The Walking Dead

Ben seviyorum onu ... Hershell amca favorimdi benim ... ölümüne çok ağladım izlerken . Kızı da ondan miras bana :KK70:
Aa bak Hershell denince akan sular durur :KK51::KK51:
Ben de bu zamana kadar en çok onun ölümüne ağladım.. Cidden çok üzüldüm, seviyordum onu tonton ihtiyar :KK68:
Ama kızını daha ilk zamanlardan beri pek sevmiyorum nedense :KK48:

güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi

aynen çabucak bitti sezon sonu yaklaşıyor :mad:

Bu sezon cok sıkıldım ben. Besinci bolum oldu hala bir seyler olacak senarist mi degisti ne oldu.

Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..:KK53:

Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..:KK53:
Aynen aynen, tamam zombi konulu insan psikolojisini anlatmaya calisan bir dizi ama bu besinci bolumde biraz gorduk sadece zombileri. Tahminimce 8 9 bolumde istedigimiz kivama gelicek, gelsinde zaten ya seviyorum bu diziyi.

aha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaar :KK70: her ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya :KK70:

Ama bölüm güzeldi en azından :KK70:

Güzel bitti harbiden :KK51:

Hadi bakalım haftaya bol negan vardır kesin .

güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi

Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdi :KK51: ama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick :KK11:

Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdi :KK51: ama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick :KK11:

Sezon arasına kadar savaş olmaz ... amaaaan zaten şurda 3 bölüm sonra taaa Şubat Marta kadar ara :KK12::KK12::KK12:

Ayy sana banlıyken bir negan kolajı hazırladıydım bibi ... üzerinide baloncuklardan negan bibi aşkı :KK70::KK70:yazıları çıkardıydım ama kaydetmemişim :rolleyes:

Son düzenleme:
Toplulukları tek tek gösteriyorlar işte. Meseleye girsinler artık
Yani bence de :27:

Sezon arasına kadar savaş olmaz ... amaaaan zaten şurda 3 bölüm sonra taaa Şubat Marta kadar ara :KK12::KK12::KK12:

Ayy sana bamlıyken bir negan kolajı hazırladıydım bibi ... üzerinide baloncuklardan negan bibi aşkı :KK70::KK70:yazıları çıkardıydım ama kaydetmemişim :rolleyes:

:70: Dişleriyle yapsan daha iyi olurdu :70:

Neden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhöm :D :D
Sezon arasına kadar bir şey beklemiyorum ben tam sezon finalindeki bölümde belki azıcık aksiyon olıur o da merak edelim diye :KK12:

Neden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhöm :KK70: :KK70:
Sezon arasına kadar bir şey beklemiyorum ben tam sezon finalindeki bölümde belki azıcık aksiyon olıur o da merak edelim diye :KK12:
Arkidişleri etiketledim diye :70: şu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda :27:
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye :deli:

Arkidişleri etiketledim diye :KK70: şu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda :KK53:
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye :deli:
Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicem :D
Valiyle olan savaştan daha etkili bir şey bekliyorum ben aslında, valiyi sevmemiştim belki de ondandır bilmiyorum ama o bölümler sıkılmıştım ben :(
Gerçekten öyle, iki zombi görcez diye ne hale geldik.. Dizi boyunca zombi görecek miyim diye bekliyorum. Artık çok hafife alıyorlar zombileri ama ya kimse sallamıyor çözdük işi diyip :D

Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicem :KK70:
Valiyle olan savaştan daha etkili bir şey bekliyorum ben aslında, valiyi sevmemiştim belki de ondandır bilmiyorum ama o bölümler sıkılmıştım ben :KK43:
Gerçekten öyle, iki zombi görcez diye ne hale geldik.. Dizi boyunca zombi görecek miyim diye bekliyorum. Artık çok hafife alıyorlar zombileri ama ya kimse sallamıyor çözdük işi diyip :KK70:

Tavsiyelerim cuk oturur :27: aa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım o_O ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin :sinirli: aha bu ifade de neganın ifadesi :70:

Tavsiyelerim cuk oturur :KK53: aa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım o_O ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin :sinirli: aha bu ifade de neganın ifadesi :KK70:
Evet fark ettim :D
Bilmiyorum ki valiyi hiç sevemedim ben çok sinirdi, ama meraktan izledim tabi yine de :KK53:
Negan bambaşka bir şey :KK68::KK68: Şimdi o ifadeyi ne zaman görsem gülerim kesin ben :D :D

Bol bol tara izledik yahu ... ama niçinse sevdim bu bölümü .

Back
X