The Walking Dead

Ben Carol'ı seviyordum da, bu son zamanlarda çok itici geliyor bana sürekli beni yalnız bırakın gideyim tavrı sinirimi bozdu
Bence Dwight ilk fırsatta Negan'a cephe alacak ve nedense ölecek gibi geliyor.. Tek değilsin ben de varım ama yaşadıkları da kolay şeyler değil

Orası öyle Negan cidden çok korkutucu,etrafındakilerin hepsi ondan korktuğu için yanında.

Ayrıca Morgan'dan da nefret ediyorum,Carol'un psikolojisini o bozdu

Orası öyle Negan cidden çok korkutucu,etrafındakilerin hepsi ondan korktuğu için yanında.

Ayrıca Morgan'dan da nefret ediyorum,Carol'un psikolojisini o bozdu
Morgan çok sinir zaten. Adamlar gelmiş yaşadığı yeri basmış herkesi patır patır öldürüyor, bu hala sopasıyla insan kurtarmanın peşinde. Bu kadar beyinsizlik olmaz

Morgan çok sinir zaten. Adamlar gelmiş yaşadığı yeri basmış herkesi patır patır öldürüyor, bu hala sopasıyla insan kurtarmanın peşinde. Bu kadar beyinsizlik olmaz

Adamlar herkesi paramparça ettiler bu hala ''gidin,değişebilirsiniz'' diyor Allah'ım

Neyse fragmanı gördüm az önce yeni bölüm güzele benziyor Rick ve ekibini göreceğiz sonunda.

Adamlar herkesi paramparça ettiler bu hala ''gidin,değişebilirsiniz'' diyor Allah'ım

Neyse fragmanı gördüm az önce yeni bölüm güzele benziyor Rick ve ekibini göreceğiz sonunda.
Ben bu dizi de fragmanlara inanmıyorum İlk bölümden sonra da Rickleri gösterdiler, Carol izledik

Ben bu dizi de fragmanlara inanmıyorum İlk bölümden sonra da Rickleri gösterdiler, Carol izledik

O fragmanın başında sanırım ''bu sezon'' falan demiş ingilizce.Yani o genel olarak bütün sezonun fragmanı gibiymiş,öyle okumuştum ama emin değilim.

O fragmanın başında sanırım ''bu sezon'' falan demiş ingilizce.Yani o genel olarak bütün sezonun fragmanı gibiymiş,öyle okumuştum ama emin değilim.
Ona hiç dikkat etmedim ben. Zaten çok fragman izleme taraftarı da değilim..
Yalnız beni bir bölüm biri bir bölüm başka olayı çok sıkıyor işte.. Bir an önce toplansalar da herkesi aynı anda izlesek

fx satın alınca twd, american horror story, prison break gibi dizileri nette yayınlamak suç konumuna geldi. Adamlar bildiri yayınlamışlar. Ben indirip izliyorum o yüzden sorun olmuyor çok. Yabancı torrent sitelerinde bölümler var altyazı ayarlıyorum o kadar.

Bölüme gelecek olursam çok durağandı. Negan ı yüceltmek için bi kaç bölüm daha böyle gider sanırım

Şimdi bitti. Bu bölümü daha çok beğendim. En azından bir şeyler oluyor..

Yalnız moralimi bozan şeyler var
Şu çakma Daryl sinirimi bozuyor benim..
Rick'in de Negan gittikten sonra Spencer'a aslan kesilmesi sinirimi bozdu.
Carl zaten hep sinirdi, hala öyle.. Ölmedi bir türlü o da.
Sasha ve Maggie nerelerde merak ettim..
Bir de Daryl'ı bu kadar pasifleştirmesinler izleyesim gelmiyor..

Negan gibi bir karakteri neden bu kadar yakışıklı karizmatik tatli sempatik vs..... bir adam oynuyor Allahim nedeeeennnnnn?

Adamdan tam nefret edicem bi gülüyor aman ne kadan da datli gülüyor aman yerler onu moduna giriyorum.

Bolumu begendim ben. Rickin o caresizligi ezikligi Darylin yok gibi olusu cok canımı sıkıyor o ayrı.

Gelecek bolumde de Maggie yi gösterir herhalde

Bence bu Negan'ı bilerek böyle sempatik yaptılar

Shane'den bahsedilen kısımda çok üzüldüm ben nedense.Dizinin eski bölümlerini hatırladım.Shane-Rick çekişmesi dizinin en iyi olduğu kısımlardı bence.Shane öldükten sonra keyfi kalmadı.
Arada açıp izliyorum ilk sezonu falan.Rick,Shane'i ( söylemese de )çok katı-kuralcı buluyor ama dizinin ilerleyen sezonlarında Shane'den bile kötü oluyor.Karakterlerin gelişimini anlamak için arada dönüp eskilere bakmak iyi oluyor.Öyle Shane'den bahsedince kötü oldum,dizinin daha ilk sezonunda çoğu şeyini mantıklı bir şekilde yorumlayan bir karakterdi her ne kadar sinir olsam da kalmalıydı bence

ahretim ben bulamıyorum bölümleri yaa, telif zımbırtısı yüzünden hiç bir sitede yok , siz nerden izliyorsunuz

Canım ...koyup kaldırıyorlar ..sürekli takipte olmak gerek .

Dün bende bulamadım . Buraya baktım sonra yercekimli karanfil in linkinde buldum .

Son 2 dk yoktu orada sadece.

Bir tek benim mi @negan (etiketleyeyim belki lucillesi ile gelir ) ı boğasım geliyor ??

Son düzenleme:
Bölümde en ince mesaj ...negan giderken rickyin duvarda okuduğu yazıydı bence ... yağmacılardan intikam alın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…