- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Malesef bilmiyorum asmunikal. Ben tvden izledim. Bekledigim aksiyon yoktu ama sezonun geri kalaninda aksiyon bekliyorumKızlar dizibandda varmı. Başka nereden bakayım. Akşam izleyeceğim.yercekimli karanfil LilYumiyum Ausencia @bibibella
Kızlar dizibandda varmı. Başka nereden bakayım. Akşam izleyeceğim.yercekimli karanfil LilYumiyum Ausencia @bibibella
Benim izlediğim site kaldırmış ne yazık kiKızlar dizibandda varmı. Başka nereden bakayım. Akşam izleyeceğim.yercekimli karanfil LilYumiyum Ausencia @bibibella
Negan bebeğim her türlü giderin varSakallı ya da sakalsız fark etmez
Daha çok şey yazardım da şu spoiler şeysini çözemedim
Teşekkür ederimAusencia
En sevdiğimle başlayayımNihayet Daryl'ı özgür görebildim en çok ona sevindim günah valla kaç bölümdür iki duvar arasında ben bile sıkıldım Kısık kısık gözlerini yidiğim
Negan'a gelince Spencer'ı ne güzel kesti öyleİyi de oldu çok gereksizdi bu dizide..
Carol hala sinir bozucu ondan da sıkıldım artık ölse hiç fena olmaz..
Rick çok şükür doğru yolu buldu azıcık savaşsınlar birileri ölsün de aksiyon gelsin diziye
Gelecek bölümler daha iyi olacak büyük ihtimalle..
Birde anlamadığım yer Rosita Negan' vurmak istiyor deniyor da hem ama başkasını öldürüyor onu sevemedim ne alaka yani..
13'ünde gelecek diye biliyorum benPazartesi günü Yeni bölüm geliyor kızlar
Buldunuz mu bilmiyorum ama dizinow da var :) Bende şimdi başlıyorum kaldırılmadanizleyen oldumu acaba
site arıyorum ama yok hiç bir yerde
izledim bende ordanBuldunuz mu bilmiyorum ama dizinow da var :) Bende şimdi başlıyorum kaldırılmadan
ya ölmeyecek rositanın önünde negan bile duramaz :)) sezon arası çook uzun . İlk bölümde adam toplarlar , hatta iki üç bölüm öyle sürer. ama güzel olacak , seyirlik :))
Ben izledim ama pek sevemedim. Eugene vardı bu bölümdeben yeni bölümü izleyemedim varmı izleyen acaba
dizi aslında biraz sıkmaya başladı beniBen izledim ama pek sevemedim. Eugene vardı bu bölümde
Ne yazık ki beni de. Ve bir kaç kişiden daha duydum bunu. Olaylar çok yavaş ilerliyor sanırım bu yüzden sıkıldık.dizi aslında biraz sıkmaya başladı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?