The Walking Dead

aslında çizgi romanda negan rickin grubuna musallat oluyordu ama dizide farklı işleyecekler sanırım.. önce rick bulaşacak gibi duruyor... rick de bi alem yani, gittiği yeri b.kluyor

son bölüm çok güzeldi ayyy çok merak ediyorum ne olcak bundan sonra

Bak sen şu işe bende diyorum o kadar basit değildir Negan ve adamlarını öldürmek :))
Zaten başlarına bişey geleceği belliydi , şimdi bekle bir dahaki bölümü..

İzlerken diyoruz ki , en az 2-3 kişide Ricklerden ölmeli . Öyle gir çık herkesi dümdüz et , senin burnun kanamasın ... derken bi bakıyoruz sabah olmuş . Bizimkiler yorgun , zafer sarhoşu .
Yok ya böyle olmaz saçma derken , o ses !

Silahlarınızı bırakın .

Güzel bölümdü.

Abrahamda dünyanın boku çıkmış hala sevgili aldatıyorsa , yok anam bu adamlar iflah olmaz

Yeni fragmanı da çok iyii hepsi kadın ya Abraham bayram eder artık

işi ırkçılığa getirmek istemem ama rosita gibi bir fıstığı bırakıp da sasha'ya kapılmak nedir yahu
gerçi rick'de michone ablamıza kaydığına göre , bu zencilerin gideri var bu ara heralde

işi ırkçılığa getirmek istemem ama rosita gibi bir fıstığı bırakıp da sasha'ya kapılmak nedir yahu
gerçi rick'de michone ablamıza kaydığına göre , bu zencilerin gideri var bu ara heralde

Aaaa deme öyle sasha benim favorilerimden. Bilirsin abisini de pek severdim

Michonne ile rickin arasını sen yaptın canım sevgili olacaklar dedin dedin .

Bana göre daryl michonne münasipti

çok özendim şuan sana , biz pazartesiye gün sayıyoruz

Di mi yaa , istesemde birikmiyor .Pzt demek twd demek oldu

Jesus a ne diyon ahretim , ne ayak sence ?
Bence grupta kalıcı .

daryl bile bunca sezondur ne beyazına ne zencisine yan gözle bakmış oğlan değil, üstelik bekar yani çoluk yok çocuk yok... usturuplu çocukmuş.. ricke'e bak sen iyice gıcık kaptım. birde lori'ye kızıyordu, sende aynısını yapmadın mı
önce jessie'ye sonra michone .. üstelik jessie'nin kocası vardı... bu rick bu dizi bitene kadar her sezon farklı birine kayacağa benziyo ahretim niyeti bozmuş.. dünyanın b.ku çıkmış nasılsa , kar kardır diyor sanırım , ölmeden önce ne bulduk sahip olalım kafasında

valla ahretim jesus çizgi romanda çok popülerdi, dizide de aynı olacağa benziyor, ama ben sevdim çok düzgün birine benziyor değilmi? rickin sağ kolu olacak diye söylentiler var, benden duymuş olma

carol da rick den farkı yok kurabiye dağıtırken adamın dudağından öptü ben darlyı seviyor biliyordum

carol da rick den farkı yok kurabiye dağıtırken adamın dudağından öptü ben darlyı seviyor biliyordum

carol'un zaten psikopat bir durumu var, bi bakıyorsun sessiz sakin hanım hanımcık, bi bakıyorsun azılı vahşi...
daryl'ı seviyor sevmesine de o adamı niye öpmüştü onu kestiremiyorum... o yüzden diyorum ya içlerinde en usturuplu çocuk daryl :)

