The Walking Dead

Diziyi ara vererek ve spoiler okuyarak izledim. Yüreğim dayanmadı bu gerilime

Negan çizgi romanda da sevilen bir karakter aslında.

İlginç bir karakter fazlasıyla. Bir iyi bir kötü bir sevecen bir pislik :))

Yabancıdizi izle den izledim ben.

spoi vermemek için yorum yazmıcam ama süperdi sonunda resmen ağladım
artık internette vermiycekmiş nerden izlicez ki

nerden izlicez ya game of thornes gibi oldu buda

Negani iskence ede ede oldursunler yaaa. Jeffrey abimizi cok severim cok karizma ve yakışıklı ama Negan i-ih. Adam psikolojimi bozdu ya. Gece kalktigimda aklıma o malum sahne geldi
Zaten büyük ihtimalle öyle olacak :) Ya Rick ya da Daryl öldürebilir.. Ben sevdim aslında karakterini de hoşuma gitti rahatsız etmedi beni, Daryl'ı öldürmediği sürece herkesi öldürebilir

Şimdi haftaya diğer gösterilmeyen oyuncaları gösterirler koca bölüm, sinir olurum artık bol bol

Bol görselli spoiler yediğimden midir bilmem bölüm sonrası "hmm pikiii... " diyebiliyorum.

Haftaya rickler var yine sanirim. Fragmanda negan geliyo zopasiyla kapiya tıklayıp beni iceri alin diyodu.
Fragmana bakmadım moralim bozulmasın diye Bakayım zaman :) Eskisi gibi heyecanlı bölümler olsa artık iyi olur bir oyuncuyu görmek için 4 bölüm beklemek sinirimi bozuyor

Teliften dolayı net ortamında pek barindirilamiyor bölüm kaldırılıyor hemen. Diziking var kaldırıldıktan sonra tekrar tekrar ekleyeceklerini söylemişlerdi. Yakalayabilirsen iyi...:))
şimdi denedim oldu.
iş yerindeyim ama akşam olur inşallah.
ara ara baktım o bölüm mü diye
abrahamın kafasına vurduğu yerdi. demek ki abraham öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…