- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ay deme yaaa. Ben de 10 ekim diye bekliyordum. Piiii daha cok varmışBen de 23 ekim diye biliyorum
İnstagramdan takip ediyorum son üç hafta diyorduAy deme yaaa. Ben de 10 ekim diye bekliyordum. Piiii daha cok varmış
Evet :) NihayetYarin buyuk gun mu?
aynen benimde sinirlerim bozulduBen izledim.. Sinirlerim bozuldu resmen.
Ama Neganı sevdim ben, en azından itici değil :)aynen benimde sinirlerim bozuldu
Netten mi izledin? Ben bakindim bulamadim. Daha simdi tvden izledim. Resmen sinirlerim bozuldu. Neganin kafasini baltayla kesmek istiyorumAma Neganı sevdim ben, en azından itici değil :)
Evet ben netten izledim.. Bilmiyorum Neganı sevdim sanırım ben vali gibi boş değil bence oNetten mi izledin? Ben bakindim bulamadim. Daha simdi tvden izledim. Resmen sinirlerim bozuldu. Neganin kafasini baltayla kesmek istiyorum
dün izledim, spoiler vermiyim ama çok fenaydı çok
o güzelim aile babası caninin önde gideni olmuş ya, o kadar ruh hastası karakter var ama şu an Negan açık ara 1.Hiç iki kişinin ölmesini beklemiyordum ilk 10 20 dk başıma ağrılar girdiama neganı yani oynayanı severim winchesterların babası
Negani iskence ede ede oldursunler yaaa. Jeffrey abimizi cok severim cok karizma ve yakışıklı ama Negan i-ih. Adam psikolojimi bozdu ya. Gece kalktigimda aklıma o malum sahne geldiEvet ben netten izledim.. Bilmiyorum Neganı sevdim sanırım ben vali gibi boş değil bence o
akşamı beklemeden öğlen mi izlesemdün izledim, spoiler vermiyim ama çok fenaydı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?