- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
İnternetten nerden izliyorsunuz telif hakkindan dolayi 7.sezonuda izleyemedimben internetten izledim çok güzeldi..
Uzun uzun bakismalar, kendi aralarinda anlamsiz dovusmeler ve tabisi cep boy kocasina bile sahip cikamamis Maggie dangozunu kocaman bir kabileye reis atamak bu sezonu itinayla cop yapti.. vatana millete hayirli ugurlu olsun daha 3. bolumde nefret ettim..
Sus kızım 23.40 da izlicizUzun uzun bakismalar, kendi aralarinda anlamsiz dovusmeler ve tabisi cep boy kocasina bile sahip cikamamis Maggie dangozunu kocaman bir kabileye reis atamak bu sezonu itinayla cop yapti.. vatana millete hayirli ugurlu olsun daha 3. bolumde nefret ettim..
ahaha kocam gibisin sende söylene söylene mi izliyorsun. seyretmeyin yahu bir huzur verin
Sus kızım 23.40 da izlicizama ilk sezon başlarında hep aynı terhane alıştım
Haftaya daha heyecanlı gibi sendeneyi sevsem gidiyor yaw, bu sefer bir hayli söylendim ama
Haftaya daha heyecanlı gibi sendeChess gibi bırakma hoş chess izlememiş sayılır 2 sezonda bırakmış gadın
Bırakma bencemaggie ölürse haber edin dönem diziye
Bırakma bence
Heycanlı bölümler geldiğinde görürsüngozumun ucuylan bakarım ama bakarım, buraya da gelir söylenirim uyarayım bibim
Bizde de ayıptır söylemesi tivibu var zengin olduğumuzdangozumun ucuylan bakarım ama bakarım, buraya da gelir söylenirim uyarayım bibim
Bizde de ayıptır söylemesi tivibu var zengin olduğumuzdanfx de veriyorlar pazartesi nette aramakla uğraşmıyoruz
Ya ne reklamı allasennetten arayan fakirlerden değilik rappime bin şükürama netten de reklamsız izliyorsun kızım bak arada fakirlik de iyidir hahaha
Ya ne reklamı allasen10 saniye yarım saat reklamdan sonra şeker gibim geliyi
maggie ölürse haber edin dönem diziye
Niye ölücek ya daha bebesi olucakya normal kanallarda reklam arası reklam veriyorlar artık iyice sapıttılarneyse konuyu dağıtmadan mesacımı neyin de vereyim ; maggie ölsün
He dimi hemen kırşınızdı hımılı kıdın vıraboww bdv de hamile kadına laf bile desturla söyleniyor sen tuttun öldürdün
Bizde de ayıptır söylemesi tivibu var zengin olduğumuzdanfx de veriyorlar pazartesi nette aramakla uğraşmıyoruz
He dimi hemen kırşınızdı hımılı kıdın vırulvi bir görev tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?