The Walking Dead

Bibicim ölmedi glenn ben inanmıyorum hop diye paketlediler on saniye mi gösterilir yaa
Ya bizde öyle bimdüşündük ama yabancılar hiç başrol falan acımıyor bizimkiler gibi ölüp ölüp dirilmiyorlar son anda

Ay Maggie hamile mi Nasıl izliyorum ben diziyi ya Mermilerin bittiğini de görmedim
Harbi bebeyi nasıl kaçırdın sen mermilerden bende tam emin değilim glenin kesin bittide öteki salağın mermisi bittimi bilmiyorum

Evet ama başrol ölümünü bu kadar basit ve kısa yapmıyorlar yani hepsinin bir mezarı oldu bu zamana kadar bunların olmayacak mı yani öyle garip garip olemezler bence

Gözlerim Daryliyi arıyorsa o aralar gözüm hiç birşey görmemiştir normal Mermim bitti falan deniyor mu, orayı anlamadım yoksa tahmin mi ?

Evet ama başrol ölümünü bu kadar basit ve kısa yapmıyorlar yani hepsinin bir mezarı oldu bu zamana kadar bunların olmayacak mı yani öyle garip garip olemezler bence
Belkide daha kötüsü olucak zombi olarak çıkıcak megginin karşısına falan
Gözlerim Daryliyi arıyorsa o aralar gözüm hiç birşey görmemiştir normal Mermim bitti falan deniyor mu, orayı anlamadım yoksa tahmin mi ?
Yok demedide bitti işte çat çat boş bastı aman bide office var darly hastası o saçlarına gıcık oluyore
Ahh ahh office im nerelere gittin

O halde bizi kandırdılar ama böyle bir açık verirlermiydi ki bilemedim de şimdi ama hasta olunmayacak gibi mi Gerçi toplasak iki dakika görmüşümdür bu bölüm onda da sesine sinir olmakla geçti zaten

Oh bee! İzledim sonunda...

SPOILER

Glenn' in bağırsaklar göğüs kafesinin içindeyse eğer evet Glenn öldü. Yaa umarım 5. bölüme saklamazlar Glenn' in sahnesini... Onun dışında Rick var. O da kurtulacaktır tabi kurtulacaktır da nasıl olacak acaba. Çok heyecanlı bitti o sahne de...

Bu bölüm çook iyiydi bee... Bize böyle bölümlerle gelin işte.

Ah be office bi manyak yüzünden gittin... :/ Bak bol Daryllı bi bölüm geldi geçti. :/ Saçları rüzgarda bol bol dalgalandı ilk kez alnını gördük falan... :/ Bir de sesi bi garipti. Neyse...

Umarım geri dönersin... :/

Son düzenleme:
darlyı şehrin azizlerinde görmüştüm ilk ne gençti o zamanlar ahh ahhh

Evet bak bu daha çok içime sindi benim :) Çünkü gerçekse kesin ölmüştür, o kadar çığlık attı başkası yense öyle bağırmazdı :)
ama bir de şu nokta var bir insan o kadar barsak kanaması ve ısırlmaya bağıracak kadar dayanamaz ağzından kan gelir şok yaşar bayılır düşünsene barsaklarını yiyorlar çığlık atabilir misin?

Bilemedim ki bağırırmıyım, yaşamam lazım bence ağızdan kan gelir evet de böyle yenip parçalanırken bağıran çok oldu bu dizide.

Bilemedim ki bağırırmıyım, yaşamam lazım bence ağızdan kan gelir evet de böyle yenip parçalanırken bağıran çok oldu bu dizide.
kan bir metre tazyik ile fişkircak ve bağırıcaz en iyi ihitmalle şok geçirip bayılırız

kan bir metre tazyik ile fişkircak ve bağırıcaz en iyi ihitmalle şok geçirip bayılırız
Doğru diyorsun da bu da en nihayetinde dizi yenirken bayılan olmadı ki şimdiye kadar ama sezon sonuna kadar anlaşması var diye okudum eğer öyleyse ölmez gibime geliyor

SPOİLER
ben kesinlikle glenin öldüğüne inanmıyorum... AMC şirketinin bugüne dek yaptığı en büyük hata olur eğer ölürse...
yabancılar başrol oyuncularını evet kolay harcıyorlar, ama unutmayalım ki twd dizisinde bu böyle değil.. bbugüne kadar dizinin en başından itibaren yan karakterler de dahil hangi oyuncunun ölümünü bukadar basit bir sahne ile gösterdiler.?
şöyle bi göz atalım geçmişe ; ölenleri hatırlayalım ki genelde yan karakterler öldü..
bob, andrea, tyreese, hershell,vali... ve daha nice yan karakterler, nekadar büyük sahnelerle öldü... bob bile diziye çoook sonradan dahil olduğu halde ölümü çok daramtikti ve ağladık nerdeyse...
hershel zaten sezon finaline yaraşır şekilde çok feci olarak öldü vali tarafından
andrea da aynı, kaö bölüm andreayı izlemedik mi?
tyreese desen yan karakter olmasına rağmen bir bölümü sırf ona harcadılar...
yani ben asla glenin öldüğüne inanmıyorum... eğer ölürse de çok saçma absürt bişey olur yani... glen gibi bir karakter yahu, ilk bölümden itibaren kendini fatihin fedaisi gibi gören herşeye atlayan, her kötü durumdan yakasını kurtarmış bir çocuk.. imkansız yani...okadar kolay harcamazlar...üstelik işin içinde meggie varken...o sahnede biri öldü evet, ama bakın yine parmak basıyorum nicholas öldü bence, ve farkındaysanız yan karakteri bile ne kadar zor öldürdüler... kaldı ki nicholas şimdiye elli kez ölmesi gereken bir saftirik.

merhabalar 4. bölüm ne zaman gelir acaba

Katiliyorum.

Bu arada bi dahaki bolum Morgan üzerine olacak gibi görünüyor. :/ 5. bolumu bekleyeceğiz ne yazik ki....:/

Ya birde Glenn ve Nicholas baslari cop konteynirina ters olacak şekilde düştüler ama bas kisimlari cop tarafindaydi. Bir de Nicholas yan düştü bağırsaklardan gördüğün kadarıyla... Feci sacmaladilar o sahnede...

Bencede olmedi, ayrica dizinin ilerki bolumlerinden fotograflarda glende varmis.
Ay diziyi seyrederken nasil uzulduuum. Resmen bagirsaklardan kan fiskiriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…