Ya bizde öyle bimdüşündük ama yabancılar hiç başrol falan acımıyor bizimkiler gibi ölüp ölüp dirilmiyorlar son andaBibicim ölmedi glenn ben inanmıyorum hop diye paketlediler on saniye mi gösterilir yaa
Harbi bebeyi nasıl kaçırdın senAy Maggie hamile miNasıl izliyorum ben diziyi ya Mermilerin bittiğini de görmedim
Evet ama başrol ölümünü bu kadar basit ve kısa yapmıyorlarYa bizde öyle bimdüşündük ama yabancılar hiç başrol falan acımıyor bizimkiler gibi ölüp ölüp dirilmiyorlar son anda
Harbi bebeyi nasıl kaçırdın senmermilerden bende tam emin değilim glenin kesin bittide öteki salağın mermisi bittimi bilmiyorum
Gözlerim Daryliyi arıyorsa o aralar gözüm hiç birşey görmemiştir normalYa bizde öyle bimdüşündük ama yabancılar hiç başrol falan acımıyor bizimkiler gibi ölüp ölüp dirilmiyorlar son anda
Harbi bebeyi nasıl kaçırdın senmermilerden bende tam emin değilim glenin kesin bittide öteki salağın mermisi bittimi bilmiyorum
Belkide daha kötüsü olucak zombi olarak çıkıcak megginin karşısına falanEvet ama başrol ölümünü bu kadar basit ve kısa yapmıyorlaryani hepsinin bir mezarı oldu bu zamana kadar bunların olmayacak mı yani öyle garip garip olemezler bence
Yok demedide bitti işte çat çat boş bastıGözlerim Daryliyi arıyorsa o aralar gözüm hiç birşey görmemiştir normalMermim bitti falan deniyor mu, orayı anlamadım yoksa tahmin mi ?
O halde bizi kandırdılarBelkide daha kötüsü olucak zombi olarak çıkıcak megginin karşısına falan
Yok demedide bitti işte çat çat boş bastıaman bide office var darly hastası o saçlarına gıcık oluyore
Ahh ahhoffice im nerelere gittin
Hahaha ay Carola çok güldüm yaDogru mudur acaba? Cok ilginç. :)
Eki Görüntüle 1670006
Yalniz bunu da eklemeden gecemem.
Eki Görüntüle 1670017
ama bir de şu nokta var bir insan o kadar barsak kanaması ve ısırlmaya bağıracak kadar dayanamaz ağzından kan gelir şok yaşar bayılır düşünsene barsaklarını yiyorlar çığlık atabilir misin?Evet bak bu daha çok içime sindi benim :) Çünkü gerçekse kesin ölmüştür, o kadar çığlık attı başkası yense öyle bağırmazdı :)
Bilemedim ki bağırırmıyım, yaşamam lazım benceama bir de şu nokta var bir insan o kadar barsak kanaması ve ısırlmaya bağıracak kadar dayanamaz ağzından kan gelir şok yaşar bayılır düşünsene barsaklarını yiyorlar çığlık atabilir misin?
kan bir metre tazyik ile fişkircak ve bağırıcazBilemedim ki bağırırmıyım, yaşamam lazım benceağızdan kan gelir evet de böyle yenip parçalanırken bağıran çok oldu bu dizide.
Doğru diyorsun da bu da en nihayetinde dizikan bir metre tazyik ile fişkircak ve bağırıcazen iyi ihitmalle şok geçirip bayılırız
Katiliyorum.SPOİLER
ben kesinlikle glenin öldüğüne inanmıyorum... AMC şirketinin bugüne dek yaptığı en büyük hata olur eğer ölürse...
yabancılar başrol oyuncularını evet kolay harcıyorlar, ama unutmayalım ki twd dizisinde bu böyle değil.. bbugüne kadar dizinin en başından itibaren yan karakterler de dahil hangi oyuncunun ölümünü bukadar basit bir sahne ile gösterdiler.?
şöyle bi göz atalım geçmişe ; ölenleri hatırlayalım ki genelde yan karakterler öldü..
bob, andrea, tyreese, hershell,vali... ve daha nice yan karakterler, nekadar büyük sahnelerle öldü... bob bile diziye çoook sonradan dahil olduğu halde ölümü çok daramtikti ve ağladık nerdeyse...
hershel zaten sezon finaline yaraşır şekilde çok feci olarak öldü vali tarafından
andrea da aynı, kaö bölüm andreayı izlemedik mi?
tyreese desen yan karakter olmasına rağmen bir bölümü sırf ona harcadılar...
yani ben asla glenin öldüğüne inanmıyorum... eğer ölürse de çok saçma absürt bişey olur yani... glen gibi bir karakter yahu, ilk bölümden itibaren kendini fatihin fedaisi gibi gören herşeye atlayan, her kötü durumdan yakasını kurtarmış bir çocuk.. imkansız yani...okadar kolay harcamazlar...üstelik işin içinde meggie varken...o sahnede biri öldü evet, ama bakın yine parmak basıyorum nicholas öldü bence, ve farkındaysanız yan karakteri bile ne kadar zor öldürdüler... kaldı ki nicholas şimdiye elli kez ölmesi gereken bir saftirik.
Pazartesi.merhabalar 4. bölüm ne zaman gelir acaba
SPOİLER
ben kesinlikle glenin öldüğüne inanmıyorum... AMC şirketinin bugüne dek yaptığı en büyük hata olur eğer ölürse...
yabancılar başrol oyuncularını evet kolay harcıyorlar, ama unutmayalım ki twd dizisinde bu böyle değil.. bbugüne kadar dizinin en başından itibaren yan karakterler de dahil hangi oyuncunun ölümünü bukadar basit bir sahne ile gösterdiler.?
şöyle bi göz atalım geçmişe ; ölenleri hatırlayalım ki genelde yan karakterler öldü..
bob, andrea, tyreese, hershell,vali... ve daha nice yan karakterler, nekadar büyük sahnelerle öldü... bob bile diziye çoook sonradan dahil olduğu halde ölümü çok daramtikti ve ağladık nerdeyse...
hershel zaten sezon finaline yaraşır şekilde çok feci olarak öldü vali tarafından
andrea da aynı, kaö bölüm andreayı izlemedik mi?
tyreese desen yan karakter olmasına rağmen bir bölümü sırf ona harcadılar...
yani ben asla glenin öldüğüne inanmıyorum... eğer ölürse de çok saçma absürt bişey olur yani... glen gibi bir karakter yahu, ilk bölümden itibaren kendini fatihin fedaisi gibi gören herşeye atlayan, her kötü durumdan yakasını kurtarmış bir çocuk.. imkansız yani...okadar kolay harcamazlar...üstelik işin içinde meggie varken...o sahnede biri öldü evet, ama bakın yine parmak basıyorum nicholas öldü bence, ve farkındaysanız yan karakteri bile ne kadar zor öldürdüler... kaldı ki nicholas şimdiye elli kez ölmesi gereken bir saftirik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?