- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Ama bölüm güzeldi en azındanTamam yayılmadan yarım oturuyorum o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bölüm güzeldi en azındanTamam yayılmadan yarım oturuyorum o zaman![]()
Evet, büyük ihtimalle öyle olacak :)Güzel bitti harbiden
Hadi bakalım haftaya bol negan vardır kesin .
Evet, büyük ihtimalle öyle olacak :)
Maggie ilk defa sinirimi bozmadı benim bu bölüm de![]()
Aa bak Hershell denince akan sular dururBen seviyorum onu ... Hershell amca favorimdi benim ... ölümüne çok ağladım izlerken . Kızı da ondan miras bana![]()
Bu sezon cok sıkıldım ben. Besinci bolum oldu hala bir seyler olacak senarist mi degisti ne oldu.
Aynen aynen, tamam zombi konulu insan psikolojisini anlatmaya calisan bir dizi ama bu besinci bolumde biraz gorduk sadece zombileri. Tahminimce 8 9 bolumde istedigimiz kivama gelicek, gelsinde zaten ya seviyorum bu diziyi.Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..![]()
aha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaarher ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya
![]()
Ama bölüm güzeldi en azından![]()
Güzel bitti harbiden
Hadi bakalım haftaya bol negan vardır kesin .
güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi
Toplulukları tek tek gösteriyorlar işte. Meseleye girsinler artıkNasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdiama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick
![]()
Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdiama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick
![]()
Yani bence deToplulukları tek tek gösteriyorlar işte. Meseleye girsinler artık
Sezon arasına kadar savaş olmaz ... amaaaan zaten şurda 3 bölüm sonra taaa Şubat Marta kadar ara
Ayy sana bamlıyken bir negan kolajı hazırladıydım bibi ... üzerinide baloncuklardan negan bibi aşkıyazıları çıkardıydım ama kaydetmemişim
![]()
Neden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhömNasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdiama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick
![]()
Arkidişleri etiketledim diyeNeden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhöm![]()
Sezon arasına kadar bir şey beklemiyorum ben tam sezon finalindeki bölümde belki azıcık aksiyon olıur o da merak edelim diye![]()
Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicemArkidişleri etiketledim diyeşu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda
![]()
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye![]()
Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicem
Valiyle olan savaştan daha etkili bir şey bekliyorum ben aslında, valiyi sevmemiştim belki de ondandır bilmiyorum ama o bölümler sıkılmıştım ben
Gerçekten öyle, iki zombi görcez diye ne hale geldik.. Dizi boyunca zombi görecek miyim diye bekliyorum. Artık çok hafife alıyorlar zombileri ama ya kimse sallamıyor çözdük işi diyip![]()
Evet fark ettimTavsiyelerim cuk otururaa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım
ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin
aha bu ifade de neganın ifadesi
![]()