The Walking Dead

Bu bölümü hiç sevemedim. Pek de heyecanlı geçmedi

sorun söyleyelim köşesine hoş geldiniz sor yavrım
Öncelikle merhabalar efenim , umarım süre kısıtlamamız yoktur
Şimdi tamam anlıyorum her bölüm başka oyunculara yoğunlaşıyorlar ama bu bölüm çok saçmaydı.. O doktor olan öldü iki kişi başında hani bunu seven kız nerede Rick nerede ? Kendi kendilerine takılmışlar resmen saçma değilmiydi ?
Sonra yolda karşılaştıkları adam sarışın uzun saçlı olan o kimdi bölüm araları bir hafta olunca unutuyorum hatırlayamıyorum baktım baktım ama çıkaramadım
Carol nereye gidiyor ? Neyin peşinde ? Hapishanede masum insanları bile yakarak öldürdü iki rehin alındı diye mi bu oda girdi ?
Bir de o silahları soracaktım ama onu sonradan anladım

bende silahları anlamadım sen bana onu söyle ben de sana diğerlerini söyleyeyim

şimdi onun sevdiği kız bir önceki bölümde diğer çocukla tatil çıktı hatırlıyor musun? yani iki elleri kanda da olsa gezecek bu emerigalılar, kurt kaynıyor totolarında yahu arkanda zombiler var, Negan var ne işin var tatilde?

Yolda karşılaştıkları adam ormanda Daryl'ımın, gınalı guzumun okunu çalan manyaktı.. hatırladın mı, ormanda bir grup geldi en sonunda motoruyla okunu alıp gitmişlerdi, işte onlar

Carol dindar oldu kanımca, artık sinee bile incitmeyecek, öyle takılacak.. inşallah yerler onu da biter gider

Silahlar ne iş? savaşa mı gidecekler?

Ay evet bildim bildim Bak ya nerelerden çıkıyorlar hayır yani ne istiyorlar Darylimden Zaten ahtım var Daryliye bir şey olursa diziyi izlemeyi bırakcam
Carol iyice sinirime dokunuyor zaten bakalım hayırlısı
O silahları da şey diye düşünüyorum hani Negan ve topluluğunu öldürme karşılığında silah verip yemek alacaklardı ya oraya götürcekler sanıyorum ki

ha evet mantıklı oraya götüreceklerdir Daryl'ımıza bişi olursa hepimiz daryl'iz yazar gezeriz pankartlara hahah

yani düşünsene Daryl ve Carol babaannesi yaşında kadın, sen kimsin de bizim güzel kaküllü Daryl'ımıza yan bakarsın rezil kadın neyse bizimki motoruna ve yayına kavuştu rahat rahat uyuyabiliriz

Bana uyar ben yapabilirim
Hiç sorma hiç ödüm patladı ikisinin arasında bir şey olacak diye onu da geçtim carol gitti başkasını öptü iyice kinlendim Saçlarla daha da tatlı olmuş ama demi

Bana uyar ben yapabilirim
Hiç sorma hiç ödüm patladı ikisinin arasında bir şey olacak diye onu da geçtim carol gitti başkasını öptü iyice kinlendim Saçlarla daha da tatlı olmuş ama demi

çok yakışmış çok, hem düz hem ince telli adamın anatomisini çıkarttık baka baka
inşallah zombiler yer Carol'ı

Spoiler içeren yorum

Ben sevdim bu bölümü.

Carol yine olmadık bi zamanda kurtarıcı rolünde çıkar piyasaya .Adamında duygularıyla oynadı , bi gecelik ilişki sonra komodin üstüne bi mektup biraz para gibi oldu
Morganla el ele verip giderler diyordum ama ablam yalnızlığı seçti.

Silahlar takasa gidiyor bence de.

