- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Ben Carol'ı seviyordum da, bu son zamanlarda çok itici geliyor bana sürekli beni yalnız bırakın gideyim tavrı sinirimi bozduBenim favorim Carol açıkçası,ama son bölümlerde çok saçma davranıyor.Bir an önce düzelsin istiyorum.
Daryl'ı baya izleyeceğiz bence bu sezon,Negan'ın tarafına geçmiş gibi yapacak sanırım başka kurtuluşu yok çünkü.Dwight yardımcı olacak gibi geliyor bana.
Dwight demişken yine sinirlendim ya,bu adama uyuz olan tek ben değilim herhalde ?
Ben Carol'ı seviyordum da, bu son zamanlarda çok itici geliyor bana sürekli beni yalnız bırakın gideyim tavrı sinirimi bozdu
Bence Dwight ilk fırsatta Negan'a cephe alacak ve nedense ölecek gibi geliyor.. Tek değilsin ben de varım ama yaşadıkları da kolay şeyler değil
Morgan çok sinir zaten. Adamlar gelmiş yaşadığı yeri basmış herkesi patır patır öldürüyor, bu hala sopasıyla insan kurtarmanın peşinde. Bu kadar beyinsizlik olmazOrası öyle Negan cidden çok korkutucu,etrafındakilerin hepsi ondan korktuğu için yanında.
Ayrıca Morgan'dan da nefret ediyorum,Carol'un psikolojisini o bozdu
Morgan çok sinir zaten. Adamlar gelmiş yaşadığı yeri basmış herkesi patır patır öldürüyor, bu hala sopasıyla insan kurtarmanın peşinde. Bu kadar beyinsizlik olmaz
Ben bu dizi de fragmanlara inanmıyorumAdamlar herkesi paramparça ettiler bu hala ''gidin,değişebilirsiniz'' diyor Allah'ım
Neyse fragmanı gördüm az önce yeni bölüm güzele benziyor Rick ve ekibini göreceğiz sonunda.
Ben bu dizi de fragmanlara inanmıyorumİlk bölümden sonra da Rickleri gösterdiler, Carol izledik
Ona hiç dikkat etmedim ben. Zaten çok fragman izleme taraftarı da değilim..O fragmanın başında sanırım ''bu sezon'' falan demiş ingilizce.Yani o genel olarak bütün sezonun fragmanı gibiymiş,öyle okumuştum ama emin değilim.
Bence bu Negan'ı bilerek böyle sempatik yaptılarNegan gibi bir karakteri neden bu kadar yakışıklı karizmatik tatli sempatik vs..... bir adam oynuyor Allahim nedeeeennnnnn?
Adamdan tam nefret edicem bi gülüyor aman ne kadan da datli gülüyor aman yerler onu moduna giriyorum.
Bolumu begendim ben. Rickin o caresizligi ezikligi Darylin yok gibi olusu cok canımı sıkıyor o ayrı.
Gelecek bolumde de Maggie yi gösterir herhalde
Adam daş daşşş. Allahtan kocamla izlemiyorum. Hayranlığım gözlerimden fiskiriyor resmenBence bu Negan'ı bilerek böyle sempatik yaptılar
Bende de bir sırıtma oluyor görünceAdam daş daşşş. Allahtan kocamla izlemiyorum. Hayranlığım gözlerimden fiskiriyor resmen
Adam daş daşşş. Allahtan kocamla izlemiyorum. Hayranlığım gözlerimden fiskiriyor resmen
ahretim ben bulamıyorum bölümleri yaa,telif zımbırtısı yüzünden hiç bir sitede yok , siz nerden izliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?