yeni bölümü izleyenler neler düşünüyorsunuz bakalım, negan olayını çizgi romanda çok vahşetle işlemişlerdi ama dizi de biraz zayıf kaldı gibi geldi bana... terminus da bundan bin kat heyecanlıydı, vali de de öyle çok vahşetli sahneler vardı, sizce de dizi artık vasatlaştı ı, bana mı öyle geliyr... yavaş yavaş final yapsalar hiç fena olmayacak, çok durağanlaştı artık, konu da kalmadı... süreklibiryerleri bas, adamları öldür, oraya sahip ol... hep böyle gidiyor ama sıktı cidden.. uzun zamandır gruptan kimsenin de öldüğü yok ki şöyle atrasiyon olsun... yeter artık yahu, virüsün nasıl çıktığından, nasıl yayıldığından nasıl aşısı bulunacağından falan bahsedin artık.. oralara hiç gelmiyorsunuz.. o kadar vasatlaştı ki aylaklar bile azaldı yani... dizi amacı dışına çıktı, tamamen insanların savaşına döndü...

aynen bende senin gibi düşünüyorum hastalığın nasıl başladığını felan işleseler
çözümü bulunsa
ya birde aklıma takılan bir bölüm vardı rick hapishanede kalırken telefonla konuşuyordu o sahneler hayalden mi ibaretti
mesela bence o telefonla konuştuğu kişilerin dizide devamının olmasını isterdim

o hapishanede telefonla konuştuğu sahneler tamamen rick'in kafayı tırlatması sonucu hayalinin canlandırmasıydı...
lori öldü ve bebekle kalakaldı ya üzüntüsünden kafayı yemişti biraz :) sanki telefonda birileriyle konuştuğunu sanıyordu, hayal ürünüydü yani.. zaten telefonda konuştuğu kişiler de biri Lori, diğeri de Shane'di.. oysa onlar çoktan ölmüştü.. zaten daha sonra hatırlarsan çiftçi Hershell geldi ve telefonu kaldırdı telefon çalışmıyordu, o anda anlamıştı onun delirmeye meyilli olduğunu... neyseki sonra atlattı rick o durumu...

Ben Negan olayının kapandığını düşünmüyorum mutlaka devamı gelecektir bu kadar kolay olamaz yani :) ama çok kolay adam öldürmeye başladılar ya hoşuma gitmiyor bu durum. O grubu yakmaları falan izlerken rahatsız oldum açıkçası. Tamam başka çareleri yok öldürmek zorundalar falan ama yine de öldürme tarzları hoş değildi.

Hatırlıyor musunuz bilmiyorum ilk sezonda hastalığın nasıl işlediğine dair bilgi sahibi olan bir bilim adamı bulmuşlardı, sonra adam bulunduğu yeri patlattı, öldürdü kendini.

Ben de hep onun devamını bekledim ama yıllardır oraya atıfta bulunan bir şey olmadı.

aynen o bölümde ilerse olabilirdi hani hemen değil ama belli bir süre sonra doktor yine karşılarına çıksaydı
ya birde son bölümde rick birini öldürdü negan hanginizdi dedi adam benim dedi vurdu
ama negan değildi ama anladığım kadarıyla

Ben izzlemedim dizinin son bölümünü izleyeyim bari.Bu arada kızlar fear the walking dead var.O da benim çok hoşuma gitti.Virüsün nasıl yayıldığını anlatıyor.İleride the walking dead ile birleştirseler çok süper olur bence.Çünkü karakterler çok çok iyi .

bencede ya. dizinin en başından beri dünyanın sonu gelse bile insanlığımızın sonu gelmemeli diye savunup durdular ama şuan insanlıktan çıktılar resmen... sırf erzak sahibi olmak için kolayca katliam yapabiliyorlar...

evet Edvin Jenner dı adamın adı hayret nasıl da unutmamışım
o adam bina patladığında kendi de öldü patlamayla.. hatta zenci kadında onunla birlikte patladı...
o adamın geri dönüşü olmazdı da başka bir doktor hastalık merkesi yada ne bileyim mülteci kampı falan bulsalar iyi olurdu...

bencede negan değil o.. zaten kadın da hepimiz negan'ız demişti.. sanırım kendilerine negan diyor hepsi..

o dizi sezon finalinde şuan nisanda yeni sezon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…