Zalım Aus. Az daha Daryl ortalara cikmazsa Negana uzanan elleri kirariz moduna dogru ilerliyorum
Jesus var evet. O da ayri yağusukluYeni fragmanı izledim şimdi, o uzun saçlı sevdiğim adam var.. Varlığını bile unutmuşum adamınAdı neydi falan bilmiyorum
Heh evet o işteJesus var evet. O da ayri yağusuklu
Benim izlediğim site de hala var. Bulamadıysanız özelden link verebilirim:)Türkiye'de bütün sitelerden kalkmış halde.
Yurt dışı sitelerinden İngilizce izliyorum, ama eşim maalesef bu şekilde izleyemez.
Ay nasıl memnun olurum eşim adınaBenim izlediğim site de hala var. Bulamadıysanız özelden link verebilirim:)
Şuana kadar çıkan bütün bölümler var, tekrar kontrol ettim :) İyi seyirlerAy nasıl memnun olurum eşim adına
görsellerden baktım kim olduğuna. okadar unutmuşum onuJesus var evet. O da ayri yağusuklu
ben hep karışık izliyorum. hangi site denk gelirse. bana da gönderir misinŞuana kadar çıkan bütün bölümler var, tekrar kontrol ettim :) İyi seyirler
Canım ...koyup kaldırıyorlar ..sürekli takipte olmak gerek .
Dün bende bulamadım . Buraya baktım sonrayercekimli karanfil in linkinde buldum .
Son 2 dk yoktu orada sadece.
4. bölümüdenk getirip izledim ama 3. bölümü bulamadım ahretim.. meggi ne durumda öldümü kaldımı orayı bilmiyorum, mezar falan gösterdiler 4. bölümde megginin dediler ben şok
4. bölümüdenk getirip izledim ama 3. bölümü bulamadım ahretim.. meggi ne durumda öldümü kaldımı orayı bilmiyorum, mezar falan gösterdiler 4. bölümde megginin dediler ben şok
Maalesef o site de kaldırmışgörsellerden baktım kim olduğuna. okadar unutmuşum onu
ben hep karışık izliyorum. hangi site denk gelirse. bana da gönderir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?