aynen olabilir salgının nasıl yayıldığı tedavisinin olup olmadığı ile ilgili bölümlere yer verilmiyorNe yazık ki beni de. Ve bir kaç kişiden daha duydum bunu. Olaylar çok yavaş ilerliyor sanırım bu yüzden sıkıldık.
ahretimmmm ben geldim
neler neler değişmiş görmeyeli, edi mi oldun ahretim hayırdır , nerelerde yönetiyorsun siteyi bakem
twd izleyemedim ya site bulamıyorum bir saattir arıyorum yok, beni izlicek diye taarruza mı geçti telifciler
Ne yazık ki beni de. Ve bir kaç kişiden daha duydum bunu. Olaylar çok yavaş ilerliyor sanırım bu yüzden sıkıldık.
Tek kaldım ben buralarda zaten kendi kendime takılıyorumNe zamandır bakmamışım buralara gazelim ... TWD izlemek için izleniyor artık bizde ..hata pzt iple halatla çekilmiyor ..salıya çrş ya kalıyor ...
Lil eski twd arkadaşım :) ciddi yavaş ilerliyor hele de son iki bölüm ...
Sezon sonuna kadar böyle işte ...sonra büyük savaş teranesi ..
Tek kaldım ben buralarda zaten kendi kendime takılıyorum
Gerçekten çok zoraki gidiyor bölümler, izlerken sıkılıyorum artık.. Savaş zaten büyük ihtimalle bu sezon olmayacak milletin keyfi gelsin diye bekliyor herkes..
Bu son bölümde de Morgan çok sinirimi bozdu mesela biri öldürsün artık şunu sevemedim bir türlü.. Savaşması gerektiğini anlaması için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor sinir oldum valla..
Ben sevemedim sevdiğim iki oyuncuyu da öldürdüler
Son bölümü sevdim ben ...hatta duydular bizi dedim lily:)
Direkt savaş olmasa da bölüm bana hmmm , vaaay , hadi beeee falan dedirtmeli ...
Bundan sonra tekrar güzel olacak sanki ...Hoş olmasa da izliyoruz o ayrı .
Ben sevemedim sevdiğim iki oyuncuyu da öldürdülerO adam boş değildi savaşta olması gerekiyordu bana göre, üzüldüm o yüzden
Birde Morgan çok saçma biri değil mi ya sence de.. Negan kaç kişiyi öldürdü, hem de döve döve hepsini biliyor ama o zaman yok savaş olmasın falan, şimdi bir anda çocuk ölünce mi dank etti de adam öldürmeye başladı
Ben de öyle düşünüyordum, ölecek ama savaşta ölecek diyordum ama yanılmışımAaa kesinlikle ...hatta her çıktığında eşime bak bu çok pis savaşarak ölmeyi hakketti .Ölecek ama o savaşı görüp derdim ...
Morgan karakterini seviyorum ben . He evet salak mısın be adam , ne insan öldürülmemesi diyorum da izlerken ..hatta epey bir sayıyorum da ... ama ölürse de üzülürüm sanki .
İzlersin ya biz izledik hepİzlenmemiş mis gibi 7. sezonum var diyordum kiiii.... Telif saçmalığı devam ediyormuş. İzleyemiycem anlaşıldı. :/
Ben epey geç kaldım. :)) O sıralar çoğu site yılmadan ekleyip duruyordu. Şuan o siteler terk edilmiş şehir gibi...İzlersin ya biz izledik hep
Ben epey geç kaldım. :)) O sıralar çoğu site yılmadan ekleyip duruyordu. Şuan o siteler terk edilmiş şehir gibi...
http://www.dizikoliks.com/the-walking-dead-7-sezon-1-bolum.htmlBen epey geç kaldım. :)) O sıralar çoğu site yılmadan ekleyip duruyordu. Şuan o siteler terk edilmiş şehir gibi...
Ayyyy çoook çok teşekkür ederim.
merhabalar, 8. sezonu izleyenler burdamı 2. bölüm bugün yayınlandı... fena bir dönüş oldu nedersiniz
2. bölümü bu akşam seyredeceğim 21.30 yayınlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?