The Walking Dead

Ben ağladım epey Sadece darylyi öldürüp ağlatmasınlar bana yeter isterlerse maggieyi içten yesin bebek ağlamam

hatta bence yesin, hiç sevmiyorum şu kızı.. otun-çiçeğin içinde, her durumda milletin başını belaya sokabiliyor inşallah ölür

kızlar sezon finalini izleyenler yorumları alalım please
tahminleri bi görelim..
Negan denen zebaniyi gördük sonunda, aslında beklediğimden daha düzgün biri çıktı, çizg romanda negan feci bir görüntüye sahipti.. açıkçası çok vahşi görünüşlü birini umuyordum... vali bile daha sert görünüyordu yahu, adam bir negan bulsalarmış keşke...
sizce kim öldü ?
benim tahminim gleen...

valla ahretim eğer biri kesin ölecekse abraham ölsün, sinir oldum ben o adama, gül gibi rositayı bıraktı sebepsiz yere sasha için yani birde hıhh
sezon arasına girdimi benim moral sıfır sıfır sıfır ekime kadar allah kerim.. ftwd nezaman başlıcak acaba, en azından oyalanırdık... gerçi o beni pek sarmadı ama dizisizlikten mecburen izliyoruz...
yeni dizi arayışım devam ediyor ahretim ama inan kayda değer bir dizi yok piyasada... twd gibi prison gibi değerli sayılacak dizi imkansız şuan ama az biraz izlenecek dizide yok gibi yahu.. bilen varsa da yazsa tavsiye etse çok memnun olurdukk.. yoksa ben bu gidişle hint diziilerindeki aşk sahnelerinde harcanacağım

Spoiler spoiler spoiler

Off kök hücrelerime kadar gerildim

Kim gitti . Sıraylada saymadı şerefsiz negan . Bi daha izledim sahneyi bulur muyum diye .

Pfff Ekime kadar ....

Gleen diğer taraftaydı , o değil bence G gazeldustubaglara .

Feci gerildim son sahnede .

Eguen miydi o işte bence .
Negan işine yaramayacak birini öldürdü bence .
Bi ihtimal de , adını unuttuğum diğer gruptan kalan adam .

SPOİLER HEMDE FENA SPOİLER ARKADAŞLAR.. ONA GÖRE OKUYUN YANİ
kızlar fena bişey öğrendim ki baya gelecekteki bölümleri içeriyor, istemeyen okumasın rica edicem

şimdiii, robert kirkman amcamız bir açıklama yapmış, aşırı baskılara dayanamayıp, dizinin finali çizgi romandaki gibi Rick'in komadayken gördüğü rüya olarak bitmeyecekmiş.. yani yaşananlar rüya eğil gerçekmiş... bunun sözünü vermiş ve bizleri hayal kırıklığına uğratmayacakmış... hay allah razı olsun
devamında da bazı tüyolar vermiş... negan denen adam çok feci bişeymiş, ve neganın grubunun amacı bulduğu insanlara önce işkence etmek, ardından onları erzak bulma konusunda çalıştırmakmış... grubun bu kadar kalabalık olmasının sebebi de kimsenin isyan edemiyor ve kaçamıyor olmasından ötürüymüş.. kaçamayışlarının sebebi de negan bulduğu insanlara yaptıkları her hatada işkence ediyor olmasıymış.. elindeki işkence aletini bu yüzden yapmış... bu arada sürekli çaldıkları ıslığın da bir manası varmış..
gelelim devamına... yani kimin öldüğüne... ben öncelikle glen ölmüştür demiştim... ama çekim hatası olarak düşünmezsek yapılan yorumlarda kameranın kadrajına göre glen en sağda kalıyormuş.. carl ölmüştür diyenler var, fakat carl da değilmiş, çünkü negan tam vuracakken müdahale eden olursa çocuğun diğer gözünü çıkarın demişti... keza carl da değilmiş.. sadece bir karelik bir görüntü paylaşılmış.. ve hemen kaldırılmış...resmi ben görmedim ama görenlerin yalancısıyım... yerde yüzü koyun şekilde ölü yatan kişi uzun boylu, siyah pantolonlu ve kahverengi ayakkabılıymış.. geri sardırıp sahneyi incelemişler, ve bu kişinin Aeron olduğu tahmin ediliyor......

