• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Walking Dead

Güzel bitti harbiden :KK51:

Hadi bakalım haftaya bol negan vardır kesin .

Evet, büyük ihtimalle öyle olacak :)
Maggie ilk defa sinirimi bozmadı benim bu bölüm de :KK70:

Ben seviyorum onu ... Hershell amca favorimdi benim ... ölümüne çok ağladım izlerken . Kızı da ondan miras bana :KK70:

Ben seviyorum onu ... Hershell amca favorimdi benim ... ölümüne çok ağladım izlerken . Kızı da ondan miras bana :KK70:
Aa bak Hershell denince akan sular durur :KK51::KK51:
Ben de bu zamana kadar en çok onun ölümüne ağladım.. Cidden çok üzüldüm, seviyordum onu tonton ihtiyar :KK68:
Ama kızını daha ilk zamanlardan beri pek sevmiyorum nedense :KK48:

güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi

aynen çabucak bitti sezon sonu yaklaşıyor :mad:

Bu sezon cok sıkıldım ben. Besinci bolum oldu hala bir seyler olacak senarist mi degisti ne oldu.

Bu sezon cok sıkıldım ben. Besinci bolum oldu hala bir seyler olacak senarist mi degisti ne oldu.

Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..:KK53:

Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..:KK53:
Aynen aynen, tamam zombi konulu insan psikolojisini anlatmaya calisan bir dizi ama bu besinci bolumde biraz gorduk sadece zombileri. Tahminimce 8 9 bolumde istedigimiz kivama gelicek, gelsinde zaten ya seviyorum bu diziyi.

aha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaar :KK70: her ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya :KK70:

Ama bölüm güzeldi en azından :KK70:

Güzel bitti harbiden :KK51:

Hadi bakalım haftaya bol negan vardır kesin .

güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi

Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdi :KK51: ama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick :KK11:

Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdi :KK51: ama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick :KK11:
Toplulukları tek tek gösteriyorlar işte. Meseleye girsinler artık

Sezon arasına kadar savaş olmaz ... amaaaan zaten şurda 3 bölüm sonra taaa Şubat Marta kadar ara :KK12::KK12::KK12:

Ayy sana banlıyken bir negan kolajı hazırladıydım bibi ... üzerinide baloncuklardan negan bibi aşkı :KK70::KK70:yazıları çıkardıydım ama kaydetmemişim :rolleyes:

Son düzenleme:
Toplulukları tek tek gösteriyorlar işte. Meseleye girsinler artık
Yani bence de :27:

Sezon arasına kadar savaş olmaz ... amaaaan zaten şurda 3 bölüm sonra taaa Şubat Marta kadar ara :KK12::KK12::KK12:

Ayy sana bamlıyken bir negan kolajı hazırladıydım bibi ... üzerinide baloncuklardan negan bibi aşkı :KK70::KK70:yazıları çıkardıydım ama kaydetmemişim :rolleyes:

:70: Dişleriyle yapsan daha iyi olurdu :70:

Neden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhöm :D :D
Sezon arasına kadar bir şey beklemiyorum ben tam sezon finalindeki bölümde belki azıcık aksiyon olıur o da merak edelim diye :KK12:

Neden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhöm :KK70: :KK70:
Sezon arasına kadar bir şey beklemiyorum ben tam sezon finalindeki bölümde belki azıcık aksiyon olıur o da merak edelim diye :KK12:
Arkidişleri etiketledim diye :70: şu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda :27:
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye :deli:

Arkidişleri etiketledim diye :KK70: şu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda :KK53:
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye :deli:
Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicem :D
Valiyle olan savaştan daha etkili bir şey bekliyorum ben aslında, valiyi sevmemiştim belki de ondandır bilmiyorum ama o bölümler sıkılmıştım ben :(
Gerçekten öyle, iki zombi görcez diye ne hale geldik.. Dizi boyunca zombi görecek miyim diye bekliyorum. Artık çok hafife alıyorlar zombileri ama ya kimse sallamıyor çözdük işi diyip :D

Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicem :KK70:
Valiyle olan savaştan daha etkili bir şey bekliyorum ben aslında, valiyi sevmemiştim belki de ondandır bilmiyorum ama o bölümler sıkılmıştım ben :KK43:
Gerçekten öyle, iki zombi görcez diye ne hale geldik.. Dizi boyunca zombi görecek miyim diye bekliyorum. Artık çok hafife alıyorlar zombileri ama ya kimse sallamıyor çözdük işi diyip :KK70:

Tavsiyelerim cuk oturur :27: aa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım o_O ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin :sinirli: aha bu ifade de neganın ifadesi :70:

Tavsiyelerim cuk oturur :KK53: aa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım o_O ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin :sinirli: aha bu ifade de neganın ifadesi :KK70:
Evet fark ettim :D
Bilmiyorum ki valiyi hiç sevemedim ben çok sinirdi, ama meraktan izledim tabi yine de :KK53:
Negan bambaşka bir şey :KK68::KK68: Şimdi o ifadeyi ne zaman görsem gülerim kesin ben :D :D

Bol bol tara izledik yahu ... ama niçinse sevdim bu bölümü .

Back
X