayrıca herkes yerine dönsün bir bölüm biri bir bölüm başkasını izlemek hiç eğlenceli değil.

Güzel bölümdü .

Ah darly insaniyetini hala kaybetmeyen darly , gördün mü beslediğin kargayı

Telsizdeki ses glenninmiş , o fikir üzerinde tüm yorumlar . Ne oldu da nasıl kurtuldu oradan ? Üzerine düşen o salağı (adını unuttum ) yerken zombiler , glenn de öyle bağırıyordu deniliyor .
Eeee bi ısırık dahi mi almadılar glenn den .
Pöff , ölmesin tabii , daha bebekleri doğacak Ama oradan nasıl sağ çıkacak merak ediyorum

Ben dün bir şey okudum diğer varsayımlara göre daha mantıklı geldi. O ses onun mu bilmiyorum o olsa imdat diye mi bağırır onu da bilemiyorum fakat bir sitede okuduğum varsayımı yazayım. Çöp konteynırının alt kısmında epey boşluk varmış Glenn oraya saklanabilir, üzerindeki kanlardan da zombi kılığına girip kurtulabilir yazmışlar. Eğer saklanırsa, öyle açıklanırsa kurtulması bana mantıklı geldi yoksa başka türlü o kadar kalabalıktan kurtulamaz :)

Olabilir evet ama o sahneyi gözümün önüne getirdiğim de hiç kaçarı kuçarı yok gibi . Neyse , bekleyeceğiz göreceğiz .

Olabilir evet ama o sahneyi gözümün önüne getirdiğim de hiç kaçarı kuçarı yok gibi . Neyse , bekleyeceğiz göreceğiz .
Bana kızacaklar belki ama ben zaten ölmesi taraftarıyım O kadar heyecanı boşa yaşamışsam üzülürüm açıkçası

Bana kızacaklar belki ama ben zaten ölmesi taraftarıyım O kadar heyecanı boşa yaşamışsam üzülürüm açıkçası

1. sezon , 2. bölümden beri olan bir karakterin bu kadar kısa ve şaşaasız bir sahne ile bize veda edeceğini sanmıyorum ya .

1. sezon , 2. bölümden beri olan bir karakterin bu kadar kısa ve şaşaasız bir sahne ile bize veda edeceğini sanmıyorum ya .
Aslında diğerlerinin ölümünden daha akılda kalıcı düşünecek olursak, o bölümden beri herkes bunu düşünüyor, acaba öldü mü kaldı mı? Bütün bölümler o niyetle izleniyor bu da bence yeterince olaylı demek :) şahsi fikrim tabi ki başka türlü ölmesiydi ( ki hala ölmemiş olma ihtimali mevcut ) Negan mı ismi tam bilmiyorum ama normalde onun öldüreceğini okumuştum öyle olsa daha mantıklıydı.. Çok ikilemdeyim aslında bir taraftan kesin eski yöntemlerle kurtulur böyle ölmez diyorum bir taraftan da oradan çıkabilmesi ne derece mantıklı kestiremiyorum. O kadar çığlık çığlığa gitti hadi üzerinde diğer çocuk vardı diyelim, o kadar kalabalıktan mutlaka biri kol bacak ısırmıştır diye düşünüyorum komple her yerini kapatamaz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…