açılmadı bayağa bir zaman en son açıldı şimdi izliyorum çok teşekkür ederimYok şimdi yine baktım var hala .
Tekrar denedim ama yine aynı maalesef..Hiç donmadan izledim orada bugün .
Bundan önce ki iki bölümü izlemek katliam sebebi idi ama . Dona dona .
Bu sefer şanslıydım .
Bölüm güzel .
Bence bir daha dene .
http://www.dizi720p.com/the-walking-dead-7-sezon-3-bolum.html
hiç donmadan izledim ben .
bende de biraz donma yapıyor yaTekrar denedim ama yine aynı maalesef..
Bir kelimeyi 1 dakika da söyleyebiliyorlar şuan resmen. Ağlamak istiyorum
Tekrar denedim ama yine aynı maalesef..
bende de biraz donma yapıyor ya
tv de izleme şansımız var mı ki az önce biri akşam t v de izlicem yazmıştı
sinirden gülüyorum artıkoff bilirim o duyguyu ... bende bu kez donmamıştı bende o yüzden paylaştım .
FX kanalında , o da sanırım d smartta .
sinirden gülüyorum artık
Benim de ilk ikisinde donma olmamıştı, şimdi sınanma sırası ben de sanırımoff bilirim o duyguyu ... bende bu kez donmamıştı bende o yüzden paylaştım .
FX kanalında , o da sanırım d smartta .
bende de donuyor 5 dakika bekliyorum sonra izlemeye başlıyorum tekrar donunca bekliyorum felan öyle gidiyorBenim de ilk ikisinde donma olmamıştı, şimdi sınanma sırası ben de sanırım
Sevmiyor . Bir de cocuklae uyumamis olursa onunla birlikte diger odaya postaliyorum. Rahati bozuluyor beyfendininNeden karanfil ? Sevmiyor mu
Yukarıda yazdım arkadaşlar .
Benim dolmuyor da yalnız işin ilginç tarafıbende de donuyor 5 dakika bekliyorum sonra izlemeye başlıyorum tekrar donunca bekliyorum felan öyle gidiyor
Asiri yavas simdi bende baktim. İnterneti yavaslattilar ondan mi acaba? 1 dakikadir seni oldurmeliydim diyoTekrar denedim ama yine aynı maalesef..
aynen dolmuyor hiç öyle duruyorBenim dolmuyor da yalnız işin ilginç tarafıBir saattir açık bak site neredeyse hala aynı
Ben daha 3. dakikadan öteye geçemedimAsiri yavas simdi bende baktim. İnterneti yavaslattilar ondan mi acaba? 1 dakikadir seni oldurmeliydim diyo
Ama resmen hevesimizi kursağımızda bıraktılar.. Bu kadar sevmesem, Daryl olmasa izlemeyip protesto edicem ama onu da yapamıyorum işteaynen dolmuyor hiç öyle duruyorbende bekletip bekletip izliyorum napim daha
varmı öyle imkanBen aksam periscopetan canli yayin yapayim size
Çıkmadık candan ümit kesilmezofff ya donuyor sürekli hala izlemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?