- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
İzleyen var mı bir kaç sorum olacak
Öncelikle merhabalar efenim , umarım süre kısıtlamamız yoktursorun söyleyelim köşesine hoş geldinizsor yavrım
Öncelikle merhabalar efenim , umarım süre kısıtlamamız yoktur
Şimdi tamam anlıyorum her bölüm başka oyunculara yoğunlaşıyorlar ama bu bölüm çok saçmaydı.. O doktor olan öldü iki kişi başında hani bunu seven kız nerede Rick nerede ? Kendi kendilerine takılmışlar resmen saçma değilmiydi ?
Sonra yolda karşılaştıkları adam sarışın uzun saçlı olan o kimdi bölüm araları bir hafta olunca unutuyorum hatırlayamıyorum baktım baktım ama çıkaramadım
Carol nereye gidiyor ? Neyin peşinde ? Hapishanede masum insanları bile yakarak öldürdü iki rehin alındı diye mi bu oda girdi ?
Bir de o silahları soracaktım ama onu sonradan anladım
Ay evet bildim bildimbende silahları anlamadım sen bana onu söyle ben de sana diğerlerini söyleyeyim
şimdi onun sevdiği kız bir önceki bölümde diğer çocukla tatil çıktı hatırlıyor musun? yani iki elleri kanda da olsa gezecek bu emerigalılar, kurt kaynıyor totolarındayahu arkanda zombiler var, Negan var ne işin var tatilde?
Yolda karşılaştıkları adam ormanda Daryl'ımın, gınalı guzumun okunu çalan manyaktı.. hatırladın mı, ormanda bir grup geldi en sonunda motoruyla okunu alıp gitmişlerdi, işte onlar
Carol dindar oldu kanımca, artık sinee bile incitmeyecek, öyle takılacak.. inşallah yerler onu da biter gider
Silahlar ne iş? savaşa mı gidecekler?
Ay evet bildim bildimBak ya nerelerden çıkıyorlar hayır yani ne istiyorlar Darylimden Zaten ahtım var Daryliye bir şey olursa diziyi izlemeyi bırakcam
Carol iyice sinirime dokunuyor zaten bakalım hayırlısı
O silahları da şey diye düşünüyorum hani Negan ve topluluğunu öldürme karşılığında silah verip yemek alacaklardı ya oraya götürcekler sanıyorum ki
Bana uyar ben yapabilirimha evet mantıklı oraya götüreceklerdirDaryl'ımıza bişi olursa hepimiz daryl'iz yazar gezeriz pankartlara hahah
yani düşünsene Daryl ve Carolbabaannesi yaşında kadın, sen kimsin de bizim güzel kaküllü Daryl'ımıza yan bakarsın rezil kadın neyse bizimki motoruna ve yayına kavuştu rahat rahat uyuyabiliriz
Bana uyar ben yapabilirim
Hiç sorma hiç ödüm patladı ikisinin arasında bir şey olacak diye onu da geçtim carol gitti başkasını öptü iyice kinlendimSaçlarla daha da tatlı olmuş ama demi
Bana Carol ölecek gibi geliyor zatençok yakışmış çok, hem düz hem ince telliadamın anatomisini çıkarttık baka baka
inşallah zombiler yer Carol'ı
Carol yine durup durup bir yerden çıkmasın illa biri ölecekse bence o ölebilirSpoiler içeren yorum
Ben sevdim bu bölümü.
Carol yine olmadık bi zamanda kurtarıcı rolünde çıkar piyasaya .Adamında duygularıyla oynadı , bi gecelik ilişki sonra komodin üstüne bi mektup biraz para gibi oldu
Morganla el ele verip giderler diyordum ama ablam yalnızlığı seçti.
Silahlar takasa gidiyor bence de.
Eguen mi yazılır ne halttır ona da sinir oluyorum . Ama hakkını yiyemem iyi ısırdı adamı
Jesus ilerleyen bölümlerde rick in sağ kolu olacak deniliyor , o zaman ya darlyya gleen ölebilir
Spoiler içeren yorum
Ben sevdim bu bölümü.
Carol yine olmadık bi zamanda kurtarıcı rolünde çıkar piyasaya .Adamında duygularıyla oynadı , bi gecelik ilişki sonra komodin üstüne bi mektup biraz para gibi oldu
Morganla el ele verip giderler diyordum ama ablam yalnızlığı seçti.
Silahlar takasa gidiyor bence de.
Eguen mi yazılır ne halttır ona da sinir oluyorum . Ama hakkını yiyemem iyi ısırdı adamı
Jesus ilerleyen bölümlerde rick in sağ kolu olacak deniliyor , o zaman ya darlyya gleen ölebilir
spoiler..... ausum glen ölecek diye bişeyler çalındı kulağıma aman sus kimsecikler duymasın
meggie babasız dünyaya getirecek sanırsam dramın dibine vuracaklar..
bu arada carol'a babaannesi yaşında diyenler var, daryl 'ı öyle genç oğlan sanmayın canım, 50 ye yakınmış onun yaşı.. saç uzun olunca delikanlı gibi duruyor da, rick den daha yaşlı yani.. carola ayrıyeten gıcığım o ayrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?