The Walking Dead

Uzun uzun bakismalar, kendi aralarinda anlamsiz dovusmeler ve tabisi cep boy kocasina bile sahip cikamamis Maggie dangozunu kocaman bir kabileye reis atamak bu sezonu itinayla cop yapti.. vatana millete hayirli ugurlu olsun daha 3. bolumde nefret ettim..

ahaha kocam gibisin sende söylene söylene mi izliyorsun. seyretmeyin yahu bir huzur verin

Sus kızım 23.40 da izliciz ama ilk sezon başlarında hep aynı terhane alıştım

Dün izlerken çok sıkıldım bende.. Özellikle o uzun uzun bakışmalar falan yetti dedirtti valla..
yine de büyük merakla yeni bölümlerini bekliyorum :)

Bizde de ayıptır söylemesi tivibu var zengin olduğumuzdan fx de veriyorlar pazartesi nette aramakla uğraşmıyoruz

netten arayan fakirlerden değilik rappime bin şükür ama netten de reklamsız izliyorsun kızım bak arada fakirlik de iyidir hahaha

Ya ne reklamı allasen 10 saniye yarım saat reklamdan sonra şeker gibim geliyi

ya normal kanallarda reklam arası reklam veriyorlar artık iyice sapıttılar neyse konuyu dağıtmadan mesacımı neyin de vereyim ; maggie ölsün

ya normal kanallarda reklam arası reklam veriyorlar artık iyice sapıttılar neyse konuyu dağıtmadan mesacımı neyin de vereyim ; maggie ölsün
Niye ölücek ya daha bebesi olucak isaya kılım bu ara o malları rehin alıyor öldürsene ya sen sonu izledin mi kralın sevinmesi ne kadarda kısa dürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…