bir başka tahmin daha var...çizgi romanda Ezekieler diye bir gruptan söz ediliyordu.. ve ben uzun zamandır ezekileri bekliyordum ama bir türlü dizide işlememişlerdi... sonunda onları da görmüşüz ama farkedemedik... okuduğum forumlarda farkına vardım, ezekiler grubundan iki kişiyi görmüşüz, carol'a yardıma gelen at binen iki kişiymiş onlar... ezekiler negan grubunun aksine çok iyi bir grupmuş... onlarda kalabalıkmış.. ve olacakları tahmin edersiniz ki, rick'in grubuyla birleşip negan grubunu yok edeceklermiş.. bu habere çok sevindim....

açıkçası eski oyunculardan birinin ölmediğine sevindim kendimce... mesela bir glen yada daryl falan ölse üzülürdük.. bilakis rick de başrolde onu zaten öldürmezler... farkına vardıysanız ölenler hep gruba sonradan dahil olanlar... genelde senarist sonraki oyuncuları öldürüp çıkarıyor... bizim takım hep yıkılmadı ayakta
uzun lafın kısası, bu okuduklarım söylentilerden ve tahminlerden ibaret arkadaşlar... sizinle de paylaşmak istedim... yeni sezonda göreceğiz nasipse kimin öldüğünü ama en azından biraz merakımız gitmiştir

Ben okudum yazını G gazeldustubaglara
Hemen hemen tahmin ettiğim herşeyi yazmışsın :) O atlı grubun iyi olduğu ve yardımlaşacakları çok belli bana göre yoksa son dakika onları dahil etmezlerdi diye düşünüyorum
Ölene gelince ya Aeron yada Eugune demiştim.. Abraham ölmesin onun lafları hoşuma gidiyor en gergin ortamda ona gülüyorum ben Gleen de olabilir gibi ama bence onu şuan öldürmezler karısı hamile daha dram yaratabilirler bu üçlüyle boşa harcamazlar gibi geliyor
Aslında Carol ölebilir ben çok sinir oldum ona sorun çıkarıp duruyor ölse de kurtulsak
Darylyi görünce bile seviniyorum nasıl bakıyor tatlı tatlı onu öldüremezler

ahretim bir yorum yazdım oku istersen, ama spoiler haberin olsun :)

Okudum ahretim .

O iyi gruptan bu son bölümde bahsettiler zaten " kurtarıcılar" diye .
Birden peydah oldular . Neyse birleşip voltranı oluşturacakları belli zaten .

Gleen değil demiştim kamera açısından zaten , eee ya eguen ya adı aeron demiştim .
Herkes aynı şeyi düşünüyor yani

Jesus yok mu jesus Ben ondan çok atraksiyon bekliyordum .

Bana olen Abrahammis gibi geliyor. Sashayla cocuk yapmaya karar vermesi falan bana onu dusundurttu. Bi de cok saglam karsiladi ilk darbeyi dedi. Bu da Abraham diye dusundurtuyor. Zaten Negan sayarken yuzune Aeron ile Abraham dik dik bakmışti.

G gazeldustubaglara zaten Rickin rüyası olursa var ya atom bombasi atarim oralara. O neymis oyle ruya falan

Son olarak Daryl'a uzanan elleri kiracagiz

hatta bence yesin, hiç sevmiyorum şu kızı.. otun-çiçeğin içinde, her durumda milletin başını belaya sokabiliyor inşallah ölür
Ay yesin onu umrumda degil de bebelere karsi hasassim. Mesela judithe de cok hassasim Anasi yok zaten bak yine huzunlendim

Daryl'cigim aranizdan birini öldürdü siz bir sey yapmadiniz mi demisti. Su son dakikalardaki halleri sinirimi cok bozdu ya. Bizimkileri böyle görmeye dayanamam Hele Rickin o perisan hali cok üzüldüm

carol ölmez gibi geliyor bana 9 canlı karı

ahretim kurtarıcılar diye savior'lara dyorlar yani neganın grubuna.. yani yanlış mı anladım ki ben... arkadan gelen atlı grubun adı ezekieler miş...

cidden rüya olursa çok pis dalarım bu yapımcıya

İçim rahatladı ya, cidden sağol Yine de yeni sezona kadar çatlayacak gibi hissediyorum

çok gerildim izlerken ezekilerin iyi olduğu belli carol ile morgana yardım ettiler
çok heycanlı bitti ya
negan adlı oyuncu oldukça başarılı tez zamanda gebersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…