Eguen mi yazılır ne halttır ona da sinir oluyorum . Ama hakkını yiyemem iyi ısırdı adamı

Jesus ilerleyen bölümlerde rick in sağ kolu olacak deniliyor , o zaman ya darly ya gleen ölebilir

Carol yine durup durup bir yerden çıkmasın illa biri ölecekse bence o ölebilir
Ben bir anda gelen ölümleri seviyorum mesela o doktor kadın laf anlatırken bir anda ok saplanması benim hoşuma gidiyor Daryl ölmediği sürece Rick bile ölebilir yani takmam
Jesus iyi adam hoş adam ama onun için Daryl yada Gleeni harcarlarsa protesto edip yine izlemem

Bence doktor kızın ölmesi çok bişey değiştirmedi
Eugene midir nedir adamın şeyini nasılda ısırdı ( zombi olmadan insan yemeğe başlarsa şaşırmam) zaten sevmiyorum kendisini hiçbişey yaptığı yok anca konuşsun korksun o kadar ama bu bölümde kızıl saçlıyla nasılda muhabbete girdi aferim
Darly e ve Gleen e bişey olmasın en sevdiklerimden onlar tabii bir de Carol var (anaç yanını mı seviyorum ne ) O da gidecek zamanı buldu bence en beklenmedik anda çıkıp yardım edebilir Rick 'lere
Bundan sonra nolucak bakalım , Jesus Rick in sağ kolu olucak onu biliyorum ama bu pislik Negan her kimse çıksın ya bir an önce meraktan çatlıcam
Maggie de hamile canım doğursada görsek :)

Fear twd 'e değinmeden de geçemicem Virüsün yayılmasını konu alan dizi , sabırsızlıkla bekliyorum :)

Amma konuşmuşum yeter bugünlük bu kadar

spoiler..... ausum glen ölecek diye bişeyler çalındı kulağıma aman sus kimsecikler duymasın
meggie babasız dünyaya getirecek sanırsam dramın dibine vuracaklar..
bu arada carol'a babaannesi yaşında diyenler var, daryl 'ı öyle genç oğlan sanmayın canım, 50 ye yakınmış onun yaşı.. saç uzun olunca delikanlı gibi duruyor da, rick den daha yaşlı yani.. carola ayrıyeten gıcığım o ayrı...

İkinci protestoda benden geliyor, asla asla aslaa izlemem. ama ben öldüğünü düşünmüyorum Daryl gibi birini böyle abuk bir sahneyle öldürmek diziyi bitirmeyi göze almaktır bana göre hayır yani adamı diziden çok sevenler var..

Carol'u severim ama kendi başına iş yapmaya kalkışıyo ne gereği var şimdi gül gibi geçinip gidiyolardı işte
Darylmm canım inş bişeycik olmaz ona Rick kadar Daryl ,Gleen ve Maggie bile nerdeyse başrol sayılcak önemli kişilerden.
Ama sezon sonunda bi süpriz olmalı ki izlensin , üstelik Jesus da var işin içinde.
Maggie de sancılandı sonunda yazık üzüldüm ya , bu Gleen ve Michonne ormanda sohbet etceklerine evlerine dönselerdi ya hayret bişiii nasıl sinir oldm
Umarım Daryl e bişey olmaz , Maggie e dicek bişi bulamıyorum tamda sırasıydı sancının
Şimdi bekle sıradaki bölüm gelsiin

Haftaya sezon finali mi

Bekle dur Ekime kadar .

Daryl ölmemiştir , ölmez , ölemez

Yine gruptan ayrılanlar var . Mutlaka bir ölüm olacak ama kim ?

Michonne , daryl , meg , sasha , morgan ölmesin de .

Twd yi 4 sezon toplu izlemiştim , günde 2-3 bölüm . O zaman daha etkileniyordum ölümlerden . Vali hershel amcamın kafasını kesince , babaannemin yeşilçam izlemesi gibi hem ağladım hem söylenip durdum .

Bir de tyresse de çok üzülmüştüm .

Şimdi uzuuuun sezon araları falan , karakterle ölünce üxülecek bağı kuramıyorum

Yine de daryl ölmesin tabii. Jesus girecekse gleen yerine girsin . Jesusta Meg in bebeğine baba olsun

Sen nerelerdesin ya

Yeni dizi bulduysan yaz bana .

He ya Daryl benden bile yaşlıymış

ekime kadar beklemek bayağı zor olur
neyse ki 24 nisanda got başlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…